folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder BSA"Dan Telefon

BSA"Dan Telefon

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

Dün öğlen vakitlerinde işyerini BSA'dan aradılar ve photoshop yazılımının lisanslamasıyla ilgili bikaç bşiyler dediler.. Ben sordum sadece bizim şirkete yönelik bişy mi diye onlar da tüm türkiyeyi arıyoruz felan dedi.  ciddi şekilde cezaları war dedi.150000 tl ve 5 yıl hapis falann 

Bende  herkes gibi photoshopu  lisanssız olarak kullanıyorum :)

lisans alcak param yok ve ps'i silemem xD

ne yapıyım akıl verin ?? :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Bu işler genelde ispiyonlamayla oluyor. bir kez aradılar mı ve lisanssız kullandığını anladılar mı peşini bırakmazlar.  Eğer dikkate almazsan bir avukat iki polis bir de bilir kişiyle gelir inceleme yapar, tutanak tutar giderler. Uzlaşmaya girersen dava açmıyorlar. Dava açarlarsa kazanıyorlar ve cezaları çok ağır. 

biraz kötü bir tablo çizdim ama durum bu. 

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

programı kaldırsan bile, programın bıraktığı artıklar sayesinde korsan kullandığını anlıyorlar,

ayrıca bilgisayara savcılık izniyle el koyuyorlar inceleme için. :)))

artık ne zaman geri verirler onu da bilemezsin. ayrıca dava da açarlar, kalırsın öle :)))

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    bi tane flash disk al fotoshop portable onun içine at faso bi durum oldumu çıkarır çekmeceye atarsın ;)

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    bi tane flash disk al fotoshop portable onun içine at faso bi durum oldumu çıkarır çekmeceye atarsın ;)

mantıklı.  portable yap biraz kasar ama sağlıklı olur başın ağrımaz.  Tabii koca program  nasıl olur portable onu denemek lazım (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

format imkanın varsa sağlam bi format at önceki izler kalmasın.

sonra deneme sürümünü kullan 30 gün, imkanın varsa 30 günde 1 format atıp sürekli deneme sürümü kullanırsın =)

olmaz dersen ücretsiz alternatiflere yönelmen lazım ki onlar da ps kadar tatmin edici olmaz.

çok profesyonel birşeyler yapılmıyosa ücretsiz alternatifler idare edecektir. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    http://rapidshare.com/files/161405289/Adobe.Photoshop.CS4.Final-Portable.rar   50 mb

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

baskınlardan örnekler

http://img22.imageshack.us/img22/4467/baskin.jpg

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LinkinMeTiN
    LinkinMeTiN's avatar
    Erkek

peki ps dosyalarını sadece c'nin içine mi atıyo yoksa d ,e ,f sürücüsü de bişiyler atar mı ?

yani sadece c yi formatlamak yeterli olcak mı ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    işletim sistemi C: ise sadece oraya atar 150 000 içinde format atılır yani :) :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    http://rapidshare.com/files/161405289/Adobe.Photoshop.CS4.Final-Portable.rar   50 mb

hocam bu güzel oldu işte sağol:)

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 4630 Toplam Mesaj: 25