Bu Ayakkabıyı Nerden Bulabilirim?
-
Arkadaşlar Adidas'ın ayakkabılarına bakarken ebay de bir ayakkabısını gördüm.Hoşuma gitti.Türkiyede var mıdır?İzmir de felan.Yada internetten sipariş verebileceğim bir türk sitesi varmıdır?
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar Adidas'ın ayakkabılarına bakarken ebay de bir ayakkabısını gördüm.Hoşuma gitti.Türkiyede var mıdır?İzmir de felan. < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> Yada internetten sipariş verebileceğim bir türk sitesi varmıdır?
-----------------------------nba store veya nba ürünleri satan magzalarda olabilir
-
Free shipping diyor zaten pahalı bir şey de değilmiş bence burda bulsan da daha ucuza zor..
-
Ama buraya kadar ücretsiz olmaz ABD içi free shiping, 59+41= 100$ ödersin kargo ile birlikte birkaç kişi daha bul kargoyu bölüşün bence. Satıcının iyi olmasına dikkat etme koşulu ile.
-
bunun full kırmızısını "taban dahil" viaport adidasta gördüm. siyahıda vardır muhtemelen
-
valla hacı zonguldak adidasta bile var yeni gördüm istanbulda illaki vardır araştır bence biraz :)
-
hocam ksk çarşıdaki adidasta olabilir..
bide yalı mıydı barçın mıydı neydi,orda da olabilir,hemen çarşının bitiminden sağa dönünce ileride..
iskele tarafında yani. -
Tamam tamam biliyorm orayı.Çok teşekkürler.
-
istanbuldada cok rahat var.hatta sadece bullsun değil celtic lakers vs.
-
http://www.eastbay.com/
arkadasım burası gayet uygun ve tüm markalar mevcut. Geçen ay 1 converce ayakkabı + 1 Adidas ayakkabı + 1 Nike bere aldım toplam 102 dolar :)
şu anda 99 dolar ve üzeri alışverişlerde 30 $ indirim veriyor.
not: 99 $ altı alışverişlerde burası pahalı gelir çünkü kargo ücreti sabit 25$
99 dolar üzeri alışveriş yap 30 $ indirimli :D kargo beleşe gelir.
EDİT not : Malın eline ulaşması 20-30 günü buluyor. benimki 26 günde geldi.
-
istanbul cevahir alısveris merkezine git..
adidas mağazasında basketbol yeri var özel,olmadı istiklale bak..
hatta cevahirde and1 mağazası bile var oralarda vardır kesin...