Bu Bilgisayar Nasıl?
-
arkadaşlar KDV dahil olmak üzre 500$ a bir bilgisayar konfügre etmek istiyorum.
kendim bi konfügre yaptım aşağıda;
amd sempron 2600 işlemci 73$
winfast 754 pin stl 75$
256 ram div 400 23$
128 mb ati redaon ekran kartı 37$
cdrom 13$
Beko 17 inc flat 125$
atx kasa 24$
klavye+mouse+spk. 15$
sizce bu konfügre nasıl? -
hoca şimdi bende AMD ciyim ama semprom önermem sana...+Beko monitör yerine LG 710S modelini alabilirsin...işlemci olarak en azından Athlon 64 2800+ (512K, 1800MHz, S754) BOX İşlemci öneririm 120 dolarc civarında....onun dışında eğer ki paran varsa 512 yap ram ı.
-
Pc hardwarindan anlamam ama düşündüklerimi söyliyim.
klavye + mouse + cdrom + spk + kasa = 52 $ ? bence gereksiz fazlalik. Atx kasa dışındakileri almasanda olur. Kesin daha güzelini daha ucuza bulursun.
Rami cok az. En az 1 gybte olmalı.
Beko monitorler dandik oluyor. Mouse vs parasini monitöre verip samsung syncmasterlardan al, çok kaliteliler [17 inch]
radeon karti nea? 37 $ dolar oldugu için çok birşey bekleme. Grafik kartın dandik oldugu için bence rame önem ver =)
Ben olsam böyle bir bilgisayara para vermem. Kısa vadeli birşey...
-
hojalar iyi diyosunuz hoş diyosunuz da 500 dolarım var. ve fiyatlar + kdv :(
-
hoca lg monitör ile beko arasında fark yok fiyat olarak ama sen lg al bide sık biraz dediğim işlemciyi al(anakart uyumlu olsun dikkat et)...sonra semprom alırsan elinde patlar ilerde...
-
computerwolf bunu yazdı:
hoca şimdi bende AMD ciyim ama semprom önermem sana...+Beko monitör yerine LG 710S modelini alabilirsin...işlemci olarak en azından Athlon 64 2800+ (512K, 1800MHz, S754) BOX İşlemci öneririm 120 dolarc civarında....onun dışında eğer ki paran varsa 512 yap ram ı.
evet lg 710s 1280x1024 113$ +kdv
athlon 64 2800 .. işlemcinin fiyatı da 124 $ + kdv -
tamam hoca uyur işte
-
ekran kartını ne alsam??
-
sapphire 9550 256mb 70dolar
-
kardeş sana tavsiyem hepsini at bir kenara al şimdi kağıdı kalemi eline.
amd 3000 939 pin
512k ddr ram
80 gb hdd
256 nvidia geforce ekran kartı
gigabyten k8n anakart
atx kasa...
sadece bunnları al.toplam 500 en fazla 510 dolar yapar.ikinci el bi tanede renkli monitör alırız sana 100 ytl kağıdı aşmadan...bi kaç ay idare edersin.ondan sonra kendini toparladığın zaman maddi anlamda lcd ekran onun borcu bitince 1024 ram onun borcu bitince dvd writer onun borcu bitince 200 gb hdd onun borcu bitince vs....al...
sonuçta bilgisayar bu aldın mı adam gibi al.bir iki ay ay kendini idare et en iyi performansı yakalarsın.bak mesela bi kaç arkadaş senin gibi çok paraya çok parça aldı işlemciyle anakart çk düşük geldi.önemli olan işlemci ve anakart ekran karıtını ramini hdd'ni sonra yükseltirsin...tabi yine sen bilşirsin
-
hoca allah için adama birkaç aylık mı pc düzdürüon :))