folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu İtlerinde,Bunları Konuşturanlarında Allah Belasını Versin !



Bu İtlerinde,Bunları Konuşturanlarında Allah Belasını Versin !

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2008
    Erkek

     Ya tekrar kan beynime çıktı bu ahmet Türk adlı terörist milletvekili ve terörist sempatizanı parti üyesi herif bir acıklama daha yaptı.Ne zaman bir çatışma olsa Mehmetciklerimiz ölse herifler " Askerlerin ailelerine baş sağlığı diliyoruz ve bu sorunun çözülmesini istiyoruz.Sorunu çözmenin yolu özerkliktir..." falan filan diye pkknın istediklerini dolaylı yoldan anlatıyor.

      Ulan bu heriflerin dağdakinden ne farkı var ! Adamlar Türk askerinin cenazesine değil geberen teröristin cenazesine gidiyor.

     Atamız yaşasaydı böle bişey olabilirmiydi,artık iyice şüphelenmeye başladım bu işler dayanışıklı dövüş mü?,başımızdaki heriflerde gizliden onlarla birlik mi ? falan diye !

     Lafa gelince dili kol gibi olarak dini propaganda aracı olarak kullanan başbakanımız nedense bu askerlerimizin böyle rahat avlanmasına izin veriyor.15 tane can ne demek be !

     Sen 15 tane Mehmetcik edermisin ?!  Seni bıraktım senin partin 15 tane Mehmetcik etmez ! 

     Son lafım o ki meclisdeki teröriste de onu orda kabul eden ve partisi oy kaybetmesin diye tokalaşan onlara göz yuman herifede lanet olsun !

     Ahmet Türk'ün  konuşması

    http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=siyaset&KategoriID=&ArticleID=1000056&Date=07.10.2008&b=Askere cekil cagrisi&ver=44

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mart/2007
    Erkek
    bayzin amk dumun sorunun çözülmesi için ilk olarak bu ipnelerin temizlenmesi sonrada imralı besledikleri itin aslıması gerekiyor ... adamlar istedikleri yerde istediklerini konsuyor ama ..

    http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2007
    Erkek

    şehitlerimize şehit yerine asker diyor.pkk ya bölücü terör örgütü demiyor,diyemiyor.

    dağdakilerden farkları da yok. 

    alayı orospucocugu işte.


    screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2007
    Erkek

    alayı orospucocugu işte.

    ifadesini semedim aralarında oğluna karşı çıkanlarda var, anneler her zaman kutsaldır yada cennet annelerin ayakları altındadır gibi ifadeler buna örnektir.

    en kısacası onların kanı bozulmuş. beyni bulanmış birer ZOMBİ.

    onlar iki şekilde tedevi edilebilir, biri yok edilerek diğeri ise panzehir verilerek. burdaki panzehir kişiden kişiye değişir.

    bana göre sinek avlamaktansa bataklığı kurutmaya çalışmalıyız.

    onlarda bunu yapmak istiyor teker teker kahramanlarımızı geçici olarak aramızdan ayırmak yerine diplomatik yönlerde kalıcı çözüm yani bataklığı kurutmak ama onlar hlüsinasyon görüyor çünkü o bataklık değil cennet bahçesi :)

    sinirliyken konuşmayın !

    apo piçi konusuna gelince asılmamasından yanayım. neden mi geçmişte deniz gezmiş diye bir adam vardı bu adamı astılar sonra koministlerin sayısı arttı ve daha bir bağlandılar herşeyde bahane ediyorlar. yani birşeyi ne kadar baskı yaparsak o kadar ilerler. bu durumun apo versyonunu düşünmek istemiyorum.

    dtp konusuna gelince hepsinin canı cehenneme.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    hacı tayyibin şu politikası var bi knou at ortaya etrafı çarkala arkadan milletin A.k

    adam baktı bu krizden Türkiye etkilenecek Tabi Benim düşüncem hemen arkasından bu olay gerçekleşti yani bunlar haberli hareket edio

    yoksa bunlar istese bunları orda konuşturmaz 

    aslında tayyip korkuyo kendi başına geleceklerden yoksa kaldıracak dokunulmazlığı ondan sonra bunları bide Paslı çam ağacıyla baş başa bırakacaksın

    adam hala diyor filan senede filan yerde propagasyon oldu türk kürt kardeşliği bozuldu buda onlara bi örnektir Bizimle alakası yoktur bla.. bla..

    adam devlete göz dağı verio dio barış olmasa bunlar inmez bizimkiler bunu mecliste barındırıo 

    adı üstünde mehmetçik bunlar 20-24 yaşında gençecik çocuklar ellerine sapandan başka silah almamışlardır belki analarının duasını alarak yola çıkan mehmetçikler 2-3ay yat sürün sık eğitimi alıp bunları sınıra yolayan zihniyetin A.k eğer bu kadar dindarlarsa Allah Bu yaptıklarını görüodur oda göstersin dindarlığını Girmesin bu masumların Günahına ama nerde İşlerine gelmez geçen 5 sene yapamadıklarını bu sene yapıolar hele 

    Nese bunları konuşsak 5 sayfa çıkar belki ama sesimizi duyan olmaz yine onlar bildiğini yapar bizde bi mehmetçik olup orda inandıklarımız uğruna elimizden geldiğince mucadele ederek Şehit oluruz umalımda bunlar son bulsun Artık Mehmetçikler ordan çekilsin Mehmet abiler gitsin bitirsin Bu İpne Tohumunu En Azından bunlar kürtlerin adını kirlietmemiş olurlar 


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2008
    Erkek

    Benim yasitlarim askere gidip geldiler vatan borclarini(!) odediler, cok sukur sag salim geldiler onlar. Ama ya gelemeyenler bekleyen genc kizin hayali, annesinin

    kuzusu! onlarin yeri Allah katinda cennet. Ama Ben boyle komutanlarin, boyle vatanperverligin(!) idaresinde bu askerligi yapmam. Varsin Asker kacagi desinler, bi avuc

    serefsiz cikar saglicak diye n annemi, n sevdigimi, n kardeslerimi gozu yasli birakmam. Vatan mi n olcak?  Bi gun gelcek `Kursat yanina 40 arkdasini alip Cin sarayini

    basicak`

    kismet belki o zaman 40 kisiden biri oluruz.. Ama Simdi degil.... 


    Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek

    İyi demişsin de bayzin kardeşim bu vakıanın mevcut hükümetle alakası ne ?

    30 - 40 yıllık bir örgüt kurulalı beri birçok eylemde bulunmuş, bunun bütün sorumluları eylemlerin yapıldığı o zamanki hükümetler mi ?

    Bu direkt olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ni ilgilendiren bir mevzu.. Eğer asker hükümet için bir rejim tehlikesi görürse Türk Silahlı Kuvvetleri'nin buna müdahale gücü ve hakkı var iken, ve bu hakkı tarhte 1960larda 1980lerde kullanmış iken; 1960larla başlayan PKK'ya karşı yapması gerekenden ve kendisine yapılanlardan dolaysız olarak direk kendisi sorumludur kanaatimce..

    not : AKPli değilim, AKP lilerle de aram pek iyi değildir..


    yıkılma sakın !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    1 tayyip bu konuda konuşamaz. konuşursa doğudan oy oranını düşürür.(velhasıl tezkereye bile oy politakısı katıyor)

    Profilde 2 satır yazı yazıyor. anlasaydık keşke.[O zaman ne yapacaksın pkknın ne olduğunu saf kürtlere anlatacaksın doğruyu görene kadar lakin askere gitmiş tanıdığımın ağzından duyduklarım karşısında şaşırdım ve sınırda yaşayan köylerin çoğunluğu pkk destek veriyor gibi. bunu yaşamış arkadaşım. bundan sonra ne yapılabilir ki]

    Narkozlanmış bir millet olmayı ne zaman bırakırsak o zaman ülke olarak doğruları göreceğiz. O zaman diyeceksinki ulan itolit tayyip sen vatan hainlerini meclise soktun ve şehitlerin kemiklerini sızlattın ve onların pkk sempatizanlığına hiçbir yanıt vermedin seninde bi farkın yok onlardan. göz göre göre bizimle oyun oynuyorsun sende diyeceksin.Yani böyle devam ederse daha çok şehit anasının yüreği sızlar daha çok ağlarız sızlarız.ya efendim işte terörle mücadele toplantısı yapıyoz filan bunların alayı boş. milleti kandırmaktan göz boyamaktan başka birşey değil. bunlara inanmayın sakın. alayı fos.

    (bu arada dün gece rüyamda dtpli 12 milletvekilini haberlere açıklama yaparken öldürmüşüm. keşke gerçek hayatta yapabilseydim)


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Kasım/2007
    Erkek
    Milliyetçiler hapiste Hainler mecliste var mı başka söz hacet! Dün vatanseverleri TURANCI diye tabutluklara atıp tırnaklarını söktüler türlü işkenceler yaptılar bugün ise kim VATAN dese aha! ERGENEKONCU deyip alıyorlar içeri! Bu devran böyle gitmez.

    Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ekim/2007
    Erkek

    @devsirme

    her orospucocugunun annesi orospu olmuyo :)

    bazı laflar bunlara özel. 


    screw you guys! i"m goin" hoooome!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    abd astı saddamı biz bi bok yiyemiyoruz kıçı kırık bir apoya bile...

    abi anlamıyorum iyiniyetle bir yere varılamaz Türk halkı bu tür şekilde yaşamaya alışkın değil...

    işin sorumlularını buluruz kendi elimizle besleriz işe bak birde meclisimize sokarız diyecek bişey bulamıyorum söylenecek çok şey var ama söylesen ne olacak ?


    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 3151 Toplam Mesaj: 16