Bu Adam Matematik"İn Kralıymış...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Vidyoyu izleyin, kendiniz karar verin. Adam 24 haneli çarpma bölmeleri kafadan yapıyor...

http://video.stumbleupon.com/#p=i85su1w6uz

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    O neki ben Matematik Hocamın Gözlerinin içine baka baka Kitabı yazılıda Çıkarır bakar Sonrada Güzel bir Sıfır alırdım. Varmı bundan Güzeli eh eh eh :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    adamlar nasıl kullanacağını biliyo beyinlerini bunları bi takım tekniklerle yapıyolar sanırım bi ara da paylaşılmıştı forumda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

aynı şeyi hesap makinesi de yapıyor..

hem daha az yer kaplıyor..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    cold'a katılıyorum, zeka demek haksızlık olur olsa olsa belleğini iyi kullanıyor diyebiliriz. Misal 10 bilinmeyenli 5. dereceden denklemi falan çözsün de ben o zaman matematik zekasını anlayım :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    + olarak zeka sadece matematikle ölçülebilen birşey değildir, olayları yorumlama gücü ve kişinin yaratıcılığı da zekayı ölçerken göz önüne alınması gereken şeylerdir kanımca.. o yüzden iq testlerine de fazla itibar etmem..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    çamur atmayın nolur çalışın sizinde olur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    + olarak zeka sadece matematikle ölçülebilen birşey değildir, olayları yorumlama gücü ve kişinin yaratıcılığı da zekayı ölçerken göz önüne alınması gereken şeylerdir kanımca.. o yüzden iq testlerine de fazla itibar etmem..

genelde IQ testlerinde bu tür yorumlamaya,anlamaya ve yaratıcılığa dönük sorular soruluyo zaten. ayrıca arkada$ın dedigi gibi, teknikleri ögrenen herkes yapabilir. bi denklem hazırlayalım cözsün o zaman görelim bravo dielim :D 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Daniel Paul :|

Çarpma şeysinde bi yöntemi var. Kafadan çarpıyo gibi görünsede bi yöntemi kullanarak bunu yapıyo. Onun yaptığı işlemleri hesap makineside yapar :|

Önemli olan matematiksel üretim gerçekleştirmesi :| Ömer Hayyam gibi biri olsa bu adama matematikçi derim. Adam o zaman bi pergel yardımıyla bir parabolla çemberi kesiştirip 3. dereceden denklem çözümü için yöntem bulmuş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:

aynı şeyi hesap makinesi de yapıyor..

hem daha az yer kaplıyor..

klasik turk mantıgı her zaman en iisi. sonuna kadar takılıyorum. hem biz millet olarak zeki adamı severiz ama bizden zeki olduu zaman isler denisir.

İki Mavide Bir Hayat
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Bence bu adamın yağtığı şey "Matematik" kavramı ile uyuşmuyor matematik bu değil..

selam gençlik!
Toplam Hit: 3116 Toplam Mesaj: 19