Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor
-
1903 bunu yazdı:
-----------------------------
fethullah gülen olmasa bu insanlar kimle, neyle uğraşacaklardı çok merak ediyorum : ) rüyanızada mı giriyor nedir.yahu abdullah öcalan hakkında bu kadar kötü konuşulmuyor bu sitede.takmışssınız fethullah gülen'e.ona küfür edicem, hakaret edicem diye bütün dünya işlerini bırakmışsınız.tamamen buna odaklanmışsınız.başka işiniz yok mu ?
-----------------------------Cidden benimde dikkatimi çekti bu olay herkes fettullah efendi ile taşak geçiyor sürekli a.q fetosu siktiredin fetoyu falan diyor adamın kime ne zararı var böyleleri yüzünden adam amerikada villasından dışarı çıkamıyor o olmasa dini bize kim öğreticek yaşa feto arkandayız..
-
vay arkadaş ironi insancıklarıda varmış burada.
-
hastasıyım bu adamın gerçekleri hiç saklamadan korkusuzca yazıyor evet bu müslümanlar o müslümanlara hiçmi hiç benzemiyor.
-
1903 bunu yazdı:
vay arkadaş ironi insancıklarıda varmış burada.
-----------------------------Yok be arkadaş ironi değil acı gerçekler...
Fetocan bu ülke için herşeyden tehlikelidir dine kimse karşı gelemez ,zaman gazetesinde feto yazdırsın sabahları sıçmayın günah diye bak bakim türkiyede kaç kişi sabahları sıçıyor feto zikinin keyfine ülkeyi yönetiyor Türkiye gelmiş geçmiş en büyük çökertme operasyonunun içine girmiş hala şu orospu çocuğu fetoyu savunuyonuzya nediyim ben size...
-
kimin kimi sevdiği, kime saygı duyduğu, kimin yolundan gittiği sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ? sen sevme.saygı duyma.yolundan gitme.olsun bitsin.insanları sırf bu sebeplerden dolayı yaftalamak, hakaret etmek, küfür etmek acizlik değil mi ?
-
1903 bunu yazdı:
kimin kimi sevdiği, kime saygı duyduğu, kimin yolundan gittiği sizi neden bu kadar ilgilendiriyor ? sen sevme.saygı duyma.yolundan gitme.olsun bitsin.insanları sırf bu sebeplerden dolayı yaftalamak, hakaret etmek, küfür etmek acizlik değil mi ?
-----------------------------Fetoyu sevenler hiçde tın değil ama adam amerikanın kucağına oturup bu ülkeyi yönetiyorsa çoğunluğu himayesi altına aldıysa bu benim için sorundur yoksa banane ister namaz kıl 5 vakit ister sen birde benden kıl olsun 6 vakit sorun şu adam türkiyedeki dinci yobaz kafası 3-5e basmayanları toplamış etrafına ülkemi satıyor bu ülke okadar kolay kazanılmadı ailemde kurtuluş savaşına gidip dönmeyen daha mezarlarını nerde olduğunu bilmediğimiz atalarım var onlar fetocan bu ülkeyi peşkeş çeksin diye Mİ gencecik yaşta cepheye gittiler....
Fetoya hakaret küfür olayına gelince adam akıllı olsun şerefsizlik yapmasın vursun kıçını otursun bi yerde ülkeyi karanlığa götürmesin o zaman birisi fetoya küfür ederse ben duruyum karşısında kime ne zararı var diye...
-
mirliva bunu yazdı:
cyb3rt1m3 bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
Allah'ın kitabını okumak yerine CIA destekli "yazdırılmış kitap" ları okumakta çok heveslidir insanımız :)
-----------------------------Aman Allahım biz kafir olduk :|
netcez şimdi hacı :(
Kitaba konu olanların gerçek yüzünü görebilmek için oturup Kuran okuyarak,İslam'ı anlamaya çalışmanın daha mantıklı ve faydalı olduğunu söylemeye çalışmış adam.
-----------------------------ulen onu başaramadıgımız için böle kitaplar yazılıyo ya hem kuranı anlasak ztn bu halde olmazdık demi uzun yıllarda anlıyamcaz ztn merak etme
E ats30 da ben de onu söylüyoruz zaten,niye celallendin ki ? Anlamadan yorum yapmayın.İşiniz gücünüz yaftalayacak yer ve adam aramak -
hocalar ben güleni savunmuyorum aksine ben o adamın ve yapılanmasının en büyük düşmanlarından biriyim ...adam hoca efendi dururken kitap yazmak kimin haddine düşer demiş bende ona karşı çıktım ...ama arkadaşlar yazdıklarımı yanlış yorumluyolar ...
-
kitabın yazarını değilde kitabın icindeki yazılanları tartışmak daha mantıklı bnce =) bnde okuycam ilgimi cekti
-
rstr617 bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
kitabı okuyun ismi üzerinden tartışma yapacagınıza. daha faydalı bi iş yapmış olursunuz.
-----------------------------PHP kullanmak siyonistliktir diyor kitapta soner :)))))))))))))))))
-----------------------------zuahahaha soner yalçın milletle dalga geçiyo :D ya da onu okuyanlar hakkikatten göremiyorlar ya da görmek istemiyorlar :D
aha kendi sitesi :D
php kullanan siyonist asp kullanan amerikalı şuralı buralı.tahribatta amerikaya hizmet ediyor o zaman :D php kullanan herkes hain :D asp de dolaylı olarak hain.internet sitesi kullanan hain.bilgisayar kullanan herkes hain.....
Çelişkileri görün ve artık bu "etki ajanının" yönlendirmelerine kanmayın !