folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Break Dance İle Hip Hop Dance Nin Farkı Nedir ??

Break Dance İle Hip Hop Dance Nin Farkı Nedir ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    kursa yazılacağımda iki kurs var break ı biliyoruz da birde hip hop çıktı farkları ne bilmiyorum yardım lütfen ??

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    hiphop kültürdür içinde rap müzik break dance djlik grafitilik vardır... ayrıntılı bilgi işin ufak bi google araştırması yeterli :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

JordanoR bunu yazdı:
    -----------------------------
    hiphop kültürdür içinde rap müzik break dance djlik grafitilik vardır... ayrıntılı bilgi işin ufak bi google araştırması yeterli :)

lanet olsun ya kimse kurs ile uğraşmamış ki bilsin bende o kadarını biliyom hip hop kültürünün bir koludur break ama adamlar hip hop dance ve break dance diye kollara ayrılmış düzgün açıklama yapanda görmedim forumlarda rıyorum ama herkes öyle şey mi olur hip hop break ı kaplar diyo ama kurslar öle demiyor 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    kurtaki hocalara, oradan sertifika alanlara, eğitimi görenlere, bilenlere sordun mu bu ayrımı ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

(uprock) aprak diye adlandırılan (nasıl yazıldığını bilmiyom..ben dansederken ingilizce yoktu :)) kısımdan hiphop diye bahsediyor olabilirler..

break kısmıda kafa dönme kopter flndır..

siktir et bunun kursu olmaz..

evka 4 de orhan vardı tansaşın orda otururdu..bide cem miydi neydi bi ipne vardı..tansaşın önünde takılırlardı eskiden..

tavsiyem hala duruyorlarsa bornova migrosun ordaki elemanlardan öğrenmen.

e-koç,lülü,luigi..hala duruyorlar mı bilmiyorum gerçi :)

sokak sanatı, sokakta öğrenilir :))

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    ne sanatı ya, sanatla bunları aynı kefeye koymak insanlıga hakaret olur. gerci her cocugun bi hiphop evresi vardır, liseye baslayınca yada bitirince arabeske baslarsın hic merak etme. hayat sana bi guzel koysunda hele, ozaman ne olacak benim sonum diye bol bol donucen zaten suphen olmasın (:

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    DkN bunu yazdı:
    ne sanatı ya, sanatla bunları aynı kefeye koymak insanlıga hakaret olur. gerci her cocugun bi hiphop evresi vardır, liseye baslayınca yada bitirince arabeske baslarsın hic merak etme. hayat sana bi guzel koysunda hele, ozaman ne olacak benim sonum diye bol bol donucen zaten suphen olmasın (:
    hip hop bir kültürdür bilip bilmeden konuşma, ama bahsettiğin arabest daha birçok kesim tarafından müzik sanatı içerisine bile alınmıyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Ayırmaları yanlış, hangi salon bu? Nerde?

Hiphop, dansından grafitisine giyimine kadar herşeyi kapsayan kültürün genel adıdır. Hiphop dansı break danstır zaten.

Break dans da birkaç kola ayrılır. Power, style, robot dance... gibi hatta flex diye yeni bir tarz da çıktı kısa süre önce, henüz Türkiye'de yok. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

hellfever01 bunu yazdı:

hip hop bir kültürdür bilip bilmeden konuşma, ama bahsettiğin arabest daha birçok kesim tarafından müzik sanatı içerisine bile alınmıyor

gözünle okuyacaksın yazıları hatırlatayım dedim. arabesk bir sanattır yada ben arabesk dinliyorum demedim ben, yaşın gecsin hayatın tokadını ye sonra arabesk dinlemeye baslarsın dedim. buradan arabeskin bir sanat oldugunu cıkarabiliyorsan cok zeki olmalısın. hiphop bir kültür falanda değildir.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    hiphop dans ı olmaz

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flayk
    flayk's avatar
    Erkek

izmitte yazılmayı düşünüyosan breakdans salonumuz war yardızmı olabilirm  

style of izmit   

ben break dansı tercih ederim daha çekici hiphop dansta sadece karaogrofi war ama breakdans ta hem karaogrofi hem style hem power war bence daha muhteşemm

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn
Toplam Hit: 3290 Toplam Mesaj: 19