folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bu General Mobile Discovery Ne Kadar Eder?

Bu General Mobile Discovery Ne Kadar Eder?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

Arkadaşlar kullandığım general mobile discovery'de sanırım soket sıkıntısı çıktı, şarj oluyor ama kabloyu ellemezsen.

25 Ocak 2014'de aldım cihazı, Kutusu, faturası, kulaklığı hiç kullanmadım o da duruyor.

Açıkcası şu sorundan dolayı soğudum telefondan, telefonu değiştireceğim. Şu an ankarada olduğum için garantiye verip 1 hafta 10 gün telefonsuz kalmak istemiyorum. Telefonu satıyım diyorum, bu haliyle ne kadar eder, kaça satılır.

Size bi danışayım dedim. Bu ara Cihaz 4 gb - Beyaz Jilatini üstünde, alındığından beri kılıfından çıkarmadım, çiziği yıpranması vs yok.

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

50 liraya soket yapıyorlar ona göre 50 lira düş.

4 gb yerine 16 gb daha iyi para ediyor malesef.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

az önce 450 tl lik iphon4 le takas etmek isteyenler vardı .

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

sıkıntısı olmasaydı 475 rahat okuturdun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pasific
    Pasific's avatar
    Erkek

400-450 zar zor..

qwerty123
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

50 liraya soket yapıyorlar ona göre 50 lira düş.

4 gb yerine 16 gb daha iyi para ediyor malesef.

evet, servisi de 50 lira istiyormuş ama sorun benim için bekleme süresi, istanbulda olsaydım götürürdüm telpaya ama buradan vereceksin kargoya gidecek işleme tabi tutulcak, ne kadar sürecek falan o canımı sıktı açıkcası.

aslında 16 gb alcaktım ama bi arkadaş 16 gb ların bazılarında ips ekran çıkmayabilir demişti.

Burda telefoncu arkadaş 40 liraya değiştiriyim dedi ama garantiden çıkacak işte, bu haliyle satmak alacak içinde uygun olur sanırım.

saftiriksincap tarafından 25/May/14 18:24 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

İş yerinden arkadaş 400 lira veriyor, uygun mudur ki?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

400den fazla eder sanırım ama ben 400 verebilirim. uygunsa yarın alışverişimizi yapalım.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

630-640  lira mı ne sıfırı diye hatırlıyorum. 2nci el olduğunu ve soket sıkıntısını düşününce 400 lira uygun gibi geldi bana. yanlışmı düşünüyorum?

yinede sen bilirsin.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

ben sağlam 2 aylığı 430 tl ye aldım usta öyle düşün işte telefoncudan birde 4 gb liği 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Fiyat gayet uygun 400 tl'ye.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 2129 Toplam Mesaj: 12