folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bozulan Usb Belleği Düzelte Bileceğim Program Ya Da Yöntem

Bozulan Usb Belleği Düzelte Bileceğim Program Ya Da Yöntem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

%98 geldi format ardından bu hatayı verdi,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

http://www.gezginler.net/indir/hp-usb-disk-storage-format-tool.html

bunu dene calısmaası lazım ..

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    UmuT38 bunu yazdı

Daha önce denedim işe yaramadı, ayrıca bu programıda denedim Hard Disk Low Level Format Tool oda işe yaramadı, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Piyasada flash disk ve hafıza kartları için birçok formatter mevcut onları deneyip sonuc alabilirsin ki bendede aynı durum oldugunda tek tek denedim birisiyle oldu ama hatırlamıyorum :(

Seagatein bi programı var adı aklıma gelmedi gelince yazıcam fakat ultimate boot cd de var onu biliyorum onun içindeki programlada fat 32 format atıp diski kurtabilirsin yine denedim test ettim sanal makina kurup bakayım yazarım buraya

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

Filezilla kur, diskin içine girmeye çalış girecek mi?

Edit// Formatı gömmüşsün görmedim, geçmiş ola. 

Filezilla? :| FTP programı? :|

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    UmuT38 bunu yazdı

bu toolda işe yaramaz

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

%98 geldi format ardından bu hatayı verdi,

Dosya formatı RAW ? Ne yaptın son o zımbırtıya da RAWa dönüşmüş. 

dos altından usb nin dizinine gelip;

attrib -r -s -h /d /s yazıp enter. İçinde sistem tarafından saçma bir şekilde korunmaya alınmış dosya mı var tam anlamadım.

Önce bunu dene. Ondan sonra güvenli kip açmayı dene.

Errare Humanum Est
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam disk raw a dönüşmüşse büyük ihtimal partition table falan bozulmuştur.

http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

testdiski indir partition table ı yeniden oluştur sonra formatı çak bakalım olucak mı.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam disk raw a dönüşmüşse büyük ihtimal partition table falan bozulmuştur.

http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

testdiski indir partition table ı yeniden oluştur sonra formatı çak bakalım olucak mı.

Oda işe yaramdı üstat, işlemi bitiriyor ama bilgisayarımdan baktığım zaman usb belleğe erişemiyorum,

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Gparted deneyebilirsin.Linux varsa

Toplam Hit: 2970 Toplam Mesaj: 26