Bu Konuya 1 Milyon Farklı Kelime Girelim Kampanyası
-
Hovam senn bu 1 mlyon takıntını gordukce aklıma sunlar geliyor :D
1-Ya sen saymayı bilmiom
2-yada sana kucukken 1 milyon kere ...... veya ......lar yapılmıs:D:D
-
saçma bi konu
benim forumdada 5000 den geriye sayma oyunu koymuş du biri deli gibi teker teker geriye sayıyolardı yaa
saçma sapan işler işte
-
la hacı senden başka kimse kampanya yapmıyo aq sen kampanya adamımısın aq seni sayıylamı gönderdiler aq bi cem uzan kampanya yapıyodu bide sen yapıyon aq :D
-
gkhn759 bunu yazdı:
-----------------------------Hovam senn bu 1 mlyon takıntını gordukce aklıma sunlar geliyor :D
1-Ya sen saymayı bilmiom
2-yada sana kucukken 1 milyon kere ...... veya ......lar yapılmıs:D:D
-----------------------------beni bilmem ama seni küçükken 1 milyon takıntılı insanlar ... yapmış olabilir
-
destek isteyene her türlü destek itinayla verilir :) hadi yolun acik olsun
-
siktir
-
camış emiş kömüş tutuş seçiş yapış öpüş garış vuruş uçuş susuş gaçış varış yarış sarış sürüş ölüş dönüş sönüş siliş zikiş
zu ha ha delirdim gene
-
hadi girdik dielim kim sayacak :D.hadi saydık dielim elimize ne geçcek.hadi geçti dielim boşa giden zaman nolacakDÇ
-
telekoma kafam girsin !
3 tanede benden :D
-
konu harika.... değil ama süper... de değil iyi bişe.. oda değil... kötü hiç... değil nasıl bişe... oda belli değil...
ama benden birkaç kelime girdi bakalım
vatana millete sikene sikilene.. verene alana.. sokana içinde bırakana... dışında bırakana... bakmadan görene.. görmeden bakatım sanana işte tüm içmişlere hayırlı olsun ama zaman kaybında öte bişe haline getirmek gerek madem konu açılmış neyse takılalım bakalım yazdık okadar
haa bu arada sonuç "kelime sayısını nerden öğrenecez" sayaç varmı sayaç.....