Bu Diziler İnsanın Akıl Sağlığını Bozar
-
sacma sapan dızılerı bı kenara bırakın behzat . izleyin
-
burda anlatılmak isteneni siz düşünemediğiniz için böyle düşünüyorsunuz.Burda birilerine ders vermek istiyor hayatın gerçekleri aslında bunlar.Ders alında siz yapmayın diye.Orda mutlu bi hayat sürülse izlenir mi o dizi. ama bizim ülkemiz acılarla dolu olduğu için birazda bizi anlatıyor.
+ dizide siyaset te var aşkta var bunları bir araya toplamak büyük bir beceri dizide gözünüze çarpan bir açık var mı ?yok
-
BaD_BoYs bunu yazdı:
-----------------------------
Silah zoruylamı izletiyolar hocam izleme :D
-----------------------------Dizileri izlemiyorum; ama bu dizileri izleyen insanlarla yaşıyorum. İş, alış-veriş, komşuluk ve hatta akrabalık ediyorum. Bu forumda birbirimize çeşitli düşüncelerimizi yazıyoruz.
"Zevkler ve renkler tartışılmaz" klişesini de bir yana bırakalım. Nietzsche'nin "decadance" (çürüme) fikrini temel alalım. Toplumda her zaman çürüyen, bozulan bir kısım vardır ve bu durum normal kabul edilir. Kültürel açıdan düşkün bu insanlar, bireyler, toplumunun geneline yayılırsa ne olur ? Çürümenin ve bozulmanın bu nesneleşmiş öğeleri toplumun geçerli normlarını, kurallarını, belirler hale gelirler.
Tüm belirlemeler bilgiye, yani akla, dayanmak yerine tesadüflere ve keyfiliğe, konumuza dönersek diziyi yazan senaristin keyfine, kalmıştır. Dışarda milyonlar, kitle, insan aklının terkettiği bu alanı, hayatın anlamını, değerleri bunlarla doldurmaktan hiç de çekinmezler.
İşte o zaman, yani bu gün, olan biteni akılla izah edemediğimiz, eş deyişle akla karayı birbirine karıştırdığımız, bir düzende yaşamaya başlarız ve o düzeni de zaten yaşıyoruz.
Soru şu: silahı kendi kafamıza mı yoksa toplumu temizlemek üzere mi doğrultmalıyız ?
-
gayet güzel bi dizi ! neyi beğenmediniz anlamadım ?
-
dizi izleme alışkanlığım olmadığı için kendimi sewiorum ,)
-
ben de dizi izliyorum.Kendimi izliyorum,hayatım dizi gibi masallah,tvdekiler ne ki peh
-
bidonun ne kadar tehlikeli bir silah olduğunu gözler önüne sermiş bravo.
-
bu diziye bok atmayın lan süper dizi. gerilim aksiyon ne ararsan var
bu 1
behzat 2
-
mywts bunu yazdı:
-----------------------------:) harbi ben de o bölümü anlamadım . izleyen biri anlatsın . neden öküz gibi herif bu feminen çocuğun elinden bidonu alamıyor. salak gibi evi yakmasını bekliyor.
-
raul bunu yazdı:
mywts bunu yazdı:
-----------------------------:) harbi ben de o bölümü anlamadım . izleyen biri anlatsın . neden öküz gibi herif bu feminen çocuğun elinden bidonu alamıyor. salak gibi evi yakmasını bekliyor.
-----------------------------eskisi gibi sağlıklı değil artık gerçi ilk baktığımda bende dedim önceden paso döverdi meteyi. Ama sonuçta evin yanması lazımdı :)