Bu Kızlara Yaranılmaz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

devil_bugatti bunu yazdı:
    -----------------------------

hocalar berbat durumdayım resmen kafayı yiyeceğim. Aşık olduğum kız için yapmadığım şey kalmadı. Sinema salonları kapattım, yemek yediğimiz mekan ile anlaşıp önceden masayı hazırlatıp mekan girişinden masaya kadar yolları gül yapraklarıyla kaplattım vs vs. Kız ona aşık olduğumu bildiği halde gitti bir başkasıyla çıkmaya başladı. Ulan tip desen var para desen var ağzım iyi laf yapar be kızım derdin ne senin ya :S

geçmiş olsun :) 

hatunları anlamak bır noktaya kadar karmaşıklarmış gibi geliyorlar ama hepsi aynı karsındakı kişi sana karşılık vermiyorsa o sevgi filan olmuyor elde edememesi hırsı giriyor.

Bu ihtiras aşktan da ileride

Lise 2 deyken meltem diye bi hatun vardı yapmadıgım kalmadı hatun için fenerbahçeliydi araya birilerini soktum takımdakı ogrencılerın ımzaladıgı forma dahı getırttım bırlıkte gıttıgımız sınema vs bahsetmıyorum bıle.

neymıs unıversıte sınavı varmıs cok onemlıymıs vs vs .Birllikte zaman geçirmemize rağmen bir turlu yakınlasmadık neyse sonra bır seyler oldu olmadı gorusmedım.

Bigun bızım bardayım mbu yanındada ilkokuldan beri yavşayan bir cocuk vardı beynimden vurulmuşa döndüm garsonlardan bırıne kaldırmasını rıca ettım kaldırdı vs gel zaman gıt zaman bu kazandı kalıtelı bır unıversıtenın gereksiz bır bolumune gıttı o yaz gene karsılastık yazlıkta bu sefer yuzune bıle bakmadım ne yapmıs etmıs telefonumu bulmus aradı devamlı neyse sonunda gorustuk.

Bir kere gittim kendı canımı boşu boşuna yorduğumu anladım bir dahada görüşmedim.

Ya birine sadık kalacaksın ve mutlu olacaksın herkesin karşısına öyle hatunlar gelmiyor.Yada kadınlardan uzak duracaksın .

Bılmiyorum bu bendemı var ama hatun kişi zeki olacak konuştumu mıymıy etmeyecek

devamlı aşkoooomm dıyen tıplerı gordukçe kafalarını kaldırıma sürtmek geliyor içimden.

İnsan böyle durumlarara kafayı takmamalı beterin beteri var.

Allah vermesin nikahlı eşini en yakın arkadaşıyla basanlar var beterin beteri var kardeş 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

kimseye değer verip de dötünü kaldırmam ..

ben olsam öyle yapardım

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

valla tüm bunları yaparak kaybetmişsin aga

çok haklı..

maaasebeci....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

hocam bu kız ruh hastası sanırım. Dün mesaj attı çocukla 1 haftadır çıkıyor ama sokağın ortasında da bırakılmış, güvenilmediğini de görmüş çocuktan da ayrılmış ama tekrar çıkmaya başlamış embesil hocam valla bak. Gram üzülüyorsam şimdi namerdim. Düştüğüm durumlara bakıyorum da bir fani için değmezmiş yazıklar olsun diyorum o kadar.

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

hocam bu kız ruh hastası sanırım. Dün mesaj attı çocukla 1 haftadır çıkıyor ama sokağın ortasında da bırakılmış, güvenilmediğini de görmüş çocuktan da ayrılmış ama tekrar çıkmaya başlamış embesil hocam valla bak. Gram üzülüyorsam şimdi namerdim. Düştüğüm durumlara bakıyorum da bir fani için değmezmiş yazıklar olsun diyorum o kadar.

kardeş konuda sana destek olmaya çalıştım..kızı sen gerçekten sevmemişssin sanırım kızı gerçekten sevseydin,birazdaha farklı şeyler yazardın bu durumda..kız senle bereberken başkasını falan istemiyorsa bu olanlar senden ayrıldıktan sonra olduysa senden göremediği için olabirmi.sana mesaj atmasıda gelgitler yaşıyor sanırım..yanlış düşünüyorsam kusura bakma..bende pek anlamam ama bende benzeri bi durum içerisndeyim.benim içimde farklı bi sevgi var ona karşı.babam annem kardeşlerim yakın arkadaşlarım gibi seviyordum onu..toplumumuzda bunun karşılıgına enayilik salaklık denilebilir.ama ben var oyle oluyum.çünki bedava sevgi yok.bedava hazır güzel içi güzel ruhu güzel maneviyatı güzel kız yok.gelip bizide bulmayacak.biz bizdekilere sahip çıkıp onları güzel düşünmeye sadık olmaya güvenilir olmaya ikna etmeliydik.ben naaptım sen şöyle değilsinde şöylesin dedim.oda beni öldürdü.oldum ama küllerimden doğmayı bekliyorum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

valla tüm bunları yaparak kaybetmişsin aga

hocam bunlar yapılması gerekenler diye düşünüyorum. Maddi ve manevi imkanım var ise yapmaktan yanayım. Bunlar için pişman değilim kırgın da değilim. Benim esas kırıldığım nokta bambaşka birşey. Hangi kızın hoşuna gitmez ki böyle birşey :)

ne yazık ki çoğu kızın hoşıuna gitmez =) bunlar ufak sürprizlerdir... 

ona yapıcağın içten bir gülüş bence onu daha çok kazanabilrisin =) 

prometheusun dediği gibi bunları yaparak kaybetmişsin 

içten bir gülüş mü sen kedninin Türk filimlrinde zanettin galiba arkaşlarında görmediği şeyleri sende görmesin bak neler oluyor o zaman ömürleri birbirlerinin kıskanmakla geçer her boklarının birbirlerini anlatırlar biri diğerinden az şey yapsın neler o zaman ayrıca  cebinde parar olmasın sümüğünü atmazlar bu kızlar :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

kardeş konuda sana destek olmaya çalıştım..kızı sen gerçekten sevmemişssin sanırım kızı gerçekten sevseydin,birazdaha farklı şeyler yazardın bu durumda..kız senle bereberken başkasını falan istemiyorsa bu olanlar senden ayrıldıktan sonra olduysa senden göremediği için olabirmi.sana mesaj atmasıda gelgitler yaşıyor sanırım..yanlış düşünüyorsam kusura bakma..bende pek anlamam ama bende benzeri bi durum içerisndeyim.benim içimde farklı bi sevgi var ona karşı.babam annem kardeşlerim yakın arkadaşlarım gibi seviyordum onu..toplumumuzda bunun karşılıgına enayilik salaklık denilebilir.ama ben var oyle oluyum.çünki bedava sevgi yok.bedava hazır güzel içi güzel ruhu güzel maneviyatı güzel kız yok.gelip bizide bulmayacak.biz bizdekilere sahip çıkıp onları güzel düşünmeye sadık olmaya güvenilir olmaya ikna etmeliydik.ben naaptım sen şöyle değilsinde şöylesin dedim.oda beni öldürdü.oldum ama küllerimden doğmayı bekliyorum

hocam bu konuda sana katılıyorum bedava sevgi yok ve ciddi bir emek ister gerçek sevgi. Aynı zamanda haklısın da güzel maneviyata sahip kız yok lakin en idealini bulup değer katabilmeliyiz. Bu kız ise cidden değeceğini düşündüğüm bir insan. Öte yandan o gelgitler yaşarken, ben kalbimin ve aklımın çatışmasının tam da ortasında kaldım. Kan revan içinde heryerim bakmayı bilen görebilir bunu ancak. Bir yandan tecrübelerim (bu olumsuz sayılabilecek söylemlerimin sebebi), bir yadan sevgim... Herkesin bir ilk aşkı vardır ilkokulda yada lisede. Fakat bu kız benim ilk aşkım ve çok geç yaşıyorum belki de bu ilk aşkı ondan dolayı da saçmalıyorum ara sıra

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yanmak lazım:) karşındaki egoist ise sende egoist ol hazmede hazmede unutursun yaptıkların için enayi olduğunu düşüneeksin ama ilerde lazım olacak bunlar tecrübe olacak karıştır bakalım daha

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

hocam bu konuda sana katılıyorum bedava sevgi yok ve ciddi bir emek ister gerçek sevgi. Aynı zamanda haklısın da güzel maneviyata sahip kız yok lakin en idealini bulup değer katabilmeliyiz. Bu kız ise cidden değeceğini düşündüğüm bir insan. Öte yandan o gelgitler yaşarken, ben kalbimin ve aklımın çatışmasının tam da ortasında kaldım. Kan revan içinde heryerim bakmayı bilen görebilir bunu ancak. Bir yandan tecrübelerim (bu olumsuz sayılabilecek söylemlerimin sebebi), bir yadan sevgim... Herkesin bir ilk aşkı vardır ilkokulda yada lisede. Fakat bu kız benim ilk aşkım ve çok geç yaşıyorum belki de bu ilk aşkı ondan dolayı da saçmalıyorum ara sıra

kardeş ilk mesajında yazdıklarınla şu yazdıkların arasında dağlar kadar fark var,yanlış anlama iyi anlamda..hani dedinya buna değer birisiydi diye seni gayet iyi anlıyorum.ama konuyu açmak sana çok şey kattığına inanıryorum,kendini sorgulamışssın benim gibi sittriet kız değilmi deyip çekip gitmemişssin, çünki manevi olarak güzel şeyler düşünüyor yazıyorsun,başroldeki arkadaş aslında seni gerçekten tanıyamamış diye düşünüyorum..bu kız geri gelir gelmez yada sen istersin istmezssin orası ayrı onu tam bilmiyorum ne isteğini ama,bundan sonrakilerde hataları tekrarlamaycagını düşünüyorum.bende benzeri bi konu ile savaşıyorum,19 Aralık saat 19:44 te en son telefonda görüştüm..son cumleler ayrılığı perçinlercesineydi..kendimi Nadasa bırakmam gerektiğini biliyorum ve tam olarakbugun ayın kaçı 23ü yani 3,5 gündür onunla iletişim kurmuyorum..ayrılalı bi kaç ay oldu..görüştüğümde ona hep beklediği şeyleri soylüyorum.bunu yapmamalıyım.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

siyahbereli bunu yazdı:

kardeş ilk mesajında yazdıklarınla şu yazdıkların arasında dağlar kadar fark var,yanlış anlama iyi anlamda..hani dedinya buna değer birisiydi diye seni gayet iyi anlıyorum.ama konuyu açmak sana çok şey kattığına inanıryorum,kendini sorgulamışssın benim gibi sittriet kız değilmi deyip çekip gitmemişssin, çünki manevi olarak güzel şeyler düşünüyor yazıyorsun,başroldeki arkadaş aslında seni gerçekten tanıyamamış diye düşünüyorum..bu kız geri gelir gelmez yada sen istersin istmezssin orası ayrı onu tam bilmiyorum ne isteğini ama,bundan sonrakilerde hataları tekrarlamaycagını düşünüyorum.bende benzeri bi konu ile savaşıyorum,19 Aralık saat 19:44 te en son telefonda görüştüm..son cumleler ayrılığı perçinlercesineydi..kendimi Nadasa bırakmam gerektiğini biliyorum ve tam olarakbugun ayın kaçı 23ü yani 3,5 gündür onunla iletişim kurmuyorum..ayrılalı bi kaç ay oldu..görüştüğümde ona hep beklediği şeyleri soylüyorum.bunu yapmamalıyım.

hocam ciddi manada birçok şey kattı yalan değil akıl akıldan üstündür. Tek başıma olaylara bakış açım yaşadığım tecrübelerle sınırlıdır ve tbt'deki herkes farklı deneyimler yaşamıştır bu gibi konularda. Dolayısıyla da düşüncelerim, olaylara yaklaşımım, yorumlayışım ve yanlışlarım..bunları tartmam ve en doğruya ulaşabilmemde yardımcı oldunuz. Güvendiğim bir ortam burası ve birkez daha bunu çok iyi anlamış bulunmaktayım.

Kız gelirse sonuna kadar yanında olurum, isterim de bunu. Kızı yanımda istemeyenler olacaktır elbet onlara karşı da sonuna kadar ayakta durur kızı ezdirmem. İnsandır sonuçta şaşar beşer... Bilmiyorum ilk defa birine ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Onun sevgisine, onun varlığına... Bu duyguyu yaşamayan bilemez...

Hocam senin mevzuda anladığım kadarıyla son cümleler esnasında sinirliydiniz ikinizde. Ve ikinizden birisinin konuşmayı kesmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Ben öyle yapardım. Çünkü telefonu yüzüne kapatmak karşımdaki insanın kalbini kıracak kelimeler telaffuz etmekten daha iyidir diye düşünüyorum. Nadasa bırakacaksan gönlünü, bu bir başkası için olmalı. Eğer o ise istediğin bunun nadası sadece zarar verir diye düşünüyorum.

Toplam Hit: 3656 Toplam Mesaj: 40