Bu General Mobile Discovery Ne Kadar Eder?
-
Arkadaşlar kullandığım general mobile discovery'de sanırım soket sıkıntısı çıktı, şarj oluyor ama kabloyu ellemezsen.
25 Ocak 2014'de aldım cihazı, Kutusu, faturası, kulaklığı hiç kullanmadım o da duruyor.
Açıkcası şu sorundan dolayı soğudum telefondan, telefonu değiştireceğim. Şu an ankarada olduğum için garantiye verip 1 hafta 10 gün telefonsuz kalmak istemiyorum. Telefonu satıyım diyorum, bu haliyle ne kadar eder, kaça satılır.
Size bi danışayım dedim. Bu ara Cihaz 4 gb - Beyaz Jilatini üstünde, alındığından beri kılıfından çıkarmadım, çiziği yıpranması vs yok.
-
50 liraya soket yapıyorlar ona göre 50 lira düş.
4 gb yerine 16 gb daha iyi para ediyor malesef.
-
az önce 450 tl lik iphon4 le takas etmek isteyenler vardı .
-
sıkıntısı olmasaydı 475 rahat okuturdun.
-
400-450 zar zor..
-
zalimadam bunu yazdı
50 liraya soket yapıyorlar ona göre 50 lira düş.
4 gb yerine 16 gb daha iyi para ediyor malesef.
evet, servisi de 50 lira istiyormuş ama sorun benim için bekleme süresi, istanbulda olsaydım götürürdüm telpaya ama buradan vereceksin kargoya gidecek işleme tabi tutulcak, ne kadar sürecek falan o canımı sıktı açıkcası.
aslında 16 gb alcaktım ama bi arkadaş 16 gb ların bazılarında ips ekran çıkmayabilir demişti.
Burda telefoncu arkadaş 40 liraya değiştiriyim dedi ama garantiden çıkacak işte, bu haliyle satmak alacak içinde uygun olur sanırım.
saftiriksincap tarafından 25/May/14 18:24 tarihinde düzenlenmiştir -
İş yerinden arkadaş 400 lira veriyor, uygun mudur ki?
-
400den fazla eder sanırım ama ben 400 verebilirim. uygunsa yarın alışverişimizi yapalım.
-
630-640 lira mı ne sıfırı diye hatırlıyorum. 2nci el olduğunu ve soket sıkıntısını düşününce 400 lira uygun gibi geldi bana. yanlışmı düşünüyorum?
yinede sen bilirsin.
-
ben sağlam 2 aylığı 430 tl ye aldım usta öyle düşün işte telefoncudan birde 4 gb liği
-
Fiyat gayet uygun 400 tl'ye.