Bt4-R2-Vm.Tar Bu Dosyayı Dwd Ye Nasıl Yazırırım
-
backtrack programını indirdim.bunu nasıl dwd ye yazdırırım.nette arastırdım linüx işletim sistemi için oldugunu söylüyorlar.yardımlarınızı bekliyorum
-
winrarla açılıyo olması lazım,içindekileri çıkarıp yazdır? yada usb belleğe kurulum için universal installer programı var,kur bi belleğe ama en az 8lik olsun,tam boyutunu bilmiyorum backtrackin
-
Virsual Machine indirmissin galiba onu Sanal makina da açarsan çalışacaktır... Dvd Ye yazmak için dvd için iso var onu indir sonra "Free iso Burner" ile dvd ye yazdır zaten linux isolarını çalıştırmak için kalıp şeklinde yazdırmak gerekiyor ancak "Free iso Burner" ile hiç uğraşmazsın direk kalıp olarak yazar, sonra hemen kullanmaya başlarsın.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------
winrarla açılıyo olması lazım,içindekileri çıkarıp yazdır? yada usb belleğe kurulum için universal installer programı var,kur bi belleğe ama en az 8lik olsun,tam boyutunu bilmiyorum backtrackin
-----------------------------hocam winrarla açılıyo evet.peki usb kurarım.harici 1tb var acaba pnada kurlurmu.universal installer programı ile winrarla açıp dosyalarımı kurucuam yoksa vm.tar şeklindemi detaylı bilgi verirsen sevinirim
-
Kanuname bunu yazdı:
Virsual Machine indirmissin galiba onu Sanal makina da açarsan çalışacaktır... Dvd Ye yazmak için dvd için iso var onu indir sonra "Free iso Burner" ile dvd ye yazdır zaten linux isolarını çalıştırmak için kalıp şeklinde yazdırmak gerekiyor ancak "Free iso Burner" ile hiç uğraşmazsın direk kalıp olarak yazar, sonra hemen kullanmaya başlarsın.
anladım hocam.vm.tar şeklindeki dosyayı mı yazdırayım yoksa onu açıp içindekilerimi ? -
içindeki dosya iso dosyasıyla içindekini yazdırman gerekiyor , yoksa tar.gz de yazdırsan olmaz diye biliyorum... nette isosunu ara sen zaten sanal makine versiyonuna sahipsin galiba sonundaki VM o anlama geliyor Vm sizini ara bide BT5 indir istersen daha kasıntısız olur =)
http://www.backtrack-linux.org/downloads/ buradan indirirsin 3. seçenekte isoyu seçersen indirirsin sonra Dvd ye yazarsın
-
winmrar ile açınca bu dosyalar çıktı
-
ilk çıkan dosyada bu yardımlarınızı bekliyorum müridler
-
yok mu bilen biri :(
-
hocam indirdiğin dosya vmware sanal makina için olan.. hatta kurulmuş halde bunu yalnızca vmware ile açabilirsin. cdye yazılabilir olanını istiyorsan .iso uzantılı olanları indirmelisin.
-
peki bunun imajını alıp cd ye yazdıramam mı ? veya başka bi çözüm yolu