Bu Fiyata Bu Karavan Gerçek Olabilir Mi?
-
Instagramda karsima cikti 80-85k ya esyali karavan satiyorlar
https://www.instagram.com/az.home.karavan
Wp den teslimat icin vb sordugumda pttavm de istege gore ilan acip get ile odeme aldiklarini soylediler, ustelik Azerbaycan dan buraya ucretsiz kargo.
Mesaji oldugu gibi kopyaliyorum:Merhaba 👋
Kampanyalarımız devam ediyor 🎉
Sipariş işlemlerimiz *PTTAVM’nin resmi altyapısı* üzerinden gerçekleştirilmektedir.
📌 PTTAVM, Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından biridir ve tüm siparişleriniz *güvenli ödeme sistemi, fatura ve yasal garanti* kapsamında işlem görür.
📌 *Sipariş & Teslimat*
• Sipariş sonrası ürün kontrol edilip çekiciye yüklenir ve adresinize *ücretsiz teslimat* sağlanır.
• Kargo çıktığında video, plaka ve iletişim bilgileri paylaşılır.
• SMS onay kodunu saklayın, sipariş takibi için gereklidir.
📌 *İade & Ödeme*
• 14 gün içinde teslim olmazsa sipariş iptal, ücret iade.
• Teslim sonrası *14 gün koşulsuz iade* hakkınız vardır.
• Onay sonrası ödeme bize aktarılır.
👉 Hangi modelimizi sipariş etmek istediğinizi belirtirseniz, PTTAVM üzerinden sizler için ilan açarak paylaşabilirim.
Gercek olma ihtimali var mi?
yunusemre tarafından 30/Eyl/25 09:34 tarihinde düzenlenmiştir -
türkiyede değil hocam. ona göre araştır
-
demirci bunu yazdı
evette benim merak ettigim pttavm uzerinden bir dolandiricilik yapip yapamayacaklari, sitede bir acik bulmus olup get in icinden gecebilirler diye geldi ilk aklima
ve ucretsiz teslimat konusu kafami karistirdi yuzlerce kg birseyi nasil maliyetsiz teslim edebilirler ki, ayrica gumruk vb nasil takilmaz ...
-
yunusemre bunu yazdıdemirci bunu yazdı
evette benim merak ettigim pttavm uzerinden bir dolandiricilik yapip yapamayacaklari, sitede bir acik bulmus olup get in icinden gecebilirler diye geldi ilk aklima
ve ucretsiz teslimat konusu kafami karistirdi yuzlerce kg birseyi nasil maliyetsiz teslim edebilirler ki, ayrica gumruk vb nasil takilmaz ...
Muhtemelen sahte link atacaklar. ozpttavm.co gibi bir lik üzerinden ödeme yaptırıp ortadan kaybolurlar. TR şirketi olmadan mağaza açamaz, açsa da plaka işlemlerini yapmak için trafik tescili Türkiye'de halletmesi gerek vs bin tane iş varken kimse buraya 2000 dolara karavan göndermekle uğraşmaz
-
Profildeki shopier linkine bak anlarsın
-
muhtemelen bunlar çinden gelen fastfood standı olan çekme römorkleri karavan gibi revize etmişler.. bununla ısı ve ses konforu sağlayamazsın. he dersenki ben arabamın arkasında kurulu çadır gibi gezdirmek istiyorum. o ayrı. en osuruk karavan yine çadırdan iyidir. çadır hobisi olmayan biri için..
-
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-mini-cekme-karavan-1220584868/detay
Senin linket 80.000 TL ye satiyorlar.
TR de satilan 80.000 TL lik karavan sahibinden bu var.
Doldarici gibi duruyor.
Yerleri: Gence Grand Qafqaz TM imis. Asagida bu ticaret merkezinin iletisim numarasi falan var oradan arayip veya facebook safyalari üzerinden böyle bir firma varmi yokmu diye sorabilirsin.
https://www.facebook.com/Ganjagrandqafqaz/
-
açık açık bağırıyor dolandırmaya keriz arıyorum diye.
whatsapp tan yazın onlara ve sonra şikayet edin. kullanıma kapanırsa numaraları bir nebze de olsa durdurmuş oluruz.
-
bele vaziyetin içine soxum.
bildiğin dolandırıcı bunlar.
-
dolandırıcı
-
tesekkurler instadaki shopier linki dikkatimi cekmemisti. kesin dolandirici bunlar.