Bu Domain Sizce Ne Kadar Eder?
-
bu alan adı lazımdı bize arkadaşlar adamlar almış satıyor arkadaş aramış az önce mesaj geldi 2000 lira istiyo diyo bunlar dalga mı geçiyorlar gerçek mi bu :D
-
WitchKing bunu yazdı
bu alan adı lazımdı bize arkadaşlar adamlar almış satıyor arkadaş aramış az önce mesaj geldi 2000 lira istiyo diyo bunlar dalga mı geçiyorlar gerçek mi bu :D
İster 5 milyon dolar ister ister 5 lira ister. Domain adamın değilmi istediğini der.
Önemli olan pazarlık yapıp istediğiniz fiyata anlaşmanız. Projen varsa yüksekten uç. Öylesine ise tok alıcıyı oyna. Bunun bi mantığı yok yani.
-
Hocam google adwordstan baktım tam olarak sorgulattıgımda aylık 1000-1300 araması var, aynı domainin .org uda boş, bence .org u al, sonra bu
elemanlar .com u bırakır nasılsa
-
@ErotikPanda
hocam o fiyattan sonra benim orta yol bulabileceğim bi fiyat yok yani projem olduğu halde sermayem izin vermez.
@syklops
hocam com.tr ve org boş hangisini almak daha mantıklı ? -
ayakkabidolabi.com bu yilin 10. ayinda doluyor. Adam uzatadabilir, uzatmayadabilir. Istersen backorder yapip bekle.
Onun haricinde projen icin ayakkabidolabi.biz i alabilirsin. Eger projeniz business uzerineyse.
Ya da projeni soylersen alternatif isimler üretilebilir.
Kolay gelsin.
-
WitchKing bunu yazdı
@ErotikPanda
hocam o fiyattan sonra benim orta yol bulabileceğim bi fiyat yok yani projem olduğu halde sermayem izin vermez.
@syklops
hocam com.tr ve org boş hangisini almak daha mantıklı ?.com.tr yi tek geçerim....
-
syklops bunu yazdıWitchKing bunu yazdı
@ErotikPanda
@syklops
hocam com.tr ve org boş hangisini almak daha mantıklı ?.com.tr yi tek geçerim....
com.tr yi alıp marka tescilide yaparsan .com u engeleltebilirsin
-
lalada bunu yazdısyklops bunu yazdıWitchKing bunu yazdı
@ErotikPanda
@syklops
com.tr yi alıp marka tescilide yaparsan .com u engeleltebilirsin
2.000 TL de elemanın g*tunde patlar :D
-
marka tescili falandı filandı da çok tutmaz öyle. kendin yap aracı firmalara verme. zaten tpe'nin sitesinde tüm bireysel başvuru ile ilgili bilgiler var.
tescilini yap bas com.tr 'yi sonrada aç davayı siterler adamı siterler
-
thekurdo bunu yazdı
marka tescili falandı filandı da çok tutmaz öyle. kendin yap aracı firmalara verme. zaten tpe'nin sitesinde tüm bireysel başvuru ile ilgili bilgiler var.
tescilini yap bas com.tr 'yi sonrada aç davayı siterler adamı siterler
hacı sen deyince bir bakayım dedim diyelim, ben bir .com.tr alcam şirket falan değilim, bu listeye bakarak en az kaça mal olur, kendi başıma
Kod
Hizmet Adı
Ücret(TL)
02.01.01 Tek Sınıflı Marka Başvuru Ücreti 150 TL 02.01.02 Marka Başvuru Ek Sınıf Ücreti 150 TL 02.01.03 Marka Yenileme Ücreti 550 TL 02.01.04 Koruma Süresi Sona Eren Marka Yenileme Ücreti 815 TL 02.01.05 Marka Tescil Belgesi Düzenleme Ücreti 450 TL 02.01.06 Marka Tescil Belgesi Sureti Düzenleme Ücreti 110 TL 02.01.07 Marka Sicil Sureti Düzenleme Ücreti 110 TL 02.01.08 Devir-Kısmi Devir İşlemi Kayıt Ücreti 435 TL 02.01.09 Birleşme İşlemi Kayıt Ücreti 435 TL 02.01.10 Veraset ve İntikal İşlemi Kayıt Ücreti 315 TL 02.01.11 Lisans Kayıt ve Lisans Yenileme Ücreti 435 TL 02.01.12 Rehin İşlemi Kayıt Ücreti 320 TL 02.01.13 Unvan Değişikliği Kayıt Ücreti 50 TL 02.01.14 Nevi Değişikliği Kayıt Ücreti 50 TL 02.01.15 Rüçhan Hakkı Kayıt Ücreti 120 TL 02.01.16 Sınıflandırma Listesi Düzenleme Ücreti 120 TL 02.01.17 Rüçhan Hakkı Belgesi (Menşe Memleket Vesikası) Düzenleme Ücreti 115 TL 02.01.18 Enstitü Kararlarına İtiraz Ücreti 300 TL 02.01.19 Resmi Marka Bülteninde Yayımlanan Marka Başvurularına İtiraz Ücreti 100 TL 02.01.20 Marka Bilgilerine İlişkin Resmi Yazı Düzenleme Ücreti 30 TL 02.01.21 Madrid Protokolü Uyarınca Uluslar arası Marka Başvurusunun WIPO'ya Bildirilmesi Ücreti 220 TL 02.01.22 Madrid Protokolü Uyarınca Sonraki Belirleme ve Diğer Taleplerin WIPO ya Bildirlmesi Ücreti 150 TL 02.01.23 Madrid Protokolü Uyarınca Yer Değiştirme ve Dönüştürme Ücreti 150 TL 02.01.24 Marka Başvurusu Bölünme Ücreti 400 TL 02.01.25 Hata Düzeltme Ücreti 40 TL 02.01.26 Adres Değişikliği Kayıt Ücreti 20 TL -
Hoca bireysel başvuru hakkıda var diye biliyorum ama emin değilim.
Konuda yetkin değilim açıkçası.
ama tpe sitesinde tüm ayrıntılı dökümanları vermiş.
türk işi fiat listesine yönelmeden önce neler gerekli koşullar neler onları bi araştır derim.