Bu İşin Geleceği Var Mıdır?
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------simdi yani bi kutu yani 2,5 ytl lik satışından senin karın ve giderin ne oluyor toplam?
Ona göre benimde kafama yattı aslında böyle birşey
-----------------------------abi dısarda normal düz mısır 1 YTL felan o bardaan içindede 1 mısır kadar olsa
zaten 1 YTL e satanında kârı vardır 2 YTL kâr cıkar sanırım =) olmadı 1,5 YTL :P
-
hiç bi işe yaramaz yabancılar bu tadı zaten biliyor onlara daha egzotik türklere has yada tanımadıkları tatlar ait bişey vermelisin mesela normal mısır sat cünkü kocan kemirmesine :D o haşlanmış mısırın kokusuna bişey degişmem hem daha ucuz hem daha güzel illa satıcam diyosan yanına mikrodalga al bi kutu konserve mısır al at içine at üstüne margarin tamam işte sentetik kokusuyla fırından değil bebeklerin yedigi oyuncakcı dukkanından cıkmış gibi bişi zaten o
-
-
mısır işini arkadaşımın babasıda yapıyor...
getirdiği kar %150 gibi mükemmel bir kar...
bende söyledim arkadaşa açalım diye;
ama stratejik olarak mükemmel noktaları parsellemişler...
dandik yerlerde satmaya kalkmakda adeta intihar...
aslında yerin güzelse çok güzel bi iş...ama şimdi yeni moda NAR TANESİ.
yazın mısır fazla gitmez...
NAR TANESİ İŞİNE GİR DERİM BEN...aynı tezgahlar kullanılıyor
-
zabıtalar izin veriyomu böle dalgalara sonra köşe kapmaca oynamayasın ama ortamın kalabalık oldugu yerlerde baya para kazanırsın ama gelir gider iyi hesaplaman lazım...
-
hocam aksam marinaya bir stand kurarsin. gündüzde carsidaki plajin oralara stand kurarsiniz parayi devirirsiniz:D
-
dostum arkadaşının adı ne acaba ayrıca iyi para var diyolar bu işte...
-
Bu iş kolunu kimin çıkardığını biliyormusunuz arkadaşlar?
Unakıtanın oğlu
Yumurtacılıktan sonra bunada el atan o
-
ballısı güzel oluyor hocam ayrılmışı dondurulmuşu satılıyor 5kiloluk onları haşlicaksın düdüklüde sonra altında sürekli ateş olan bi kazanda sat ama kışın iyi gider gibi sıcakda sıcak bilmiyorum?
-
öğrenci milletinin almasını bekliyorsan tutucağını sanmıyorum c0dercim . 2.5 liramıydı hem o ? ikea taraflarında 3.5 sanırım, alıcaktım içime oturdu fiyatını duyunca,küçük bir bardak için fazla fiyat o. sen ucundan kırmaya bakma büyük düşün 3.5 dan sat eğer böyle bişey yapmayı planlıyorsan.turistler ilgi çekici bulur onu.yinede istisnalar kaideyi bozmaz.tutmayada bilir soğuk bişiler satın siz. fiyat artır biraz turistlere 5 milyondan sat.kazanın üstüne herhangi bir fiyat etiketi yapıştırma :)