Bu Film Nasil Acilir?
-
13 GB Er Rhayni kurtarmak filmini indirdim ama dosyalar bu sekilde.Bunlari nasil acarim.2 disk var 2sinde de dosyalar bole.Parca parca filmden kareler falan var.
-
disk i takınca media player ile aç gibi bir şeçenek çıkıyorsa ordan git yada playera video_ts yi atmayı dene
-
dvd film hocam bu, powerdvd den açarsın
media player da açması gerekiyor, direk klasörü sürükle içine
-
Herhangi dvd oynatıcı programı kur, menüsünden de o film dosyasını tanıt otomatikman dvd menün gelecektir menüden de filmi oynatmayı aç keyfine bak.
uzun iş, yapamam böyle vs dersen http://www.freemake.com/free_video_converter/ bu güzel programı indir dvd to mkv yap filmini.
-
klasörlerde bir geri git. Yani karşında video_ts ve audio_ts klasörleri olsun. video_ts klasörüne sağ tık -> vlc player ile aç de. Muhtemelen diğer playerlar da oynatacaktır, vlc kesin açacaktır
-
o klasörü olduğu gibi vlc nin üzerine sürüklersen açılır
-
Video ts dosyasini VLC playerle actim part part film geliyor 20 dk 20 dk simdi ben bunu altyaziyla izlemek istiyorum o nasil olacak :D
Edit:Filmin goruntu kalitesi boyutuna gore oldukca kotu
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------Video ts dosyasini VLC playerle actim part part film geliyor 20 dk 20 dk simdi ben bunu altyaziyla izlemek istiyorum o nasil olacak :D
-----------------------------filmin bir parçasını bs playera at ordan filmin herzine bak 23.75 mi 25 mi diye dıvxplanetten ona göre indir
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
-----------------------------Video ts dosyasini VLC playerle actim part part film geliyor 20 dk 20 dk simdi ben bunu altyaziyla izlemek istiyorum o nasil olacak :D
-----------------------------filmin bir parçasını bs playera at ordan filmin herzine bak 23.75 mi 25 mi diye dıvxplanetten ona göre indir
-----------------------------haci ama filmin dosyalari parca parca tek dosya yok vede dedikleri gibi actigimda film 20 dk 20 dk partlar olarak geliyor mesela 20 dk bitiyor sonra obur part basliyor
-
dvd filmlerde böyle 4-5 sahneye ayırırlar ama sen onlara tıklamadan direkt olarak play tuşuna basarsan toplam süre şeklinde görülür.
-
u235 bunu yazdı:
-----------------------------kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------u235 bunu yazdı:
-----------------------------haci ama filmin dosyalari parca parca tek dosya yok vede dedikleri gibi actigimda film 20 dk 20 dk partlar olarak geliyor mesela 20 dk bitiyor sonra obur part basliyor
-----------------------------kalsörü olduğu gibi bs playera atmayı denedin mi o açarsa ordan filmin herzini öğrenebilirsin..