Bu Araç Alınır Mı ?
-
hocam şase podyede işlem varsa bence direkt ele. yolda yalpalamasının dışında,lastiklerin bir tarafının aşınması,rot ayarının sık sık bozulması vb bir çok etkeni de olacak.
en önemlisi güvenlik. ben araç alırken ön 3 takımda ve tavanda boya bile olsa vazgeçip 1-2 model düşüğünü almıştım.
300k bandında önden darbe yememiş Nissan Note tavsiye ederim. 5 sene bindim(aldığımda 10 yaşındaydı araç) 1 defa bile ne yolda kaldım ne de arıza yaptı sanayiye gittim.
-
Ağır hasarlı bir araç topladım kali haliyle alıp ve ağır hasarliya bakış açım değişti bugün olsa yine airim
-
https://www.youtube.com/shorts/_tR4SafIqwU
BURAK_X tarafından 06/Haz/23 00:14 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı ağır hasarlıysa hiç bulaşma derim.
Şasesine podyesine direklerine baktır, temizse belki alınabilir ama çk zorunda kalmadıkça almamak lazım
-
Yakın zamanda bir araç satın aldım ve kesinlikle sana tavsiyem ağır araçlı hasar almaman yönünde. Sağlam usta da olsa arabaların bir tarafı patladı mı toparlamak aşırı zor. Airbag ler işlem gördü ise bir sonraki kazada sakat kalmasan bile o airbag ler sakat bırakabilir seni. O kadar çok şey duydum ki şu araç piyasasında. Bence ağır hasarlı araçları trafikten kaldırmaları gerekir. Çok sıkıntılı araçlar.
-
kroo bunu yazdı
bu ağır hasarlı arabalara kasko oluyor mu hocalarım?
olurda zor olur pahalı olur olduğuna pişman olur :)
-
Aracın tavan ve kaputu değişmişse hurda sebebidir.ve o araçtan kazanılmaz ama burası bir 3. dünya ülkesi her şey olabilir.
-
Araç ağır hasar kayıtlıdır diye yazmış. Şase de işlem görmüş. Son sahibi olabilirsin + Tabi bu aracı yapan ustanın işçiliği nasıl onu bilemeyiz.
Yarın öbürgün araç yolda durmuyor dersen iş işten geçmiş olur.
Riskli..
-
şehir içinde binmeye alınır
bu paraya bu araba bulunmaz
ben olsam eve 2 araç olarak düşünürdüm
sen vazgeçersen ben almayı düşünebliirm
-
MhmdAlmz bunu yazdı
Yakın zamanda bir araç satın aldım ve kesinlikle sana tavsiyem ağır araçlı hasar almaman yönünde. Sağlam usta da olsa arabaların bir tarafı patladı mı toparlamak aşırı zor. Airbag ler işlem gördü ise bir sonraki kazada sakat kalmasan bile o airbag ler sakat bırakabilir seni. O kadar çok şey duydum ki şu araç piyasasında. Bence ağır hasarlı araçları trafikten kaldırmaları gerekir. Çok sıkıntılı araçlar.
bu konuda bi kanun çıksa da millet rahat etse. canınız milyonlardan daha değerli.