Bu Hdd Nasil Duzeltilir İlginc !
-
Arkadaslar forumdan bi arkadastan aldim fakat ptt kargo ile gondermis paketi mi kotu yapti yoksa kargodan mi oldu veya kargodan olmadimi bilemiyorum fakat bunu nasil duzeltirim ? Yoksa iade mi etmeliyim...
-
Düzeltmeye çalışıp iyice kirmayin hocam data tarafı zaten ora, ben şahsen hiç bükmeden etmeden bi soket lehimler kullanirdim herhalde :D
-
Böyle poşetle geldiyse kırılması doğaldır, fazlası bile olabilir. Fakat bir harddisk güzel paketlenir, eğer öyle paketlendiyse o bölümde böyle bir kırılmanın olması söz konusu değil. Lehim ya da başka bir şey. Saçma bir uğraşı olur.
-
7 pin Sata girişi bişey olmaz ütüyle basıver en kötü ihtimal bi sata kartı değiştirirsin .)
-
arkadaki bükülen plastiği düzeltip direk sata kablosunu tak ve ardından silikon dök etrafına cillop gibi kullan.
-
dostum kırılan yere çok az japon yapıştırıcı yada 502 sür ve yapıştır. mandal gibi birşeyle baskı uygulayabilirsin yapıştırıcı donuncaya kadar. sonra kullanabilirsin bişi olmas. fakat sata kablosunu gerigin bırakma , rahat olsun kablo ki oraya baskı uygulamasın.
-
zalimadam bunu yazdı
arkadaki bükülen plastiği düzeltip direk sata kablosunu tak ve ardından silikon dök etrafına cillop gibi kullan.
+1 en azından risk olmaz böyle
-
Beyler dizustune takicam saglam olmasi lazim olursa bildiginiz uzere sarsilma olabilir dizustunde
-
Dikkatlice düzelt tak, surekli sok tak yapmayacagin için problem olmaz.
-
hocam gönderen kişinin imkanlarını bilmemekle beraber gösterdiğin poşete sarıp gönderdiyse hak getire. harddisk hem sitatik poşete hemde kalın bir patlayan paşete arkasından tekrar bir küçük kutuya sonrasında asıl kutuya koyulupta kargoya teslim edilir. ben oyle yaparım yani. bu ne hale gelmiş böyle. illa kullanacaksan ki o disk bu hale geldiyse muhtemel içerideki kafa diskte çizmiştir. ben kabul etmezdim. seni bilemem boyle kullancaksan temiz bir şekilde kaliteli bir sert plastik yapıştırıcısı ile arka plastiği sadece sağ tarafa yapıştır sakın bacaklara değdirme.
-
siyahbereli bunu yazdı
hocam gönderen kişinin imkanlarını bilmemekle beraber gösterdiğin poşete sarıp gönderdiyse hak getire. harddisk hem sitatik poşete hemde kalın bir patlayan paşete arkasından tekrar bir küçük kutuya sonrasında asıl kutuya koyulupta kargoya teslim edilir. ben oyle yaparım yani. bu ne hale gelmiş böyle. illa kullanacaksan ki o disk bu hale geldiyse muhtemel içerideki kafa diskte çizmiştir. ben kabul etmezdim. seni bilemem boyle kullancaksan temiz bir şekilde kaliteli bir sert plastik yapıştırıcısı ile arka plastiği sadece sağ tarafa yapıştır sakın bacaklara değdirme.
Bence de kafa atıyordur şuan iade et.