Bu İşin İçinden Çıkamadım. Çok Çaresizim
-
sevgili mürid kardeşlerim sizlerden bana yardımcı olmanızı bekliyorum. hoşlandığım bi kız wardı onun da bende hoşlandığını duymuştum. tam çıkma aşamasına geldiğimizde ben şerefsizlik yaptım kıza salakça bi nedenden ötürü kuzenimi kız arkadaşım die arattırdım vs vs. 2 yıl sonra aynı kızla çıkmaya başladım.beni hala seviyomuş. 1 seneye yakın süredir çıkıyoruz. ben şimdi ç.kaleeyim o kırşehire. bigün bana msj attı işte bana karşı neden o şekilde davrandın dedi 2 sene önce bilmeye hakkım war felan dedi bende nedenini söledim asıl olaylar ondan sonra başladı. bu hattımı babam istiyo felan dedi ona verecem işte seni ararım geri aldığımda dedi. sonra ben msj attım işte sonra msjima ben onun kuzeniyim die başlayan bi msj geldi. inanamadım önce kız arkadaşım olduğunu düşünüyodum. özelle aradğımda açmıo açtığında da konuşmuyo sesini duyamıyorum.işmdi işte o kimse onla msjlaşıyorum yok o ağlamış gibiydi hattını geri almıyacağını söyledi gibi onunla ilgili bilgiler weriyo.işin içinden çıkamıyorum kafayı yicem ya o kız arkadaşım mı benim yoksa kuzeni mi kafayı yicem yardımmmmmm
-
bukelemun gencisin guzelsin nickinden anlasılacaği uzare sempatik ve renklisin boşver baska ciceklere baska ciceklere hadii:D
-
saol biraz öleyimdir. ama abü çok seviyorum ya ben bu kızı. yapamam öle bişey
-
iki yıl önce yaptığın hatanın bedelini sonuna kadar ödeyeceksin...
-
götürün gözüm görmesin nalçak...
demiyecem tabi ki:
hoca üzme kendini her şey biter herkes unutulur.
daha yeni yaşadım benzer bir olay.
büyütmemeye bak.
büyüttükçe daha da kötü oluyo bunu unutma -
ya criminal abi haklısında neden başladık ki o zaman bu olay tekrar konuşulacaksa. off kafayı yiyecem ya
-
kız senle kafa buluo kuzeni falan diiildir yaa
kuzeninin olma ihtimali war ama bence kısa vadede kuzeni olur uzun zamandan beri bölese kız arkadaşındır bu
aklı sıra sana acı cektircek
1 cek 2 cek 3 cek sewiosan köpek ol cejanı cek ama
cok mutsuzda olcaksan salla -
yok ya uzun zamandan beri değil daha bugün oldu bu kuzen olayı.bilmiyorum kim o da özelle çaldırdım ses vermio kimse artık. o şahısla msjlaşıyorum o da bana yok şöle oldu yok böle oldu dio. atlayıp otobüse çnakkaleden kırşehire gidecem ya
-
ohoo daha bugun olduysa fazla dayanamaz bence bi iki gun içinde ortaya cıkar ne olduu ;) bi de kuzeni diye konuştugun kişinin gercekten kız arkadasın olduunu dusunuyosan böle onu ne kadar cok sevdiini ne kadar üzüldüğünü falan kuzenine anlatıyomuş gibi yap eger kız arkadasınsa sana ulaşır yüreği dayanmaz .hatta gercekten kuzeniysede yap bi şekilde gorur zaten yazdıklarını ;)
-
çok kararsızım kız arkadaşım mı kuzeni mi. çünkü ben tam wazgeçmişken aramaktan mesaj geldi işte rahatsız ediyorum ama aradığını ilettim bilmeni istedim die. offfffff
-
zamanında gercekcı olmamıssın ... sen kaybetmıssın dostum farkına var artık gıden gıtmıs vaz gec desem de gecmessın her halde paşa gonlunu dınle
Toplam Hit: 2303 Toplam Mesaj: 13