folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Hdd Nasil Duzeltilir İlginc !

Bu Hdd Nasil Duzeltilir İlginc !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaslar forumdan bi arkadastan aldim fakat ptt kargo ile gondermis paketi mi kotu yapti yoksa kargodan mi oldu veya kargodan olmadimi bilemiyorum fakat bunu nasil duzeltirim ? Yoksa iade mi etmeliyim...

http://i.hizliresim.com/28lEEN.jpg

http://i.hizliresim.com/Z7qOOk.jpg

Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Düzeltmeye çalışıp iyice kirmayin hocam data tarafı zaten ora, ben şahsen hiç bükmeden etmeden bi soket lehimler kullanirdim herhalde :D

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Böyle poşetle geldiyse kırılması doğaldır, fazlası bile olabilir. Fakat bir harddisk güzel paketlenir, eğer öyle paketlendiyse o bölümde böyle bir kırılmanın olması söz konusu değil. Lehim ya da başka bir şey. Saçma bir uğraşı olur.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

7 pin Sata girişi bişey olmaz ütüyle basıver en kötü ihtimal bi sata kartı değiştirirsin .)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

arkadaki bükülen plastiği düzeltip direk sata kablosunu tak ve ardından silikon dök etrafına cillop gibi kullan.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek

dostum kırılan yere çok az japon yapıştırıcı yada 502 sür ve yapıştır. mandal gibi birşeyle baskı uygulayabilirsin yapıştırıcı donuncaya kadar. sonra kullanabilirsin bişi olmas. fakat sata kablosunu gerigin bırakma , rahat olsun kablo ki oraya baskı uygulamasın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shuqufe
    Shuqufe's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

arkadaki bükülen plastiği düzeltip direk sata kablosunu tak ve ardından silikon dök etrafına cillop gibi kullan.

+1 en azından risk olmaz böyle

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyTurk
    AyTurk's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler dizustune takicam saglam olmasi lazim olursa bildiginiz uzere sarsilma olabilir dizustunde

Siper et klavyeni, Dursun bu hayasızca akın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Dikkatlice düzelt tak, surekli sok tak yapmayacagin için problem olmaz. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hocam gönderen kişinin imkanlarını bilmemekle beraber gösterdiğin poşete sarıp gönderdiyse hak getire. harddisk hem sitatik poşete hemde kalın bir patlayan paşete arkasından tekrar bir küçük kutuya sonrasında asıl kutuya koyulupta kargoya teslim edilir. ben oyle yaparım yani. bu ne hale gelmiş böyle. illa kullanacaksan ki o disk bu hale geldiyse muhtemel içerideki kafa diskte çizmiştir. ben kabul etmezdim. seni bilemem boyle kullancaksan temiz bir şekilde kaliteli bir sert plastik yapıştırıcısı ile arka plastiği sadece sağ tarafa yapıştır sakın bacaklara değdirme.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

hocam gönderen kişinin imkanlarını bilmemekle beraber gösterdiğin poşete sarıp gönderdiyse hak getire. harddisk hem sitatik poşete hemde kalın bir patlayan paşete arkasından tekrar bir küçük kutuya sonrasında asıl kutuya koyulupta kargoya teslim edilir. ben oyle yaparım yani. bu ne hale gelmiş böyle. illa kullanacaksan ki o disk bu hale geldiyse muhtemel içerideki kafa diskte çizmiştir. ben kabul etmezdim. seni bilemem boyle kullancaksan temiz bir şekilde kaliteli bir sert plastik yapıştırıcısı ile arka plastiği sadece sağ tarafa yapıştır sakın bacaklara değdirme.

Bence de kafa atıyordur şuan iade et.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
Toplam Hit: 2028 Toplam Mesaj: 21
hdd