Btk Gsm Süreleri
-
Btk gsm öperator değiştirme süresini değiştirmiş ben turkcell kullanıyordum 1 ocak 2013 de neyse aveaya geciyim dedim basvurdum red etti turkcell şikayet ettim aradılar neyse adam dedi doncem sana 5 gün sonra aradı Btk dan bilgi istedim vs. 1 ekim 2014 de geçiş yapabilirsiniz dedi ulan 90 gündü hani serefsizler
-
vay a.k bende 6 ay önce 12 ay taahütlü geçiş yapmıştım. a.k munun hattı hiç bir yerde çekmiyor. bitsin geçiş yapacam demiştim..
bize girdi yine desene.
-
THT2005 bunu yazdı
vay a.k bende 6 ay önce 12 ay taahütlü geçiş yapmıştım. a.k munun hattı hiç bir yerde çekmiyor. bitsin geçiş yapacam demiştim..
bize girdi yine desene.
aveamı çekmiyor ?
-
Ben de ne zamandır hevesliydim amk fena girdi turkcell bildiğin zikiyor
-
Böyle bişey varmı harbiden 2 yilmi beklicem amk yeni Hat alırım daha iyi
-
Turkcell'in ibneliği. O kadar atılacağını sanmıyorum sen BTK'ya mail at bi sor.
-
Avea kullanıyorum memnunum.Dağ başında oturmadiginiz sürece her yerde çekiyor.
-
samaccc bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
bize girdi yine desene.
aveamı çekmiyor ?
vodafone hocam
-
Çanakkale merkezde vodafone 3G yok. Paketimde 1gb internet var ama edge ile bildiğin ölüm. 23 tl ye 500 dk+500sms+1000 mb verdiler ama 3g yok. Çekmesi fena değil.
Numara taşımakta yıllarca bekleme şartı yok. Taşımaya engel olan btk süreleri değil hattın taahhüdü bitmeli. 2 yıl taahhütlü iphone alıp 3 ay sonra başka operatöre taşımayacan. Ya o taahhüt bitecek yada kitleyecekler cezayı. -
Olgunisik bunu yazdıÇanakkale merkezde vodafone 3G yok. Paketimde 1gb internet var ama edge ile bildiğin ölüm. 23 tl ye 500 dk+500sms+1000 mb verdiler ama 3g yok. Çekmesi fena değil.
Numara taşımakta yıllarca bekleme şartı yok. Taşımaya engel olan btk süreleri değil hattın taahhüdü bitmeli. 2 yıl taahhütlü iphone alıp 3 ay sonra başka operatöre taşımayacan. Ya o taahhüt bitecek yada kitleyecekler cezayı.
Taahhüt yok hacı işte sorun orda ibneler yalan atiolar hattı degistirmesin diye galiba faturasiz hat -
Reklamlar
turkcelle bağlan hayata... 3 krş fazla verir rahat ederim...
Toplam Hit: 1436 Toplam Mesaj: 15