Bu İddialar Doğru Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Savaş çıkaracak iddia!

VİDEO'YU EN ALTTA VERDİM...

Polonya Askeri Savcısı, internet ortamında dolaşan bu görüntülerin peşine düşmüştü. Askeri Savcı, cep telefonuyla çekilen 1.23 dakikalık görüntülerdeki silah seslerinin montaj olup olmadığının araştırıyor.

Polonya'da gündeme bomba gibi düşen silah seslerinin yankılandığı görüntüleri cep telefonuyla görüntüleyen kişinin Rus vatandaşı Adriej Mendierej olduğu ortaya çıktı.

Mendierej, kaza yerinde çektiği görüntüleri internette yayınladıktan kısa bir süre sonra sırtın bıçaklanmış olarak bulunduğu ve hastanede yaşam destek ünitesinin kapatıldığı öne sürüldü.

Savaş%20çıkaracak%20iddia!

HABER: Alpaslan DÜVEN/POLONYA, ( DHA )

Rusya'nın Slomensk şehrinde meydana gelen 88'i Polonya delegasyonu, 96 kişinin yaşamını yitirdiği uçak kazasından kurtulan yolcuların, kaza yerindeki kimliği belirsiz kişilerce infaz edildikleri iddia edildi.

Polonya Cumhurbaşkanı Lech Kaçinski, eşi Maria Kaçinski ve beraberinde çok sayıda üst düzey devlet görevlisinin yaşamını yitirdiği uçak kazasından sadece bir kaç dakika sonra cep telefonuyla çekilen görüntülerdeki silah seslerinin, kazadan yaralı olarak kurtulan Polonyalı görevlilerin vurulduğu an duyulan silah sesleri olduğu öne sürüldü.

Video paylaşım sitesi YouTube'da yayınlanan görüntülerin kazadan yaralı olarak kurtulan Polonyalı pilotlar ve diğer yolcuların öldürülmesi sırasında bir tesadüf sonucu çekilmiş olabileceği kaydedildi.

Polonya Askeri Savcısı, internet ortamında dolaşan bu görüntülerin peşine düşmüştü. Askeri Savcı, cep telefonuyla çekilen 1.23 dakikalık görüntülerdeki silah seslerinin montaj olup olmadığının araştırıyor.

GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAYINCA ÖLDÜRÜLDÜ Polonya'da gündeme bomba gibi düşen silah seslerinin yankılandığı görüntüleri cep telefonuyla görüntüleyen kişinin Rus vatandaşı Adriej Mendierej olduğu ortaya çıktı.

Mendierej, kaza yerinde çektiği görüntüleri internette yayınladıktan kısa bir süre sonra sırtın bıçaklanmış olarak bulunduğu ve hastanede yaşam destek ünitesinin kapatıldığı öne sürüldü.

RUSYA, 21 SUBAYIN CESEDİNİ ARAŞTIRIYOR Uçak kazasında yaşamını yitiren 96 kurbandan 21'inin halen Moskova'da bulunuyor. Cesetlerden geriye sadece et parçaları kaldığı için "kimlik tespitlerinin yapılamadığı" belirtiliyor. Kimliği tespit edilemeyen" kurbanlar arasında Polonya Ordusu'nda görevli üst düzey subaylar ve Cumhurbaşkanının 9 koruması da bulunuyor. Rus yetkililer, cesetlerin kimlik tespitlerinin DNA testiyle yapıldığını açıkladı.

KORUMALARIN SİLAHLARI KAYBOLDU Cumhurbaşkanı Kaçinski'nin korumalarının resmi olarak taşıdıkları silahların "ortadan kaybolduğu" Rus yetkilileri tarafından da doğrularken Polonyalı yekililer, kayıp silahlara yapılacak balistik inceleme sonucunda silahların en son kullanıldığı zamanın ortaya çıkarılabileceğini belirtiyor.

İşte o görüntülerde kaza yerindeki silah sesleri ve konuşmalar: - Orada bak, üç kişi ağaçların arkasında yürüyor.

- Bir kez daha ağır çekim ve zoom.

- Kurtarma ekibi mi? - Bu insanlar halen yürüyor.

- Bu kimdir bilmiyorum.

- (Ses): Sakin ol! - (Siren) - Şu adama bak! - Gördün mü? Beyaz giymiş bir adam elini kaldırıyor, yavaş çekim ve zoomla bunu kontrol et.

-Bir kez daha...

- Bazı insanlar bunun bir havayolu pilotu olduğunu söylüyorlar (Bu kimdir bilmiyorum) - Siren - Çığlıklar - Bizi öldürmeyin! (?) - Bana bir silah ver! (?) - Bir silah atışı.

- Uçaktan siyahlar içinde bir adam nasıl atlıyor bak.

- Bir kez daha.

- Bir silah atışı.

- Gülüşmeler.

- Uçaktan atlayan siyahlar içindeki aynı adam.

- Bak- o düşüyor.

- Planı değişikliği (ve bir silah atışı).

- Bir kez daha silah atışı - Bak! - Ve o düşüyor...

KURŞUNLAR KİME SIKILDI!

İŞTE O VİDEO:

http://video.milliyet.com.tr/Kursunlar-kime-sikildi_1_37601.htm?auto=1

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek

rusya'dan beklenir Hocam Kesinliklede bi Parmagı vardır Rusyanın ..

Uzman
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

hayır yani video ya gerek yokki, bu cestleri bunlar incelemiyormu kardeşim? gerizekalımı bunlar cesetlerde kurşun uarası veya izi varsa tamm işte ortada bi pislik vardır.. yoksada yoktur..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

ByTechno bunu yazdı:
    -----------------------------

hayır yani video ya gerek yokki, bu cestleri bunlar incelemiyormu kardeşim? gerizekalımı bunlar cesetlerde kurşun uarası veya izi varsa tamm işte ortada bi pislik vardır.. yoksada yoktur..

hocam cesetler et şeklinde parçalanmışlar ayrıca 21 tane subayın cesedi hala rusyada, yani cesetler parçalanmış neyi tespit edecekler ki...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

3. dünya savasi baslar bu gidisle :)

rusyanın yüksek ihtimalle parmağı vardır..

putin geldiginden beri rusya dışa bayağı açıldı, eskisi gibi "ben burdayim" diyor :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

koskoca rusya böyle amatörce bir şeye kalkışmaz diye düşünüyorum ama bellide olmaz kalleş insanlar sonuçta bence amerikanın parmağı vardır rusya ile polonya yı çakıştırmak için yapmış olabilir

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thanatosus
    thanatosus's avatar
    Erkek

Yapsalarda arkada iz bırakmazlar,kurşunlayarak öldürme sonucu illaki mermi izinden,baruttan veya etin yırtılmasından bişeyinden çıkarırlar hiçmi CSI izlemiyorsunuz :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

thanatosus bunu yazdı:

Yapsalarda arkada iz bırakmazlar,kurşunlayarak öldürme sonucu illaki mermi izinden,baruttan veya etin yırtılmasından bişeyinden çıkarırlar hiçmi CSI izlemiyorsunuz :)

iddalar gerçekse ve bunu derin devlet yapmışsa hem de rusya ise, emin ol hiçbir iz kalmaz, iz kalsa da ortadan yok olur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

detaylı video

http://img-haber7.mncdn.net/haber/haber7/bigmanset/552720100422021903114.jpg

Videoyu izlemek için tıklayın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

bu tip görüntüler neden net olmaz ki

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

polonyanın salaklığı zate o kadar üst düzey kişi aynı uçağa binerse nolur düşürürler demek ölmeyenleride öle temzledilr tmm işte basına fotomontaj dicekler sonra rusya karışcak falan filan ulan ırkımdan utandım :S

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 2217 Toplam Mesaj: 14