Bronson Yaşayan En Psikopat Mahkum

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 01/Eylül/2008
    Erkek

    Bronson

     

    Neredeyse herkes film izlemeyi sever.Ama bazı filmler vardır ki türü ve konusu nedeniyle azınlık bir kitle tarafından beğenilir.Bu da o tür filmlerden bir tanesi.Gerçek bir olay perdeye aktarıldığı için film çok etkiledi beni.Psikolojik bir filmdir.

     

    Bronson filminde, Michael Peterson’ın yıllar önce tam 30 yıl önce İngilterede çok meşhur olan bir mahkumdur. Bu filmde bu adamın hayatını izleyeceksiniz. Film onun hayatından uyarlanarak çekilmiştir. İsmini kimsenin unutmasını istemez ve bunun için bir postane soygunu düzenler. İlk işlediği suçta 10 yıl hapis cezası alır ve hapishanede de suçlarına devam edip bu süre tam 35 yıl olur. Şiddet dolu hapishane süresini izleyeceksiniz

     

    Yukarda ki açıklama filimin başını sonunu neredeyse tamamen anlatıyor.Spoiler vermedim ha yanlış anlamayın.Her yerde olan bir açıklama.Daha fazla ilginizi çekmesi için Michael Peterson hakkında bulabildiğim bilgileri paylaşıyorum;

     

    1952'de doğan ingilterenin en pahalı suçlusudur(1983teki rehin alma olayında 750000 sterlin değerinde hasar vermiş hapisaneye). işlediği ilk suç postane soymaktır ve 7 yılla cezalandırılmıştır(1974) fakat içerde dövdüğü gardiyanlar ve rehin aldıkları gardiyanlar ve mahkumlar nedeniyle, hayatında bir adam öldürmemiş bu insan halen içerdedir(hücre hapsi ve baya sert bir hücre hapsi) ve salıverilme tarihi yoktur. içerde işlediği suçlar nedeniyle 120 farklı hapishaneye nakledilmiştir. kesinlikle basit bir suçlu değildir, içeride 13 tane kitap yazmıştır ve resimle uğraşmaktadır. ayrıca ingiliz hapishane sistemine eleştri getiren bronson filmine konu olmuştur. işin en ilginç yanı adamın komedyen olmak gibi bir hayali vardır. 

     

     

    2001 yılında fatema saira rehman ile evlenip müslüman olmuş, adını da charles ali ahmed olarak değiştirmiş. ama evliliği bitince islamiyetten de vazgeçmiş.

     

    bronson takma lakaplı ingiliz suçlu. hapishane hayatını sevdiğini söylerek, oradan çıkmamak için elinden geleni yapan kaçık. bi nevi ingiliz adalet anlayışını bloke ederek, sistemi protesto ettiğini ifade ediyor. 120 hapishane ve 2 akıl hastanesi görmüşlüğü vardır. içerideki mahkumları ve gardiyanları rehine olarak alan, bir fincan çay karşılığında serbest bırakan piskopattır kendileri. bunun yanında sürekli olarak kitap yazan ve içeride tutulduğu sıralarda resim yaparak bunların sergilenmesini sağlayan azılı mahkum. halen tutukludur. ve tutukluluk halinin ne zaman dolacağı belirli değildir.

     

    Ayrıca professiyonel boktörmüş.Gerçek fotoğrafı bu sanırım;

     

    asd

     

    Pek fazla Türkçe bilgi yok hakkında.O yüzden böyle parça parça koydum.Yaptığı resimleri de bulmuştum ama şimdi bulamıyorum.Bulursam eklerim.Yaşayan en psikopat mahküm ronson'u izlemenizi tavsiye ederim.Ama dediğim gibi herkesin seveceği türden değil.Gerçek yaşamdan uyarlanmış diye çok hoşuma gitti.. Beğenmezseniz bana küfretmeyin sonra.. Ayrıca Michael Peterson hakkında daha fazla bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen..

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2009
    Erkek

    lan delininde dövüş eğitimi almışı hiç çekilmiyor varya

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek

    cizik


    Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2004
    Erkek

    Gerçek fotoğrafı o değil abi. Efsaneyi karıştırmayalım. Profosyonel boksör değil. Sokak boksörü, eldivensiz. Ayrıca sanırım hala hapishane şınav rekorunu tutuyor. Günlük çalışma planında 3000 şınav var. Hapisanenin metal kapılarını büküyor hayvan.

    Bronson2DM_228x345.jpg%20%28228×345%29

    charles-bronson-813051333-101858.jpg%20%282197×1463%29

    bronson_28524s1.jpg%20%28299×421%29

    krypt tarafından 19/Eki/13 10:53 tarihinde düzenlenmiştir

    while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Temmuz/2005
    Erkek

    link falan varmı izleyelim ??

     

    edit:

     

    http://www.filmifullizle.com/bronson-filmi-turkce-dublaj-izle.html

    yunusdogan tarafından 19/Eki/13 10:58 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Ocak/2010
    Erkek
    Bu mu psikopat. Peh. Türkiye sınırları içinde biri varki uluslararası nam salmış bir manyaktır.
    Yaptığı basit. insanları yeme potansiyeli var. Hatta cezaevinde kendi etini kesip elektrikli su ısıtıcısında pişirdikten sonra yemiştir.
    Agustosta bir haber çıktı. Adamın biri fenerbahçenin almaya çalıştığı cardoza isimli futbolcu alınamadı diye babasını bıcakladı. Babası o futbolcuyu fener zor alır gibi birşey demiş.
    Seri katillik, herkesle kavga etme,olay çıkarma,vandalizm vb.sıradan suçlardır. Bazıları ömründe 1 kere bazıları sıklıkla yapar. Bunlar psikopatlık değildir. Psikopatlık ağır bir ruh hastalığıdır. Genelde zekidirler. Plan yapar ve herkesi şaşırtacak, oha lan denilecek suçlara karışırlar. En önemlisi ise polis teşkilatının çözümünü bilmediği, hiç karşılaşmadığı suçları işlemesidir. Bazıları işlediği suçtan değil polisin çaresizliğinden zevk alır.
    Mesela sırp katili mioseviç hollanda askerlerinin elinden aldığı sivilleri katletmiştir. önce boşnaklara birleşmişmilletler askerlerinin yanını güvenli göstermiş, buralarda toplanmalarını sağlamış sonrada bm askerlerinin çekilmesini sağdece vaatlerle sağlayıp savunmasız kalan boşnakları katletmiştir. Köy köy ev ev boşnak arayacağını onların kendiliğinden toplanmasını sağlamıştır.
    Manyaklık konusunda bizden daha ileri gidenini tanımam. Bizde fim, kitap sektörü gelişemediğinden keşvedilemiyorlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Aralık/2009
    Erkek

    bu film de güzeldir onun gibi psikopat bi mahkumdur, Kasap (2000) - Chopper

    bu arada resimde gördüğünüz arkadaş eric bana yani troy'daki hector, bu film için kaç kilo almış :)


    msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek

    her kaslı adam psikopatsa ohooo. gardiyanı mahkum almış bir fincan çay karşılığında serbest bırakmış. ee ne var bunda adam hücre hayatı yaşıyor belli ki çaya hasret. bence şişirilmiş biri. kaslarına birşey demem bildiğin sıfır yağ. kasları dışında hiçbir özelliği yok. 


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 15/Mart/2008
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

    Bronson2DM_228x345.jpg%20%28228×345%29

     

    yamamoto genryūsai shigekuni nin gençlik hali


    bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Şubat/2010
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

    Bronson2DM_228x345.jpg%20%28228×345%29

     

    yamamoto genryūsai shigekuni nin gençlik hali

    yok yok survivor oğuzhan abi

  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Şubat/2012
    Erkek

    _______


    İmza YOK !!!
Toplam Hit: 9036 Toplam Mesaj: 35