Bu Çinliler İnsan Değil (18+)
-
yaaa nasıl bir millet tir bunlar yaaa insanın içi kaldırmıyor ...
-
amcaolu nerden buluon ya:S
cıkcıkcık :S ne zevk alıolarsa
-
Evet, köpeklere yaptıkları insanlık dışı ama soruyorum size; bunu sadece köpeklere mi yapıyorlar?
-
Offf Offf Söylesem Ban Yicem , Sussam Gönül Raazı Değil... Ama Şöyle Diyebilirim ; Şu Konumdaki Mesajıma İyi Bakın Bunun 10000 Katını Söverdimde Offf Adminler Offf =)
http://www.tahribat.com/Forum-cirilciplak-iskence-55316/4/ -
yazık ya gerçekten.Bir de yunuslara yapılanlar vardı japonya da,ayrıyetten fok balıklarına ve bir hayvan cinsininde canlı canlı derisini yüzüyolardı.İçin acıyor resmen.
Ama gerçekten paragrafinin söylediği gibi bu çinliler bu yaptıkları hayvanlıkları sadece köpeklere yapmıyor Doğu Türkistan da yaptıkları işkenceleri okumuştum içim yandı resmen.Bu yüzden çinlilerden oldum olası nefret ediyorum.
-
Adiler ya zaten minnacık boyları var kafaya bi koyucan sopayı 10 luk çivi gibi yere gömüceksin alayını.
-
yapar bunlar
-
eşşeğin s2ni yiyesiceler dicem
ama neyse eşeğin aklına karpu kabuğu düşürmeyelim
insan değil bunlar fazla amk bissürü hastalık var etkilemio mu bunları toplu veba meba bişi olsa geberseler
-
ya bırak ... sanki böyle şeyler tr de olmuyor önündeki köfte ne acılar çekerek sofrana geldi bilionmu ? bilmion ve halaaa konuşuon hatta bugün kurban bayramının ilk günü çık bi sokakta dolaş bakalım eline de bi kamera al çek sokaklarda hayvan boğazlama vahşetini - sonra başka bi ülkede insanlar yazsın mk çocukları bu türkler insan diil fln fln bla bla diye. neler yeniliyor bizim ülkede bi bakalım , koyun sığır deve keçi tavuk ördek kaz hindi geyik domuz bilimum av hayvanları , balıklar ve deniz canlıları , kabuklular , istakoz karides gibi böcekler ... bu hayvanların hepsi çok elit ve temiz koşullarda öldürülüp köfte sosis fln yapılıyor dimi? hiç kafasına vurularak bıçaklanarak asılark boğularak hatta yakılarak öldürüleni pişirileni olmuyor ?
ayrıca bizim memlekette hiç zevk için(!) hayvan öldürülmez. ben gözlerimle gördüm kediyi benzinle ıslatıp yaktıklarını daha 10 yaşında flndım şoku günlerce atlatamadıydım . kediyi geç yunusları zevk için avlıyorlar sonra tutup çinliler köpek yiyomuş - ah ne ayıp vah ne ayıp !
onlarında çevresinde köpek var inek yerine onla besleniyorlar ne var ki ? bu görüntülerde eziyet etmeye çalışmıyorlar ayrıca bu hayvanlara öldürüp yemeye çalışıyorlar - şindi çinlileri savunuyo gibi olmakta istemiyorum ama bunun için değilde senin nesline yaptkları köpek muamelesi için nefret ediyom bu sarı piçlerden desen sonuna kadar alkışlarım ama sanki bizim beslenme tarzımız ve adetlerimiz çok medeni ve şiddetsiz imiş sanki gibi milletin yemek kültürüne laf edyoz ya gerzekmiyiz neyiz ?
-
yaaa bu ne zulumdür yaa hayvanları uyuşturmadan kafasını ezeek :-(