Bu Araca Ne Gibi Modifiyeler Yapılır
-
Arkadaşlar 2. el araba aldım.23 sene sonra bi arabamın olması gerçekten çok farklı. (allah size de nasip etsin)
2005 Model Focus. Daha hiç ellenmemiş. Herşeyi orjinal.
ben bu arabayı modifiye etmek istiyorum. ucuz maliyetle yapılabilcek ve hoş bi görüntü olacak neler yaptırabilirim.
-
hocammm kolayı var ger istde oturuyorsan davutpaşada akınsal sanayı sıtesıne gelll gzl bır fıyata sanaaa ıstedıgın seklı yapalımmm ve focusss muhtesem bır görunumu olan br araba bence arabanı işlemlerden sonra tanıyamazsın bıleee pmden ulas istersen..
-
ya ordaki küçük noktayı kaçırmışsn heralde metin. maliyet olarak ucuz olcak çok fazla para yatıramıcam. bi de malesef denizlideyim :(
-
çok az paraya çok büyük işler yapman için mucize olması lazm dimi :) veya standarta yakın bişiler anca yapabilirsin :)
-
bana sorarsan dışından önce içini yap.. bide güzel jant çek tamam gerisini sonra yaparsın..
-
bu araca yapacağın her modifiye aracı bozar bence şu şekliyle gayet güzel bence...
-
vb bu ayarda parlak jantlar albenisi çok oluyo..
-
ya bu tip focus'lar cok ho$uma gidiyor. sormasi ayip kaca aldin hocam, bide arabayi kullandikca yazarmisin, performans, arabanin artilari, eksileri, yakit durumu falan.
tip olarak en ho$uma giden arabalardan, sonra a3, seat leon ;) tabi bunlar birazcik pahali.
bu arada hayirli ugurlu olsun araban, kazasiz belasiz.
-
444 bunu yazdı:
-----------------------------ya bu tip focus'lar cok ho$uma gidiyor. sormasi ayip kaca aldin hocam, bide arabayi kullandikca yazarmisin, performans, arabanin artilari, eksileri, yakit durumu falan.
tip olarak en ho$uma giden arabalardan, sonra a3, seat leon ;) tabi bunlar birazcik pahali.
bu arada hayirli ugurlu olsun araban, kazasiz belasiz.
-----------------------------17.5 a aldık hocam. 88.000 km'de ama araç gerçekten çok temiz.bugn tüp takıLcaktı. takılsın da bi sana ona göre haber ederim..
bu arada yukardaki jantı almaya kalksam baya para bayılırım heraLDe :)
-
Ustacım arabanın yanında şeritler varya onları nikelaj yaptır metresı 2 lira aynalara falanda yaptırılıo sonra arka plaka farlarını mavi yap ön ledleri falan değiştir eger arabann muayenesi yapılmıssa film çektirebilirsin eger yapılı değilse bile hafif kusurlu olarak çıkıo muayeneden.eksoz seviosan 200 lira falan remuslar oda güzel olur benm amca oglunda vardı onun aynısı bunların hepsini yapmıs çok canlı olmustu. bence bunlar sana yeter çünkü az maliyetli olarak sadece bunları yaptırabilirsin... hee bide unutmadan kapı kollarınıda nikelaj yaptır...
-
bence hiç orjinalliğini bozma.