Bu Araç Alınır Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam şase podyede işlem varsa bence direkt ele. yolda yalpalamasının dışında,lastiklerin bir tarafının aşınması,rot ayarının sık sık bozulması vb bir çok etkeni de olacak.

en önemlisi güvenlik. ben araç alırken ön 3 takımda ve tavanda boya bile olsa vazgeçip 1-2 model düşüğünü almıştım.

300k bandında önden darbe yememiş Nissan Note tavsiye ederim. 5 sene bindim(aldığımda 10 yaşındaydı araç) 1 defa bile ne yolda kaldım ne de arıza yaptı sanayiye gittim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Ağır hasarlı bir araç topladım kali haliyle alıp ve ağır hasarliya bakış açım değişti bugün olsa yine airim

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/shorts/_tR4SafIqwU

BURAK_X tarafından 06/Haz/23 00:14 tarihinde düzenlenmiştir

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hacı ağır hasarlıysa hiç bulaşma derim.

Şasesine podyesine direklerine baktır, temizse belki alınabilir ama çk zorunda kalmadıkça almamak lazım

Cigu bigule :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Yakın zamanda bir araç satın aldım ve kesinlikle sana tavsiyem ağır araçlı hasar almaman yönünde. Sağlam usta da olsa arabaların bir tarafı patladı mı toparlamak aşırı zor. Airbag ler işlem gördü ise bir sonraki kazada sakat kalmasan bile o airbag ler sakat bırakabilir seni. O kadar çok şey duydum ki şu araç piyasasında. Bence ağır hasarlı araçları trafikten kaldırmaları gerekir. Çok sıkıntılı araçlar.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kroo bunu yazdı

bu ağır hasarlı arabalara kasko oluyor mu hocalarım?

olurda zor olur pahalı olur olduğuna pişman olur :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Aracın tavan ve kaputu değişmişse hurda sebebidir.ve o araçtan kazanılmaz ama burası bir 3. dünya ülkesi her şey olabilir.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Araç ağır hasar kayıtlıdır diye yazmış. Şase de işlem görmüş. Son sahibi olabilirsin + Tabi bu aracı yapan ustanın işçiliği nasıl onu bilemeyiz.

Yarın öbürgün araç yolda durmuyor dersen iş işten geçmiş olur.

Riskli..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

şehir içinde binmeye alınır 

bu paraya bu araba bulunmaz 

ben olsam eve 2 araç olarak düşünürdüm 

sen vazgeçersen ben almayı düşünebliirm

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Yakın zamanda bir araç satın aldım ve kesinlikle sana tavsiyem ağır araçlı hasar almaman yönünde. Sağlam usta da olsa arabaların bir tarafı patladı mı toparlamak aşırı zor. Airbag ler işlem gördü ise bir sonraki kazada sakat kalmasan bile o airbag ler sakat bırakabilir seni. O kadar çok şey duydum ki şu araç piyasasında. Bence ağır hasarlı araçları trafikten kaldırmaları gerekir. Çok sıkıntılı araçlar.

bu konuda bi kanun çıksa da millet rahat etse. canınız milyonlardan daha değerli.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 2965 Toplam Mesaj: 31
volkswagen yüreğim ağır hasarlı onun arabası var