folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Hangi Anime ?

Bu Hangi Anime ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

güzelmis cizimleri izliyim bende. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadSoul
    DeadSoul's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı

hocam bende bu animeyi ariyorum kaç zamandir küçükken izliyordum bunu ama şu an tr dublajı varmıdır çok aradım bulamıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=2v0yqTr5QZk

dublaj anime mi izlenir yapma gözünü sevem hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Death note u bende sevmedim,yani çoook hayranı var vay efendim süper en iyi anime felan diyorlar ben 8.bölümde dedim artık daha fazla dayanamıyorum bıraktım.Ha tarzın değil diyebilirsiniz ancah benim ilk okuduğum kitap Sherlock holmes du yani bu ve türü herşeye ilgim var ancak Bu alanda çita çok yüksek.Death note da birçok şey tahmin edilebiliyor ve hani vaay olağan üstü bir olay gibi şeyler beni okdarda etkilemiyordu,sherlock yere düşüyor birşey anlamıyorusun kitabın sonunda şaşkınlıktan yüzüm nasıl bir hal alacağını şaşırıyor.

Bu animede güzelmiş,seyrettinmi bilmem ama fullmetal alchemist brotherhood da süper bence

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Death note u bende sevmedim,yani çoook hayranı var vay efendim süper en iyi anime felan diyorlar ben 8.bölümde dedim artık daha fazla dayanamıyorum bıraktım.Ha tarzın değil diyebilirsiniz ancah benim ilk okuduğum kitap Sherlock holmes du yani bu ve türü herşeye ilgim var ancak Bu alanda çita çok yüksek.Death note da birçok şey tahmin edilebiliyor ve hani vaay olağan üstü bir olay gibi şeyler beni okdarda etkilemiyordu,sherlock yere düşüyor birşey anlamıyorusun kitabın sonunda şaşkınlıktan yüzüm nasıl bir hal alacağını şaşırıyor.

Bu animede güzelmiş,seyrettinmi bilmem ama fullmetal alchemist brotherhood da süper bence

şaşırmak istiyorsan sonuna kadar izlemen lazımdı hocam. öyle hemen oldu bittiye gelmez ki hikaye.

ama 8 bölümde sonunu tahmin ettiysen orasına bişi diyemem.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Senin Sherlock dediğin bir kere anime değil. İkisinin kulvarı farklı. Birisi daha çok ajanımsıyken diğeri tamamen fantastik. Evet bence kesinlikle senin tarzın değil.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

Senin Sherlock dediğin bir kere anime değil. İkisinin kulvarı farklı. Birisi daha çok ajanımsıyken diğeri tamamen fantastik. Evet bence kesinlikle senin tarzın değil.

Benim dediğim Sherlock 1900 lerde değeri bilinmeden gazetede kısa hikaye olarak verilen,nice yazarların en sevdiği ve başyapıt dediği bir karakter,filminden veya dizisinden söz etmiyorum. Sherlock demek ;öykünün ilk 30 sayfasında hiçbirşey anlmayıp geriye kalan son 5 sayfasında 'yok artık(argo kullanmadım anlayın' dedirtmektir. Deathnote da bunu yapmaya çalışmış ancak büyüleyici akıllıca 'voav Hiç tahmin etmemiştim' dedirten bir olay olmadı bu yüzden sevmedim. Ancak bitirmemi tavsiye ettiler,Breaking bad bitince ilk iş bunu izlemek olucak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    HowL bunu yazdı
    erebos bunu yazdı

Benim dediğim Sherlock 1900 lerde değeri bilinmeden gazetede kısa hikaye olarak verilen,nice yazarların en sevdiği ve başyapıt dediği bir karakter,filminden veya dizisinden söz etmiyorum. Sherlock demek ;öykünün ilk 30 sayfasında hiçbirşey anlmayıp geriye kalan son 5 sayfasında 'yok artık(argo kullanmadım anlayın' dedirtmektir. Deathnote da bunu yapmaya çalışmış ancak büyüleyici akıllıca 'voav Hiç tahmin etmemiştim' dedirten bir olay olmadı bu yüzden sevmedim. Ancak bitirmemi tavsiye ettiler,Breaking bad bitince ilk iş bunu izlemek olucak

Hocam hem sherlock son 5 sayfasında yok artık dedirtiyor demişsin hom de death note u bitirmeden yorum yapmışsın anlamadım seni :)

Ha illa son dakikada şok yaşamak istiyorsan code geass ı izle ama 2. sezonun son bölümüne kadar son saniye hassiktiri çekersin :D

Böyle durumlar animelerde çok oluyor, ilk 10 bölüm çok sarmayıp sonra bağımlısı olduğum birsürü anime serisi var.

Özellikle steins;gate de ilk 7-8 bölüm hayatının en dandik animesini izlediğini zannedersin ama olay örgüsü açılınca son yılların başyapıtı olduğunu anlarsın

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek

Death note da zaten tahmin ettirme çabası yok ki.katakterlerle birlikte yaşıyoruz olayı zaten .hem L hemde kiranın gözünden takip ediyoruz davayı dolayısıyla tüm hamleleri gören olarak biz karakterlerin bizim zaten bildiğimiz şeylere nasıl düşünerek ulaştıgını(tahmin ettiğini)görerek vııasooew diye şaşırıyoruz.sherlock holmes de ise watsonun gözünden hiç bir şey bilmeden davayı takip ettiğimiz için tahmin edemememiz ve dolayısıyla şaşırmamız çok normal.kısaca bu olay tamamen yazarın okuyucuyu koydugu pozisyonla alakalı.death note da her şeyi görüp bilen tanrıyken sherlockda dava detaylarını göremeyen bir insanız.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

death note u yerenlerin birlikleri bozulsun :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    _karantina_ bunu yazdı

Death note da zaten tahmin ettirme çabası yok ki.katakterlerle birlikte yaşıyoruz olayı zaten .hem L hemde kiranın gözünden takip ediyoruz davayı dolayısıyla tüm hamleleri gören olarak biz karakterlerin bizim zaten bildiğimiz şeylere nasıl düşünerek ulaştıgını(tahmin ettiğini)görerek vııasooew diye şaşırıyoruz.sherlock holmes de ise watsonun gözünden hiç bir şey bilmeden davayı takip ettiğimiz için tahmin edemememiz ve dolayısıyla şaşırmamız çok normal.kısaca bu olay tamamen yazarın okuyucuyu koydugu pozisyonla alakalı.death note da her şeyi görüp bilen tanrıyken sherlockda dava detaylarını göremeyen bir insanız.

Abi tarikat kur peşine düşeyim    

Ulen bide kendimi okuyucu sanırdım,çok sagol bak bu yazdığın bana yeni bir perspektif kattı çok teşekkürler.(Okadar övdüm kopyala yapıştır yapmamışındır umarım :D)

GUS bunu yazdı

death note u yerenlerin birlikleri bozulsun :D

öyle deme mubarek :D

Toplam Hit: 2749 Toplam Mesaj: 22