Bu Kitabı Okuyan Varmı ?
-
Hakan Günday'ın piç adlı kitabındna bahsediyorum.
Kitap ince 200 syfalık bir kitap bi günde okunuyor ama bıraktığı etki büyük.
2gündür düşünüyorum acaba kitapta geçen insanlar gerçekten warmı ?
Bu kadar umursamaz bu kadar gereksiz bir yaşam düşünemiyorum :/
-
okumadım kitabı bulamıyorum bir türlü.
E-book ya'da kitabın aslını bana gönderme lütfünda bulunacak müridler varsa kargo ücretini ödemeye hazırım:)
-
Pic diye bir kitap okumustum ama yazarini hatirlamiyorum..
En sonunda söyle bir olay gelisiyor,eger ayni son ise ayni kitaptir.
Kitabin kahramani ölüyor ve sevgilisinin son sözü beni Pic gibi ortada biraktin oluyor..
Ayni mi?
-
e-kitap olursa güzel olur
-
hakan gundayin butun kitaplarini okudum.pici okurken bende oyle dusunmustum ama boyle insanlar ve yasam tarzlari var,bu arada betimlemeleri,akiciligi harikadir,insani gercekten boyle birileri olabilirmi diye dusundurende bu galiba
-
kral kitaptır hoca tavsiye ederim
edit: hakan gündayın tüm kitaplarındaki kahramanlar gerçekmiş gibi geliyor usta. ama hepsi sadece adamın hayal ürünü
-
Kitabı okuyacaksın okuyacaksın her sayfayı çevirişinde kendini bir karakterle özleştireceksin.. Kitabın sonunda yıkılacaksın.. Sakın o kısma gelene kadar sonunu açıp okumayın.. Kitabı okuyacaklara tavsiyem budur.. Ve tamamiyle muhteşem bir kitaptır sonunu 50 kere okutan bir kitaptır. Sonu adamı bunalıma sokabilen bir kitaptır.
-
Bu kadar sevildiğine göre iyi bir kitap olmalı en kısa sürede alacağım..
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kadar sevildiğine göre iyi bir kitap olmalı en kısa sürede alacağım..
-----------------------------Piyasadaki sıradan kitaplardan biri bence arkadaşta bu tip kitaplarla pek karşılaşmamış heralde 2 gün etkilendim diyor. Bu kitaptan önce osmanlı gözünden "Saraydan sürgüne-Kenizé Mourad"'ı okumanı tavsiye ederim
-
yer altı edebiyatının tarzı son derece farklı tabii ki.
ayrıca piç tama güzel kitap ama Kinyas ve Kayra'yı da okumanı öneririm hocam.
-
kitap okumak pek huyum değildir (: hastam wardı hastanede refakacıydım. O sırada elime geçti yaladım yuttum. (: