folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bu Kablo İle İnternete Bağlanamıyorum

Bu Kablo İle İnternete Bağlanamıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

öncelikle cat5 cat6 farkını bile bilmiyordum zaten alırkende adam sormadı açıkcası cat6 verdim dedi. eve geldim 2 makinayada ayrı ayrı deneme yaptım kablo çalışmıyor sınırlı ağ uyarısı alıyorum bu cat6 kablo olduğu için midir ?

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

cat6, cat5 den daha güvenlidir. güvenlik den kastım dış ortamlara karşı daha sağlam durur. verilerine parazit bulaşmaz, daha sağlıklı veri transferi gerçekleşir.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

peki kablonun girişini elle takıp bir aletle sıkıştırdı adam yanlış bağlama gibi bir şey olabilir mi? çünkü sınırlı bağlantı alıyorum bir yerde hata var yada modem desteklemiyor olabilir mi ? (Asus un bir modemi gerekise bakarım )

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

sınırlı bağlantı hatasını alma sebebini bilmiyorum ama kabloları yanlış çakmış olabilir. internetten kontrol et kablo renk sırasını.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

manuel IP almaya çalış ?

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

kabloları hangi sırayla bağladığını söylermisin hocam. cat6, cat5 e oranla daha iyi verim almanı sağlar. sınırlı bağlantının sebebi birçok şey olabilir. modemde sorun olabilir makine ip alamayabilir vs vs. manuel ip tanımlamaya çalış olmadı modemi resetle. tabi bunları yapmadan kabloların sıralamasını yaz buraya :)

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

kablo bozukdur uğraşma getir geriye

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    En son aklına kablo sırası geldi netten baktım. Yanlış daha doğrusu doğru yerinde olan yok makinaya başka kablo ile bağlayınca giriyorum bu kabloyu başka makinaya takınca girmiyor yani kablo sorunlu bir adamdan 5 m istemiştim 4.5 m vermiş zaten çok sınırlı oluyor yarın nevru eksik oluşu sinir etti yarın hepsini halledicem

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

renk sıralaması çok önemli değil hocam sonuçta hepsi bakır kablo. ama aynı renkler diğer uçta da aynı yerlere takılı mı diye bak. büyük ihtimal orada br yanlış yapmıştır.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Crossover bağlantı lazım sana iki pc yi birbirine bağlayacaksan eğer, alırken söyleseydin öyle bağlardı.

Sendeki bu kabloyla modemden pcye düz bağlantı kurabilirsin ancak.

Ehl-i Byte
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

jacklari iyi cakamamistir.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
Toplam Hit: 1626 Toplam Mesaj: 16