BR1337 Keylogger+İcon Değiştirici %100 Undetect
-
kullanmayın içinde kendi serverı var
-
poison_ivy bunu yazdı:
-----------------------------
hacı yeni bi gmail aç sonra keylogeri aç eğer acılmazsa net framework 3 yükle tekrar aç keyloggeri ilk başa gmail hesabnını örn: örnek@gmail.com şifreni gircen sonrada build' e tıkla yeni bi server oluşcak sonran onun ismini degiştir mesela bunu yap svshost.exe neyse yaptıktan sonra bunu yedirmek istediğin kişeye yedirmeye calıs/// eğer istersen iconunu degiştircebilirsin yani simgesini indirdiğin dosyada var p-icon changer diye....
-----------------------------stub exe neyin nesi yedireceğim kişiye sadece keylogger ımı yollıyacam.
-
bilie_jean bunu yazdı:
-----------------------------poison_ivy bunu yazdı:
hacı yeni bi gmail aç sonra keylogeri aç eğer acılmazsa net framework 3 yükle tekrar aç keyloggeri ilk başa gmail hesabnını örn: örnek@gmail.com şifreni gircen sonrada build' e tıkla yeni bi server oluşcak sonran onun ismini degiştir mesela bunu yap svshost.exe neyse yaptıktan sonra bunu yedirmek istediğin kişeye yedirmeye calıs/// eğer istersen iconunu degiştircebilirsin yani simgesini indirdiğin dosyada var p-icon changer diye....
-----------------------------stub exe neyin nesi yedireceğim kişiye sadece keylogger ımı yollıyacam.
-----------------------------hacı bilmiyorsan kullanma aq stub.exe keyloger serverinin oluşması için gereken birşey sen clienti aç gmail ini yaz şifreni yaz build de olmazsa ev adresini yaz geleyim yapayım. :|
-
999Epineprin bunu yazdı:
kullanmayın içinde kendi serverı var
-----------------------------evet kendi serverim var nerden bildin :| lan sie go salakmısın nesin sen.
ispatla hadi öyle yazmakla olmuyor bu işler ozaman ben yazayım sen bir topsun.
-
Kodlarını örnek amaclı verebilirmisin :)
-
buarada yedireceğimiz kişide netframework 3.5 yüklü olmalı.deneme amaçlı birine yolladım bu hatayı vermiş.
uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135).
-
bende test maili bile gelmedi..
-
arkadaşlar ben bu server exeyi virus totalden taratım virüs buldu buyrun bakın
-
heroturk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben bu server exeyi virus totalden taratım virüs buldu buyrun bakın
-----------------------------afferim sana... tebrikler buldun vürüsü
-
poison_ivy bunu yazdı:
heroturk bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar ben bu server exeyi virus totalden taratım virüs buldu buyrun bakın
-----------------------------afferim sana... tebrikler buldun vürüsü
:D