Bu Kitap Elinde Olan? Ve Birkaç Sorum
-
İyi geceler tahribat ailesi Ayn Rad - Hayatın kaynağı isimli sinan çetin tarafından çevrilmiş kitabı arıyorum , nere sorsam nerden siparis etsem bulamadım.
Elinde olan murid kapıda ödemeli su kadara yollarım derse cok sevinirim. Kitap görünüm olarak yıpratılmıs olmaması ilk tercihimdir :)
Ek olarak simdi ben çok kitap okuyorum ve bunun sonucu olarak gözlerimde yanma , sulanma oluyor bilgisayar ekranın ya da aydınlık ortamlarda göz yasarması olusuyor , 5dk filan gözüm ona alısmak durumunda kalıyor.
Gözlük kullanmıyorum ve gözlerimde herhangi bir bozukluk yok. Ben simdi kitap okurken ya da pc basına otururken gözlük takmak istiyorum. ( hani filmlerde olurya kitap pc basına gecince siyah kalın gözlük takarlar :D ) O tarz iste. Ama beni kimse görmeyecek :)
O gözlükleri nerden alabilirim? gözlükçü ya da bir doktora gitmem mi gerekiyor? + olarak bu gözlükleri takmamın bir sakıncası olur mu ? yani kullandıktan sonra saglam olan gözleri bozma gibi bir durum söz konusu olur mu?
Ve ; Ders calısırken , kitap okurken , ya da biryeri dinlerken not alma defteriniz ya da bu tarz ne kullanıyorsunuz? ve tekrar Kullandıgınız , uçlu , keçeli , ve arka tarafa oldugunca az geçen bir kalem önerirmisiniz*:)
saygı ve sevgilerim ile
Roark tarafından 27/Ağu/15 03:37 tarihinde düzenlenmiştir -
http://www.ebay.com/bhp/lighted-reading-glasses
Bu arada bu ne kadar sacma bir gizleme sebebidir, belirtmeden gecemedim.
-
gkhn bunu yazdı
http://www.ebay.com/bhp/lighted-reading-glasses
Bu arada bu ne kadar sacma bir gizleme sebebidir, belirtmeden gecemedim.
Gizlilik kaldırıldı :) yorum için tesekkürler lakin hocam ışıklı cancanlı gözlük aramıyorum , dinlendirici ya da calısırken takılacak " gercek " bir gözlük :)
-
Maddox bunu yazdıGizlilik kaldırıldı :) yorum için tesekkürler lakin hocam ışıklı cancanlı gözlük aramıyorum , dinlendirici ya da calısırken takılacak " gercek " bir gözlük :)
Biraz hizlica atlayarak okumamdan oldu sanirsam, ben gece okumak icin olan isikli gozluklerden ariyorsun diye o linki vermistim.
Obur turlu tabii ki goz doktoruna gideceksin, sonra istedigin sekilde bir cerceve taktirirsin. Gozunde sorun yoksa bile doktora okurken gozlerim yoruluyor dersen .25'lik dinlendirici yazar, onun da bir zarari olmaz zaten.
Bu arada o kitabi ben de daha once duymustum, soyle bir baktim da baskisi gecici olarak yok diyor idefix.
-
gkhn bunu yazdıMaddox bunu yazdıGizlilik kaldırıldı :) yorum için tesekkürler lakin hocam ışıklı cancanlı gözlük aramıyorum , dinlendirici ya da calısırken takılacak " gercek " bir gözlük :)
Biraz hizlica atlayarak okumamdan oldu sanirsam, ben gece okumak icin olan isikli gozluklerden ariyorsun diye o linki vermistim.
Obur turlu tabii ki goz doktoruna gideceksin, sonra istedigin sekilde bir cerceve taktirirsin. Gozunde sorun yoksa bile doktora okurken gozlerim yoruluyor dersen .25'lik dinlendirici yazar, onun da bir zarari olmaz zaten.
Bu arada o kitabi ben de daha once duymustum, soyle bir baktim da baskisi gecici olarak yok diyor idefix.
Gözlerim için sorun cıkarmıcaksa almayı düsünüyorum 1 tane :)
Kitabı su anda internetten hiç bir sekilde siparis veremiyorum , elinde olan murid varsa hersey içinde ( kitap + kargo ) fiyat verirse cok sevinirim :)
-
Elimdeki e-kitap arşivinde dediğin kitap var, upload ettim:
http://www60.zippyshare.com/v/gwVEHA77/file.html
ister pcden veya ebook readerdan oku, ister bastır elden oku :)
torpedo_XL tarafından 27/Ağu/15 08:36 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdı
Elimdeki e-kitap arşivinde dediğin kitap var, upload ettim:
http://www60.zippyshare.com/v/gwVEHA77/file.html
ister pcden veya ebook readerdan oku, ister bastır elden oku :)
Tesekkür ederim hocam , ilgin için lakin bu ara pc de yani elektronik ortamda cok duramıyorum. Elinde olup satan varsa onunlada ilgilenirim :)
İlgin için tekrardan tesekkür ederim hocam :)
-
Sendeki sıkıntı göz kuruluğu. Doktora gitsen de %90 söyleyeceği bu. Suni göz yaşı damlası verecek. Bunu kendin de parayla alabilirsin. Dozunda kullandığında zararı yok. Bilgisayar başında göz kırpmayı unutmak buna en çok sebep olan şeylerden birisi. Kitap okurken de aynı. Çok fazla odaklanıyorsun. Gözler nemlenmiyor. Muhtemelen güneşe karşı da aşırı hassastır senin gözlerin. Gözlükten ziyade bunu dene. Ama ne olursa olsun bir doktora görün.
Doktor onayı olmadan isterse düz cam olsun gözlük takma. O spotçularda satılan okuma gözlüğü vs. onlar hep gözüne ekstra zarar. Düzgün ışıklandırmada, güzel bir açıda kitabı okuyacaksın. Ne gözünün dibine sokacaksın ne de çok uzakta olacak. Bunlar belki herkesin diline pelesenk olmuş tavsiyeler olabilir. Ama gerçek te bu.
Austen tarafından 27/Ağu/15 10:57 tarihinde düzenlenmiştir -
bu kitabı burdan bi arkadaş bana tavsiye etmişti aldım ama geç başladım 4 de 1 ini okudum sonra kitabı evde unuttum :) gidince bitireyim, cidden güzel bi hikayesi var.. biraz bencilliğin yararlarını anlatıyor :)
-
Kitap bende mevcut lakin satma gibi bir düşüncem yok hocam kusruma bakma. Atatürk kütüphanesinde Aynd Rand'ın kitapları mevcuttu. Bu kitap varmıydı hatırlamıyorum ama olması muhtemelen. Bir bak istersen ikametin istanbuldaysa.
-