Bu Geceki Siyaset Programları Hakkında...!!!
-
Öncelikle ali kırcayı kınıyorum programı hala bitirmedi yarın sabah 7de kalkamazsam onu anıcam çok güzel :)
Star-Deşifre konuklar Melih gökçek,Gazeteci Erdal ipekaşan, Atv,Siyaset meydanı Kadınlar :) , Kanald 32.gün Onur öymen vs. Ntv kongar barlas..
---------------
32.ci günde Onur öğmenin konuşmaları aklımda kaldı 1 Yıl önce Abdullah gül diyorduki (Barzaniye) kızdırmasınlar gireriz diye.. 1Yıl geçti aradan girmeler için,kızdırmak için daha ne yapaaklar..
Akpnin Irağa girmeye baştan beri cesareti yok.. 0 Terörle ülkey devraldılar şimdi ne haldeyiz.. Yaşar Büyükanıt 22nisanda K.Irağa girelim demişti hala askerden ne bekliyorlar
Cumhurbaşkanını kabul etmiyor doluyum diye Kasımpaşaspor klubnu kabul ediyor..
-------------
Ntvde kongarın konuşmaları.. Diyarbakırda üst kattakki adamın evinde köpek var dinen Mekruh diye evden çıkmaları için mahkemeye başvuruyorlar Adamı evden çıkarttırıyorlar ve evden çıkarılan adam üstelik kanserli.. Din anlayışı bumu insanların..
i.t.t arazisini 1.200milyon dolara almayı düşünen Şeyh maktul ödemeyi yapmamış.. Büyük kazanç olacak diyordu akp hukumeti sonuç?
-----------
Deifrede Melih Gökçekin milyarlık 3katlı villasını ortaya çıkaran gazeteciyi tehdit etti haberi vardı..
M.Gökçekin kaç evinin kaç arabasının daha var olduğunu söylemesi Gökçeğim kem küm yapması.. Hele Melih gökçeğin villada yüzme havuzu yok deemesi 2dk gülmeme neden oldu..
Diğer tartıştıkları konu Atatürk bulvarındaki belediyenin pahalı çiçeklerinden kendi oğluna aldığı villanın önünede diktirmiş olması.. laler ne zaman açar diye gazeteciye sorduğu salakça soru..
Üstelik haber yapıldıktan 3saat sonra çiceklerin oradan sökülmesinede denk geldi demesi...
Özelliklede 7km lik yolda sadece 1kmlik çicek dikilmesi kendi villlarının önüne bunu soran gazeteciyede ağır laflar etmesi.. M.gökçeğin 50bin dolara oğluna 3katlı villa alması nerde bu ucuzluk.. 2dairesini satıp aldığını söylüyor diğer villasınıda 2dairesini satıp aldığını söylüyor kaç tane dairesi varsa artık..
Özelliklede program boyunca habire erdal ipekaşana haysiyetsiz,şerefsiz insan kelimelerini kullanması.. arası sıra erdal bey demiyip eralll diye hitap etmesi,erdal ipekaşana sahtekarlık yaptığını söylemesi..Görme özürlü ve anlam özürlü demesi..Program sunucusuyla bile kavgaya tutuşması.. Akp ye yakışır bir başkan olduğunun adeta göstergesi oldu..
Melih Gökçeğin haberi yapan gazeteciye bende seni objektifime alıcam demesinden sonra Programı yapan muahbirin bu tehdit olmuyormu demesine benimle uğraşanla bende uğraşıcam,bende onu araştırcam demesi yaptığı usulsuzlüklere kanıt gibi olması :) Muhabrinde sizde gazeteci olun M.gökçek demesi üzerne Ben her işi yaparım demeside yine gülmeme neden oldu..
Son olarakta Gazeteci erdal ipekaşanın Melih gökçeğe Bir belediye başkanına yakışır konuşmasını istemesi,şehire eşit biçimde yönelmesini,kendini ayırmamasını tehditle,şanajla uğraşmamasını söylemesi.. Bu programdan da aklımda kalanlar bunlar..
-------------------
son olarakta atvde kadın kollarının tartışması (siyaset meydanı) ilk izlenimlerim 1 kaçtane Dp li kadın aday adaylarının taş gibi olması :)
Dp li kadın adaylarının konuşmalarında aklımda kalanlar Akp nin Cumhurbaşkanlığı sürecinin iyi yönetemeidğinin söylenmesi.. 1kaç ay once adayını söylememesi ziyaretlerini boşa yapması.. sonra adayı açıkladıktan 24saat sonra uzlaşma çağırlarının samimiyetsizlik olduğunu söylemeleri.. Hatta buna örnek kavgalı Cem uzanın bile ayağına gittiklerini vurgulamaları..
Baş örtüsünden,din sömürüsünden oy toplama peşinde olduklarını..Yolsuzluğun en çok akp döneminde yapıldığından bahsettiler..
Chpli kadın kollarınında Akpnin Lükse değer verp dini bağdaşmayan değerlerle uğraşmalaından bahsetmeleri..Baş örtüsünü vitrin yaptıklarını söylemeleri..
akp papayla,bushla diyolağa girmiştir.Hiç bir türk toplumuyla diyoloğa girememiştir demeleri..
Akpli bir vekilin boş kalabalık demesi üzeirne Cevap olarakta içi boş kalabalıksa elektrikler niye kesildi korkularınızdan,mitingte insanlar uyandı,hukumetin dirayetsizliği ortaya çıktı,akp nin orduya koyduğu tavırlara tepki gösterildii..Orduyu yanlarına değil arkalarına aldıklarını.. Ülkenin bağımsızlığının istenildiğini Ne abd,ne ab demelerinin dikkate alınması gerektiğininın vurguları yapıldı.. Boş kalabalık değil denildi yani :)
Hem fikir olarak Başımızdaki iradenin bağımsızlığımızı koruyamadığını..BOP un eş başkanıyım demesinin tam bir fiyasko olmasından bahsedildi..
Sadet partililer bile akplilere saldırdı,akpnin baş örtüsünden prim yapamıcağını,ağızlarına bile alamıcaklarından bahsettiler..
Chpli kadın kolunun Ak partili aday adayını çok pis göt etmeside vardı tabi.. Marketlerinizi,medreselerinizi bile ayrı kurdunuz.. Ülkedeki yahudiler,ermeniler bile sizin kadar ayrımcılık yapmıyorlar.. Sizler bizler diye hitap etmiyoruz biz demesi üzerine büyük bi alkışın kopmasına neden oldu..
Patlıyana kadar yemeğe,,karış karış satmaya yani tavuk yemlerine,gemilere gidiyor paralar demesi üzerine bi kadın kolunun,,yine alkış kopması.. :)
Akpli vekillerin Atatürkün konuşması,Marş okunması sırasında salonu terk etmelerinden,Cumhuriyet hakkında garip konumalarından bahsedildi..
Akp sayesinden Mayo reklamlarıyla uğraşırken ülke ayağımızın altından alıp götürüldüğünün söylenmesi..
Mitinglerde tek Türk bayrağı asılmayan binanın Telekom binası olmasıı :)) Kırmızılı noktalı,Haremlik,selamlık yerlerin çağ dışı olmasından bahsedilmesi..
İslam dininde kapanmaya kesin evet demediğinin vurgulanması hatta Örtünmenin zorunlu olmadığını yazan kitaplarında o sayfaların yırtılarak dağıtılması akpliler tarafından..
Son olarakta Akpli bir adayın Anketlerde biz çıkıyoruz demesine nerede yapılıyor bu anketler sorusuna Ev sohbetlerinde taramalar yapıyoruz hep akp çıkıyor demesi cidden gülme krizine tutulmama neden oldu.. Bu ev toplantılarını sadece nurcular yaptığı için akpnin çıkması normal yani :))
Melih gökçeğin anketinde de akp yüzde 60civarlarında :) sanırım bu ankette belediye binasında yapıldı :)) yinede yüzde 40ı bile akıllanmışsa ne güzel...
-----------------------
SONUÇ OLARAK BU KADAR YAZIYI GECENİN BU SAATTİİNDE SABAH 6 OLDU NERDEYSE (8DE DE DERSHANEM VAR) YAZMAMIN SEBEBİ ARTIK BAZI GERÇEKLERİ GÖRMENİZİ İSTEMEM..
AKP NİN NE KADAR YANLIŞ BİR PARTİ OLDUĞUNUN.. SATILMIŞ MEDYAYA RAĞMEN BU KADAR ELEŞTİRİ ALMASININ BİR SEBEBİN OLMASININ.. ÜSTELİK O KADAR YANLIŞLARININ ÖRT BAS EDİLMESİNE RAĞMEN YİNEDE BU HALDE OLMALARININ..
HER KURUMLA KAVGALI OLAN,HER AÇIKLAMALARI KAVGAYA NEDEN OLAN,BİREYSEL OLARAKTA 80YIL ÖNCESİ AÇIKLAMALARI OLAN (dindar cumhurbaşkanı seçilecek,cumhuriyet döneminin sonu geldi,bütün okulla imam hatip olacak vs.. ) BİR PARTİYE HALA NE DİYE OY VERMEYİ DÜŞÜNÜRSÜNÜZ ANLAMIŞ DEĞİLİMM..
İNAT ALTINI ÇİZİYORUMM İNATTT UĞRUNA ÜLKEYİ BÖLDÜĞÜNÜZDEN,BAŞKALARININ EKMEYİĞİNE YAĞ SÜRDÜĞÜNÜZDEN HABERİNİZ VARMI BİLMİYORUM..
BU SEÇİMDE BUNCA ŞEYE RAĞMEN AKPYE OY VERME GAFLETİNDE BULUNACAK ARKADAŞLAR ÇOK İYİ DÜŞÜNMENİZİ ÖNERİRİM.. Akp,Hadep hariç her partiye razıyım..
Yazım çok uzun oldu ama 4 Programın özeti.. 6Saat sürdü toplam hepsi.. Arada zapikledimde..aynı saatlerdeydi çünkü hepsi aşağı yukarı. Bazı arkadaşlara yol gösterirsem ne mutlu bana..
Bu zamana kadar 13tane akp ye oy vercek arkadaşımı vazgeçirttirdim.. ARTIK SİZDE GERÇEKLERİ GÖRÜN BENCE.. Saygılarımla EK :)
-
kesinlikle akp'ci deilim.aksine kendilerinin bu ülke için en büyük tehlike olduğunun farkındayım.ancak muridlerin yanlış bilgilenmemesi için yazının bana göre bazı yanlış noktalarına dikkat çekiyorum.
1.akp ülkeyi sıfır terörle aldı şimdi ülke ne halde demişsin.akp bu ülkeyi sıfır terörle almadı.aldıklarında da terör vardı.ondan öncede vardı senelerdir var.
-
2.cumhurbaşkanını kabul etmeme gibi bi durumu yok.cumhurbaşkanı zaten başbakanın ayağına gitmez.ayrıyetten gitse bile kabul etmeme durumu olamaz.
-
3.akp papayla bushla diyaloğa girmiştir hiç bir türk toplumuyla diyaloğa girmemiştir die yazmışsın.daha dorusu onu kim sölemişse onun sölediğini yazmışsın.yanlıştır.çünkü akp bir çok Türk devletine bizzat tayip erdoğanın gidişiyle diyaloğa girmiştir.kırgızistan devlet başkanını türkiye'ye davet etmiş, moğolistana giderek orhun anıtlarını ziyaret etmiş, hatta kımız bile içtiği dedikoduları yayılmıştır.
-
4.akpartiye saldıran saadet partililerin ülkeyi çok düşündüğü için saldırdığını düşünmüyorum.zaten ithamları çok yanlış.akp bu ülkede türban üstünde siyaset yapamaz.neden yapamıyo.bunca yıl saadet partisi mitinglerinde bu yapıldı.akp yapınca olmuyo ama saadet yapınca oluyo.burası bana çok saçma geldi.kendilerini düşündüklerini düşünüyorm.
-
5.ortalık yerde koskoca mayo reklamlarının olmasına bende karşıyım.bununla beraber tv'ler de de yayınlanmasına karşıyım.bkz. ülkemin abaza gençliği bu tür basın yayın yolu sayesinde sabah akşam 31 çekmekte ve interneti sex aracı olarak görmekte.
-
6.islam dininde kapanmaya kesin olarak evet denmiştir.miraca çıkan peygamber efendimiz döndüğünde kadınları etrafında toplamış ve onlara orda gördüklerini anlatmıştır.gıybet edenlerin dillerinden, saçlarını açanların saçlarından asıldığından bahsetmiştir.annemin kızkardeşimin veya sevgilimin kapanması taraftarı deilim.çünkü islamiyeti tam anlamıyla çoğumuz yaşamıyoruz.ama gerçek bu.
bunların dışında seninle aynı düşüncelere sahibiz.bende akp'nin çok yanlış bir parti olduğu taraftarıyım ve kesinlikle hiç bir muridin veya yakın çevremdeki insanların o partiye oy vermesini istemem.
ammavelakin objektif bi insanım.yanlış olan şeleri ''olsun nası olsa akp şerefsiz parti.bi kaç yanlış şey olsun aleyhlerinde nolcakki'' felsefesiyle karşılamam.karşılayamam. -
Yahu Türk halkarını ziyaret etmesi önemli değilki.
Adam saygısız,konuşmaya gider kimseyi dinlemeden çıkar gider.Çiftciye saygısız,halka saygısız.Busha saygılı.Ab ye saygılı...
-
Atatürk "çiftçiği dinler sorunlarını öğrenir"
Tayyip Bey "ananıda al git" der
Atatürk Der "bu askerler vatan, millet için Şehit oldu"
Tayyip der "Askerlik Yan gelip yatma yeri değil"
ulan bu adama oy vermem için 1 tane geçerli sebep söleyin vermessem Şerefsizim.
-
Dün objektifi izledimde o Melih Gökçek ne biçim bir orospu çocuğuyduya!!!Sanki kahvede konuşuyor.O adamı ankaranın başına getirenlerin....Ama iyi göt oldu.Yayında Erdal İpekeşen çaktı lafı :D
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
1.akp ülkeyi sıfır terörle aldı şimdi ülke ne halde demişsin.akp bu ülkeyi sıfır terörle almadı.aldıklarında da terör vardı.ondan öncede vardı senelerdir var.Bunu ben demedim programlarda söylenenlerden bahsettim :) Ama orda anatılmak istesenen sonuçta şuydu terör bu kadar azıtmamıştı.. Abdullah gülün 1yıl önce kızdırmasınlar gireriz demesi ve hala kızmaları için neyin gerektiği..
-----------
2.cumhurbaşkanını kabul etmeme gibi bi durumu yok.cumhurbaşkanı zaten başbakanın ayağına gitmez.ayrıyetten gitse bile kabul etmeme durumu olamaz.Cumhurbaşkanı tabikide ayağına gitmez ama Cumhurbaşkanı randevusunu iptal edip,Kasımpaşasporu ağırlarması komik yani..
-----------
3.akp papayla bushla diyaloğa girmiştir hiç bir türk toplumuyla diyaloğa girmemiştir die yazmışsın.daha dorusu onu kim sölemişse onun sölediğini yazmışsın.yanlıştır.çünkü akp bir çok Türk devletine bizzat tayip erdoğanın gidişiyle diyaloğa girmiştir.kırgızistan devlet başkanını türkiye'ye davet etmiş, moğolistana giderek orhun anıtlarını ziyaret etmiş, hatta kımız bile içtiği dedikoduları yayılmıştır.
Abi orda anlatılmak istenen sadece papayla bushla görüştüğü deil..Hiç bir türk toplumuyla diyoloğa giremedi denilmesi idi..--------------
4.akpartiye saldıran saadet partililerin ülkeyi çok düşündüğü için saldırdığını düşünmüyorum.zaten ithamları çok yanlış.akp bu ülkede türban üstünde siyaset yapamaz.neden yapamıyo.bunca yıl saadet partisi mitinglerinde bu yapıldı.akp yapınca olmuyo ama saadet yapınca oluyo.burası bana çok saçma geldi.kendilerini düşündüklerini düşünüyorm.Saadet benim içinde zaten aynı bokun başka bi rengi..
----------------
Diğer maddelerle ilgili düzelticeğim bişi yok zaten doru sonuçta..
Bunlara açıklık getirmek istedim yoksa bu yazdıklarım benim şahsi düşüncelerim değil (En son saadetle ilgili yazdığım hariç)
AKP Lİ FANATİK ARKADAŞLARIN BU KADAR YAZIYI OKUMAYA FIRSATI OLURSA NE GÜZEL OLUR..
-
6.islam dininde kapanmaya kesin olarak evet denmiştir.miraca çıkan peygamber efendimiz döndüğünde kadınları etrafında toplamış ve onlara orda gördüklerini anlatmıştır.gıybet edenlerin dillerinden, saçlarını açanların saçlarından asıldığından bahsetmiştir.annemin kızkardeşimin veya sevgilimin kapanması taraftarı deilim.çünkü islamiyeti tam anlamıyla çoğumuz yaşamıyoruz.ama gerçek bu.
.............................................................koka hocam bu konu hicbir zaman net ve acik olmamistir. bu yüzden tamami ile insanlarin kendi vicdanlarina birakilmistir. kesin olarak kapanmak diye birseyin gectigini kimse tam anlamiyla kanitlamamistir. zaten peygamber efendimizin cogu sözlerini carpitanlar olmustur günümüze dek. hatta onlari yazan insanlarin kitaplarina bile kafasina göre ekleme yapan insanlar olmus. yani sonuc olarak rivayet demek kesin olmamakla birlikte olagelendir. Bazilari derki alimlerden iyi bilcen ee alimlerde zaten kafasina vicdanina göre konusuyor. tabi acilmak tam anlamiyla toplum ahlakimizla bagdasmiyor tabiki o konuda hemfikirim. ama böyle hani derler ya kapanmak derken saci görünmesin eli görünmesin muhabbetleri kadar sacma birsey yok.
o tartisma programlarini izleyip bize kisaca bilgi veren arkadasa tsk. zaten tüm bu olanlari herkes kendi yasadigi memleketinde bizzat görüyordur. kayirilanlar haric:) onlar zaten saksakcilik yapar:)
-
ali kırcayı dün gece izledim kınıyorum ne kadar gazteci olsada saçmaladı dün gece 4 de yattım
-
melih gokceeee fazla laf soylemezsenız sevınırım gorus olarak tuttugumdan onu benımsedıgımden degıl :) soyledıgınız her laf yakın akrabam olusundan zoruma gıdıyor hepsı bu...
ilk sıralar cok durust calısıyodu sımdıkı calısmalarını kalbınde yasattıklarını allaha havele edıyorum ama ankara ıcın cok buyuk katkısı oldugu goz ardı edılemez son zamanlardakı tavrınıda tasvıp etmıs degılım !
ali kırcada çımsıttı ! artık onu gazatecı olarak gormuyorum
tayyıp desen kendı havasında
hoş dıgerlerınde ne iş varkı !
hale bag kendı topragımızda kendı soludugumuz havamızda içimizde televızyonumuzda hatta artık evımızın içinde...
yabancılar !
hersey herkez yabancı artık
öyle bır hal aldı kı tayyıp haca gıtse tobe etse
tınnn :D
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
kesinlikle akp'ci deilim.aksine kendilerinin bu ülke için en büyük tehlike olduğunun farkındayım.ancak muridlerin yanlış bilgilenmemesi için yazının bana göre bazı yanlış noktalarına dikkat çekiyorum.
1.akp ülkeyi sıfır terörle aldı şimdi ülke ne halde demişsin.akp bu ülkeyi sıfır terörle almadı.aldıklarında da terör vardı.ondan öncede vardı senelerdir var.
-
2.cumhurbaşkanını kabul etmeme gibi bi durumu yok.cumhurbaşkanı zaten başbakanın ayağına gitmez.ayrıyetten gitse bile kabul etmeme durumu olamaz.
-
-
4.akpartiye saldıran saadet partililerin ülkeyi çok düşündüğü için saldırdığını düşünmüyorum.zaten ithamları çok yanlış.akp bu ülkede türban üstünde siyaset yapamaz.neden yapamıyo.bunca yıl saadet partisi mitinglerinde bu yapıldı.akp yapınca olmuyo ama saadet yapınca oluyo.burası bana çok saçma geldi.kendilerini düşündüklerini düşünüyorm.
-
5.ortalık yerde koskoca mayo reklamlarının olmasına bende karşıyım.bununla beraber tv'ler de de yayınlanmasına karşıyım.bkz. ülkemin abaza gençliği bu tür basın yayın yolu sayesinde sabah akşam 31 çekmekte ve interneti sex aracı olarak görmekte.
-
bunların dışında seninle aynı düşüncelere sahibiz.bende akp'nin çok yanlış bir parti olduğu taraftarıyım ve kesinlikle hiç bir muridin veya yakın çevremdeki insanların o partiye oy vermesini istemem.
ammavelakin objektif bi insanım.yanlış olan şeleri ''olsun nası olsa akp şerefsiz parti.bi kaç yanlış şey olsun aleyhlerinde nolcakki'' felsefesiyle karşılamam.karşılayamam.
-----------------------------Abi helal olsun akp yanlısı değilsin ama gerçekleri söylemişsin bende akp taraftarı değilim ama yani en azından hiç bişey yapmadı da diyemem bu konuda kutluyorum seni hoca.
-
akp terörü sıfır almamıştır.adı üstünde terör.düzenli bi orduya karşı savaş değil bu.ARADA eylemler oluyordu ama akpnin döneminde tekrar tavan yapmaya doğru ilerliyorverilen tavizler,yanlış ve bilinçli politikalarla : ).yanlışı düzeltirken doğrusunu da söyleyelim