Bu Güne Kadar Okuduğunuz En İyi Kitap ?
-
Cengiz Aytmatov un bütün kitapları iyidir. Başta Türkçüler olmak üzere herkese tavsiyedir. baya hüzünlü ve sürükleyicidir. Bol betimlidir, kendini Kırgızistan da hissedersin :)
-
HAZAR_HAN bunu yazdı
Cengiz Aytmatov un bütün kitapları iyidir. Başta Türkçüler olmak üzere herkese tavsiyedir. baya hüzünlü ve sürükleyicidir. Bol betimlidir, kendini Kırgızistan da hissedersin :)
Bu adamın Dağlar Devrildiğinde diye bir kitabı var. Üzerinde çita var bir tane. Odanın tavanına kitaplar asıyordum, bu kitabı da bir gün yerde buldum. Birisi düşürmüş sanırım. Tavana asmıştım. Adamın adı bana rusları çağrıştırıyordu hep. Kırgız demişsin, garipsedim. :)) -
Emine şenlikoğlu - Çin İşkencesi ( bulması zordur )
Ahmet Ümit - Beyoğlunun en güzel abisi -
Keyr00t bunu yazdı
Saatleri ayarlama enstutusu - Ahmet Hamdi Tanpinar
Konuda yazılan kitapların bana göre en iyisi budur, okuduktan sonra tanpınar büyük adammış diyeceksiniz
ve Atsız'ın ruh adamını okuyun önyargı ile yaklaşmayın siyasi bir kitap değil
-
Dan Brown
John Verdon
Adam Fawer
bu üç adamın kitapları sürükleyici geliyor bana, tavsiye ederim.
-
4 kitaplık fantastik seri
lotr falan seviyosan buna da bayılırsın
ilk kitap bu
-
Baya bi kitap sever varmis burda. Dostlar bende genis bi arsiv var eger talep olursa satisa cikaracagim;
Orijinal bandrollu kitaplar 5-10tl
Bandrolsuz orijinal kitaplar 3-5tl
Korsan kitaplar 1-2 tl
Kitaplar hic okunmamis, ilgileniyosaniz soyleyin de bosa ugrasmis olmayalim, bin kadar kitap var cunku millet faydalansin
-
glaurung bunu yazdı
Baya bi kitap sever varmis burda. Dostlar bende genis bi arsiv var eger talep olursa satisa cikaracagim;
Orijinal bandrollu kitaplar 5-10tl
Bandrolsuz orijinal kitaplar 3-5tl
Korsan kitaplar 1-2 tl
Kitaplar hic okunmamis, ilgileniyosaniz soyleyin de bosa ugrasmis olmayalim, bin kadar kitap var cunku millet faydalansin
Korsan kitapların isim listesi yoktur değil mi ??
-
Gülünün Solduğu Akşam - Erdal Öz
-
Keyr00t bunu yazdı
Saatleri ayarlama enstutusu - Ahmet Hamdi Tanpinar
En kısa sürede kitabı okumak istiyorum.
Ben de Simon Singh in KOD KİTABI isimli kitabını tavsiye edebilirim.
Paramla orjinal olarak aldığım nadir kitaplardan birisidir. (Hiç korsan kitap almam.. Bunu da belirteyim)
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=84724&sa=174239987