folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bu Kadar Mı Duyarsızlaştık ?

Bu Kadar Mı Duyarsızlaştık ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Bugün vatan gazetesinin ilk sayfasını okurken resmen utandım. Yoruma gerek var mı ??

Demekki kevaşenin birinin çağla şikel ile aynı elbiseyi giymesi, şehit olan askerlerimizden daha önemli, yoksa biz de mi duyarsızlaştık, artık normal karşılıyoruz.

10 asker birden şehit olunca sınır ötesi operasyon başlıyor, 2 şer 2 şer şehit olunca böyle gazete köşelerine sıkışıyorlar :(

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

Papa öldü Hristiyan olduk Hrant Dink Olduk bınlerce kısı" hepımız Hrant ız !! " yazılı pankartlarla dolastık her gun sehit verdik kimse bişey yapmadı  sırf para kazanmak ıcın  duyarsızlık yapıyorlar  onem vermıceksen sadece magazin haberı yayınla kardeşim 

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Resmen ben utandım o şehitlerimizin ailelerinden, sanki yerel gazetede ölüm ilanı veriyorlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Öle hoca  oda sehit haberini vermezse ayıp olur diye belki görev bellemisler kendilerine kösede de olsa veriolar iste adına da verioruz diyorlar.. Ama cağlanın elbisesi bu vatana 20 senede yetisen evlatların canlarından daha değerli ya.. cağla sikel olm bu borumu onun elbisesi tabiki askerden önemli..:S lanet olsun lan sizlere ..:S

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Biz duyarsızlaşmadık bu gazete tamamen duyarsız. Ne kadar gereksiz verilerle dolu. Şehit haberini sadece yer kaplasın diye yazmışlar sanki.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Evet maalesef bu kadar duyarsızlastık, artık -utanarak soyluyorum- milletin duyguları bile kabarmaz oldu... yazık... :(

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Pardon ama kocaman puntolarla şehit haberin vermenin anlamı ne? Zaten hainler de bunu istemiyor mu? Tvlerde orda burda öldürdüklerimizi görsünler demiyor mu?

Ben de sizi anlamıyorum

We can be more, we can be much more.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

Pardon ama kocaman puntolarla şehit haberin vermenin anlamı ne? Zaten hainler de bunu istemiyor mu? Tvlerde orda burda öldürdüklerimizi görsünler demiyor mu?

Ben de sizi anlamıyorum

Oh ne ala, hatta hiç haber yapmasınlar, millet pkk nin yaptıklarını bilmesin, milletin pkk ya karşı kin de duymasın, askerlerimizin cenazesine sadece aileleri katılsın, askerlerimiz beşer onar ölürken , halkın haberi olmadığını bilen siyasi irade herzamanki gibi birşey yapmasın ( yaptıklarını da zorla halk baskısı yüzünden yapıyorlar, yoksa abd li abileri döver).

En sonunda da biz herşey güllük gülistanlık derken hop bölündük diye manşet atarlar. Pkk nın istediği gazetelere manşet olmak olabilir ancak pkk maşasını tutan abd nin istediği Türk milletinin bu haberlere duyarsızlaşması ve popüler kültür denen at gözlüklerini takması.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:

Ben de sizi anlamıyorum

o zaman kücücük puntolarla da vermesinler anlamıcak bişey yok. Gazete ismi de manidar bi durum olmuş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Sıkıntı gazetede değil genel tutumda.

Sanki öteki gazeteler çok farklı.

He is finding himself.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Koyunlaştırılmış halk bunu istiyor belki? 3-5 aşiret ağasına boyun eğen insanları başında görmek istiyor. Bu iş güzellikle falan olmaz. Bu iş silahsız kansız bitmez. Her insan iyilikten güzellikten anlamaz. Her insan ortak yolda olmaz. Her verilen taviz ülkenin zararına, bölücülerin lehine atılan bir adımdır. Sen kandil bataklığını kurutmazsan hergün sivrisinek avlamaya kalkarsın. Hergün 2 terörist öldürüldü 1 asker şehit oldu haberlerini görmekten bıktık. Hangi birini haber yapsınlar? Evet duyarsızlaşıyoruz. Her geçen gün bunları gördükçe önemi kaybolmaya başladı. Zamanla sıradan birşey olarak geliyor. En azından Vatan yer ayırmış. Zaman gazetesi gibi açılım yandaşı, ampul şakşakçıları haber yapma gereği bile duymamış. Ek olarak haber gece 21'de geldiğinden gazetenin ilk sayfasının tasarımı büyük ölçüde belli oluyor. Basıma az kaldığı için bir köşeye sıkıştırmışlar. 

http://gazete.netgazete.com/ShowAllPapers.asp

Buradan diğer gazetelerin manşetlerine bakabilirsiniz. Bir konuda günah keçisi seçilip at gözlüğüyle bakılmasına da karşı olduğumun altını çizeyim. Önce sebeplere bakmak gerek.

Kandil dağında radyo yayınları yapılıyor. Yıllardır kaç gazeteci gitti aposuna, karayılanına kadar görüştü. Bu insanlar bulabiliyorda istihbarat örgütlerimiz bunların yerini tespit edemiyor mu? Koskoca TSK kandili temizleyemiyor mu? Nerde bu bombalar, insansız uçaklar vs. Bu şehit olanların tamamı bok yoluna gittiler. Aklı olan bu saatten sonra kimsenin piyonu olmaz. Olan küçük askere oluyor ve olacak. Koyun halk çıksın tepkisini göstersin. Hem hükümetten hem askerden bunların hesabını sorsun. Vatan millet sakarya ver gazı ver Allah. Alsın silahı gitsin vurulsun şehit olsun. O yönetenler koltuklarında göt büyütsün. Sonuç? Hiçbirşey. Bir insan kolay mı yetişiyor sanıyorsunuz? Bu ülke hergün bir değerini kaybediyor. Şehit olmak mesele değil. Önemli olan problemi çözebilmek. Böyle çocuk oyunlarıyla birbok olmaz. Dandik strateji oyunları olur ya. 3-5 adam gelir bizim adamları öldürür gider. Sonra biz gideriz 3-5 adamla onların adamlarını öldürürüz. E haliyle sen gidipte merkezi vurmazsan bunun sonu gelmez. Kandil ortada. karayılan kaç senedir orda yaşıyor. apo imralıdan örgüt yönetiyor. Yok arkadaş ne desen boş yani. Allah kimseyi koyunlaştırmasın, kimsenin piyonu yapmasın. Hala bu gerçekleri görmezden gelip tepkisini koymayanlar varsa onlara herşey müstahak. Böyle 3 şehit 5 şehit haberlerini okumaya devam edersiniz. Gazetelerde haklı. Her gün ver ver nereye kadar? Artık günün şehitleri diye özel bölüm açacaklar. O duruma geldik. Ama halk memnun tabi. Devam edin açılmaya saçılmaya.

λ
Toplam Hit: 2751 Toplam Mesaj: 13