Bu Gün Muzo Ya Çıkıyorum
-
radyo tatlıseste :)
http://www.youtube.com/watch?v=m45KXUe_v1w
bu daha 3 yıl önce çıktığımdaki sohbetimiz
-
dinlicem fena laf koycak sana :)
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
dinlicem fena laf koycak sana :)
-----------------------------:) benle hep güzel konuştu genelde
-
ama harbi baya uzun konuşmuşsunz lafda yapamamışsn pek ama iyi tutmuş yayında :)
-
Hybris bunu yazdı:
ama harbi baya uzun konuşmuşsunz lafda yapamamışsn pek ama iyi tutmuş yayında :)
youtube a lidersezer yazarsan bir tane daha kaydım var orda benle hep uzun konuşuyo çok acımasızda laflar sokmuyo iyi anlaşıyoruz:) -
sende adama iyi malzemeler veriyon :) ayağın şişeye çarpıyo falan:D adam da cımbızla alıyo lafları :))
-
Zamanında ne dinlerdim bu adamı. Hatta bursa`ya gösteriye geldiğindede gitmiştim. Gülmekten her yerime kramp girmişti.
Bipsiz dönemleri daha güzeldi.
Hala bip kullanıyormu?
-
kullanıyo fakat eskisi kadar asi değil hükümet yanlısı rütük tarafından çok ağır cezalara çarptırıldı .
-
Hoca daha öncedende yapmışsın heyecanın nedir anlamıyorum.Görende Siyaset meydanında paşalarla pkk konuşacaksınız sanacak.altı üstü radyo programı günde 500 kişi bağlanıyor
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Hoca daha öncedende yapmışsın heyecanın nedir anlamıyorum.Görende Siyaset meydanında paşalarla pkk konuşacaksınız sanacak.altı üstü radyo programı günde 500 kişi bağlanıyor
sen beni dinlersin duyarsın diye heycan yaptım paşam.demek sen siyaset meydanında paşa ile konuşsan heycan yaparsın:)
-
ewt bağlanıyorum sıra bende şimdi 2. olarak ben bağlanıyorum