Bu Kızın Amacı Ne???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    yaw arkadaşlar karsınızdaki bir kız ne olursa olsun hoşlanmöış olabilir hoşlandıgı diye bir kıza düşünmedik şey bırakmadınız

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

laa a.q hiç iyi düşünen yok :D ..

afetmez.. hajıı.. baq zaten banlanmişsin.. bence boskoy...dall nette çıkarsın antepte :D 

Yetim düşler bekçisi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Laugh
    Laugh's avatar
    Erkek
    Vur dibine yaw Bizler ne desek boş en iyi gören olayın kokusunu alan sensindir.Yani anlıyacağın kafana göre arzular şelale hesabı takıl.Vurmadım diye üzülme vurupta pişman olmak ta var? Ama ben daha pişman olana rastlamadım !

Bundan boyle herkez ederi kadar...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu forumdakilerin hepsi kızlar tarafından acı çektirilmiş insanlar hepsi kızlara ölüm politikasını izliyo...

muhbir-tbt@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hatiralar-Susmaz
    Hatiralar-Susmaz's avatar
    Dişi

axi-cyber bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu forumdakilerin hepsi kızlar tarafından acı çektirilmiş insanlar hepsi kızlara ölüm politikasını izliyo...
    -----------------------------

Cok dogru dedin :D

Sick of crying, Tired of trying, Yeah i"m smiling, But inside i"m dying!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    sana bi tekelerme söylim çok işine yarar

bekarım takarım
    arkama bakmadan cıkarım.

verecen yavruyu eline alacak oynicak oda gerisi boş sonra kafanı vurusun duvara.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek
    yeter ya bu konuya yazmayın yaw kız verecweğine çoktan verdi :@
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

euehue hani biz birşey yapıyoruz kızlar neden saldırıyor abicim zorla mı töbe töbe.

Olm bak sana akıllıca tavsiye verim senin gibilere.

Aptallık yapmayın pcye kendinizi kaptırmayın asosyal olursunuz.

Benki pcden önce çenesi olan milletle manyaq dalga geçen kızlarla çıkar, pc bşaına bir oturdum normal insanlarla konuşurken utanıyorum bırak kızları.

Vucud dili falan oturdum okudum kendi kendimi aşmaya çalıştım eskisinin ancak 10 da 1 olmuşumdur yada olmamışımdır.ç

Şimdiki aklım olsa devam ederdim.Karı-kız, muhabbet, çene, çevre, piyiz, pompa bunlar önemli şeyler.Laflarımı ti ye almayın pcye yeni oturanlar.Cidden bilgisayar bana öğrenmekten başka ne verdi?Milletin bilgilerini taraşlamaktan başka?

Muhabbet eidn çeneniz olsun istediğiniz işi yaparsınız.İstediğiniz kişiye nazınız geçer.Akıllı olmak lazım bu devirde ne diyim.

Öyle kız yüz veriyorsa bi köşeye pısırıp kızdan kaçmayın yallah üstüne gidin lise 3 te üniverste 2 li kızlarla işi pişiriyorsam vardır bir bildiğimiz o zamanlar bile iyimişim vay bea..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrfatih57
    mrfatih57's avatar
    Erkek
    yahf baba en ıyı sen anlarsın heralde zengın olduuunu duydu :P dedı yamanam ben buna dıkkatlı ol :D

bizim gercek kıldıklarımıza onların hayallerı bıle yetısemedıı <br> (fatih sultan mehmet han)..... neden azmın bu kadar sureksız senmı yoksa davan mı yureksız ??
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Yaw Adam BanLanmış HaLa Yazıonuz ((((:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 8981 Toplam Mesaj: 61