folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu İnsanlar Kendini Ne Sanıyor ?

Bu İnsanlar Kendini Ne Sanıyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

bizim buraya yeni vali atandı (kastamonu) geçenlerde sivil olarak devlet hastanesine gitmiş sabah 7de sırasını almış başlamış beklemeye tanıyanda yok tabi sonra veznedeki adam yaşlı bir hastaya laf söylemiş vali yerinden kalkıp ne bağırıyon adama demiş veznedarda sen karışma dayı deyince başhekimin yanına çıkmış başhekimde yok tabi ortalarda kimseye bişey demeden beklemiş gene saat 10 gibi gelmiş başhekim sonra başlamış saymaya sen nasıl hastane yönetiyon diyerekten...

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

devletin kurumu adam gibi iş yapmaz ki. PTT kargomu 1 hafta geciktirdi. Bende mail attım gelen mailde gerekli işlemler yapılacak diye ama her şey göz boyamadan ibaret.

Köy Yolu yaparlar sabah şehir merkezinden mesai başladı mı yola çıkar 40 dk yol kamyonla bir sefer yap 1 saat çay molası bir sefer daha yap öğle yemeği + çay bir sefer daha yap akşam oldu. mesai saatini şehir merkezinde bitir. yapılan işle yapılan masrafı ödemez.

devletin işi böyle işine geliyorsa...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

geçenlerde bir rahatsızlıktan dolayı gittim özele 10 numara işimi hallettim sıra mıra beklemeden verdım 150 tl yi çıktım geldim....

aranızdan baba parası tarzında saçmalamalar olmasın

annemde babamda yok ama olay sağlıksa allah devletin kapısına düşürmesin abi

film tarihi verirler aylar sonraya, tahlil verirler yaptırırsın alamazsın doktor içerde göt keyfi yapar sen dışarda acaba ölecekmiyim diye üzüntüden kanser olursun varya bu yaşıma kadar neler gördüm nelerrr arkadaşın dediği gibi devlete götü dayayıp yan gel yat modeli yok edilmediği sürece herşeye mahkumuz

ne diyim ki daha ? ne yapayım veya ? yok işte olmayınca olmuyor güzel ülkemde.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Ortodonti tedavısı gormem gerektı 2000 li yıllarında gıttgımde devlette olsa para odıyeceksınız dedıler o nedenle erteledım. 2006 da tekrar gıttım doktorla gorusmedım dırek 2007ye randevu verdıler. 2007de gittim doktorla 5 dakika konustum 500 dolar hazırlayım randevunusu alın bırdahakınde tedavıyı konusalım dedım. 2008e verdıler. Küfür ederek cıktım 1 sene boyunca sadece bu konusma ıcın bekledım ve tekrardan randevu verılmıstı. O sinirle dırek ozel doktora gıttım 2,250ye anlastık adamın dediği şu zaten 2 yıl tedavı boyunca bırlıkteyız nasıl odersen öde :D Anında başlandı tedavıye şuanda telliyim Devlete sağlık ocağı haricinde gitmiyorum artık. Göze filanda yılda biri para veriyorum ancak 20 tlmı ne adamlar tam olarak ılgılenıyor devlette sabah namazında gıt saatler bekle goruyonmu tamam git :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

suyun başını tutmanın vermiş olduğu rahatlık, çeşmeci başı bunlar; su içmek istiyorsan her türlü yavşaklıklarına katlanacaksın, yada dişli olacaksın sesin 5-6 oktav çıkacak höykürdüğünde hastanenin en üstünden duyuracaksın güvenlik falan geldiği zaman bu adam bizi s.ker diyecek dokunmaya bile kalkışamayacak cinnet moduna girdiğin zaman kesin ilgileniyolar yada doktor kaçıyor polis geliyor ikisinden birisi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

dün otopsiye gireceğiz morgun kapısı kapalı doktor yok devlet hastanesinde savcıya ilettik savcıda bunları okey oynarken gördü soruşturmanın kralını yediler en çifte döneninden :D

çok uzakta uzak denizlerde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

kolay gelsin hacı böyle orospu çocukları sağlam insanı hasta eder

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

böyle bişey olduğunda direk başhekime çık görüşmek istiyorum de ;-)

hee yok görüşmüyosalar da direk sağlık bakanlığını ara sana en kralından yardımda bulunuyolar.senin yerine hastaneyi arayıp servisteki en uygun kişiye yönlendirmeni yapıyolar.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

la adam daha özel muayehanesine gidecek oradan da para kazanacak nesi garip geldiki

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

sonra da git devlet memuru ol diye aileler çocuklara baskı yapıyor.çocuklar da böyle mi olsun.belki başta olmayacak ama oratama ayak uydurmazsada ayağını kaydırırlar

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
Toplam Hit: 4133 Toplam Mesaj: 22