Bu Domain İle Neler Yapılabilr?
-
elimde bulunan busesbitmez.com bosta duruyor. Bu domain ile neler yapablirim size danisayim dedim. Kurban fan disi)ndaki plan projelere açigim :)
-
hocam web sitesi tasarımı konusunda sağlam bir bilgiye sahipsen amatör şarkı yayını yapabilirsin ya da radyo yayını yapabilirsin...
-
tasarm konusunda kotu deilm, domain senden host benden diip :) ortak olup siteye ortak olmak isteyen olursa onlari da canı gönulden dinliyorum
-
hocam domain gerçekten güzel hani tanıtım yapıldıktan sonra ücretliye cevirsen cebe para bile bırakır cinsten... şu tvde cıkan bir şarkısın sen popstar gibi abuk sabuk programların sanal versiyonu olabilirsin! millet tutuyo böle şeyleri biliyorsun...
-
Peki forumalite.net ile ilgili neler yapılabilir?
-
thehunturk bunu yazdı:
-----------------------------
Peki forumalite.net ile ilgili neler yapılabilir?
hocam söylenişi formalite gibi duruyo ücretli ya da ücretsiz hukuksal yardım platformu oluşturabilirsin... ama yanına web işinden anlayan birini alman lazım ayrıca boş vakti çok olan biri... yine alışveriş sitesi kurabilirsin ama öle pahalı şeyler satmayacaksın örneğin 10 milyonu geçmicek şekilde eğer ürün yelpazen geniş olursa gerçekten tutulacağı inancındayım -
guzel fikr dusunuleblr
-
bence de hocam kaçırma düşün derim...
-
crafty bunu yazdı:
daha iyi bi fikir de yok zaten, guzel bi tasarım ile amator guruplar tanıtılabilir, roportaj falan, dusununce guzel gelio -
muhabir22 bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
daha iyi bi fikir de yok zaten, guzel bi tasarım ile amator guruplar tanıtılabilir, roportaj falan, dusununce guzel gelio
hocam eğer sağlam bir tanıtım yapabilirsen ücretli yapıp paraya para demessin ama bunun için önce kendine sağlam bir sponsor grubu bulman şart;) -
crafty biraz yavaş oğlum ne bu acelen :))) denyoylamı yazıyon yoksa
Toplam Hit: 2528 Toplam Mesaj: 16