Brainwavz M1 Den Sonra Alınabilinecek Kulaklık ?
-
brainwavz hem saglamlık hemde guzel müzik dinlemek için aldım
Taki kardeşim atıp bozana kadar
Şimdi kulaklık arıyorum saglam olmalı tabikide 100 tl kadar butcem var onerileriniz neler ?
-
Brainwavz kullanmadim bilmem ama urbanears plumb mu plumber mi oyle bisey kullaniyorum 149 tl, d&r dan 1-2 ay once aldim 10-15 tl avea indirimi oldu falan 130 civarina geldi. Bi haftaligina ankaradayim sonrasinda izmir, buyur dene hocam :)
149 luk modelin renk secenegi bol, ama kafaya gecen taç kismi kumastan, biraz terletiyor falan. 199'a mi ne deri olani var, daha iyi olabilir tahminimce konfor olarak.
Ses ve izolasyon on numara ama. Sennheiser cx-30 ll' den sonra gecmistim..
-
Noneyim bunu yazdı
Brainwavz kullanmadim bilmem ama urbanears plumb mu plumber mi oyle bisey kullaniyorum 149 tl, d&r dan 1-2 ay once aldim 10-15 tl avea indirimi oldu falan 130 civarina geldi. Bi haftaligina ankaradayim sonrasinda izmir, buyur dene hocam :)
149 luk modelin renk secenegi bol, ama kafaya gecen taç kismi kumastan, biraz terletiyor falan. 199'a mi ne deri olani var, daha iyi olabilir tahminimce konfor olarak.
Ses ve izolasyon on numara ama. Sennheiser cx-30 ll' den sonra gecmistim..
sagolasin hocam oralarda yokum biraz incelim bunlari -
sennheiser.
ben creative game sound blaster tactic 3D kullanıyorum aşırı memnunum. -
M2
-
ep630 üzerine tanımam
-
AUDIO TECHNICA ATH-CKS90 dediler ama kullanana varmı ,? -
swordfish bunu yazdı
ep630 üzerine tanımam
f/p bakımından süper bi ürün tavsiye ederim
-
Mx0TBT bunu yazdı
AUDIO TECHNICA ATH-CKS90 dediler ama kullanana varmı ,? ben denedim. Sahne derinliği ve midler güzeldi fakat baslar güçlüden öte doğal ve derin diyebiliriz. Güm Güm bas vurmaz ama ses daha derine iner. Tabiki ep 630 la kıyaslanmaz bile ama genel kullanım için ep 630 daha iyidir. Mesela ep 630u at cebe git kırılsın kopsun umrunda olmaz ama bi cks 90 a aynı muamele yapılamaz :D.
oksijen tarafından 09/Eyl/12 00:09 tarihinde düzenlenmiştir -
edit:mdr ex71e bak mettoman tarafından 09/Eyl/12 23:40 tarihinde düzenlenmiştir
-