Bu Mail Ne Anlama Geliyo ?
-
WINNER!!! (CONTACT OUR CLAIMS PERSONNEL)
Kimden: ALTEN, JENNIFER (ALTEJ4504 - SHB) (ALTEJ4504@uwc.edu) Gönderme tarihi: 09 Haziran 2008 Pazartesi 11:14:16 Kime: Dear Customer,
Your Email appears to be one of the 3 Lucky Winners for April Lucky Draws which consequently won for you £1,500,000 GBP (One Million Five Hundred Thousand Great British Pounds Sterling).
You are advised to contact and state your Winning Numbers 17,67,28,77,45,32,01 to your Claims Personnel below for further verification and processing of your claims;
Contact Person: Mr. Dylan Rhys
Email Address: dylan_rhys1@sbcglobal.netMrs. Hite Shmekia Monique.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
This E-mail is confidential and privileged. If you are not the intended Recipient please accept our apologies; Please do not Disclose, Copy or Distribute Information in this E-mail or take any action in Reliance on its contents: to do so is strictly prohibited and may be Unlawful. Please inform us that this Message has gone astray before deleting it. Thank you for your Co-operation. This Promo is Governed and monitored by the Gambling Commission of the Visa Credit Card Gaming Board and Censored Copyright © 2007. All Rights are reserved.Ne kazanmışım :D nedir bu bilen varmı ?
-
sazan arıyolar işte :) bana bir sürü geliyo bıktım spamlardan
-
sil gitsin. hiçbirşey kazanmamışsın :)
-
zaten sildim :) ama bi site adresi flnda vermemişler o yüzden kafama takıldı. İngilizce bilen çevirsin şunu bi zahmet :)
-
ya kara para haklamaya çalışıolar sana yollucaklar parayı sonrada geri alcak lar sakın hesap numarası falan verme maliye hemen biniyo tepene bi ton uğraştırıyo...
-
WINNER!!! (CONTACT OUR CLAIMS PERSONNEL)= Kazandınız!!! (Bizim Bilmemne Personelimizle İletişime Geçin)
Harßydende Sazan Arıyorlar. Silmekte Iyi Yapmışsın.
-
Sevgili müşteri, senin Emailin, için 3 şanslısının birisine galip olmak Nisan şanslı sonuç olarak, senin için £1 kazanan çekilişlerde gözükür, 500, (Bir milyon beş yüz bin büyük ez halis Britanyalı) 000 GBP.
Sen, 17'in, 67'in, 28'in, 77'in, 45'in, 32'in, 01 aşağısında daha fazla için personelin doğrulama ve senin taleplerini işleme tabi tutarak olduğu senin taleplerinin olduğu sayılar senin kazanan temas kurmak ve belirtmek için tavsiye edilirsin;
Temastan doğan kişi:
Bay adres olan Dylan Rhys Email: Dylan 'rhys1@sbcglobal.
Net Bayan Hite Shmekia Monique.
Bu e-posta, gizli ve ayrıcalıklıdır. Eğer sen, tasarlanan değilsen, alıcı, bizim özürlerimizi lütfen kabul eder; Lütfen açığa vurma, kopyalama, veya, buda bilgiye e-postayı dağıtma, veya, herhangi birisine onun içeriği olan itimatın olduğu hareketi alan: Yapmak, bundan dolayı katıca yasaklan, ve ol kanunsuz yapabilir mi. Bu mesajın, onu silmekten yanlış yola önce gittiği bizi lütfen bilgilendir. İçin sen senin işbirliğine teşekkür et. Bu Promo yönetilir, ve, kumar oynayanla Gaming'in tahta kapladığı kredi kartının olduğu vizenin olduğu ve telif hakkına©ı 2007 sansürlediği komisyon izlendiği. Bütünüyle haklar, çekingendir.
-
Sayın müşteri
Sizin için sonuç olarak kazanan şanslısı çizdiği nisan için 3 şanslı kazananın biri olmayı için elektronik postanız belirir (bir milyon beş yüzbin büyük ingiliz sterlini sterlin) £1 500 000 gbp
Bağlantı ve devlede tavsiye edilirsiniz , kazançınız 17 67'yi 28 77 45 32 01 numaralandırır iddia personelinize altında sağlama ve iddialarınızın işletimini ilerletmek için;
Kişiyle bağlantı kurun: Mr. Dylan rhys.
Elektronik posta adres: Dylan_rhys1@sbcglobal.net
Hanım. Hite shmekia monique
Bu elektronik posta güvenilir ve ayrıcalıklıdır.Lütfen tasarlanmış alıcı değilir ol değilsesiniz savunmalarımızı kabul et; Lütfen kopyayı açığa vurup bu elektronik postada bilgiyi dağıtıp güven onun içerikte aksiyonu alın:Yapmak için yasaklayan strictly öyledir ve kanunsuzun.Lütfen bu mesajın onu silerek yolunu şaşırdığı bizi haberdar edin.Co operasyonunuz için teşekkür ederim. Promonun yönetildiği bu ve monitored kumar oynayan vize kredi kartının kumar oynayan heyedi binip telif hakkı 2007 sansürledi. Tüm hak saklıdır -
eyw hocalar saolun. Ben hanımla iletişime geçiyim bari belki verir (:
-
karani bunu yazdı:
-----------------------------
yavv sana ne diom kara para haklamaya çalışıolar bizim arkadaşa oldu öle verdi hesabı parayı yatırdılar ama bu para nerden geldi karşılık gösterebilcen mi maliye direk biner tepene... az para değil -
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------karani bunu yazdı:
yavv sana ne diom kara para haklamaya çalışıolar bizim arkadaşa oldu öle verdi hesabı parayı yatırdılar ama bu para nerden geldi karşılık gösterebilcen mi maliye direk biner tepene... az para değil
-----------------------------Hacım paranın karası akımı olur :) Bana para gelirmi sen onu söyle. Kim biniyosada binsin tepeme farketmez. Para gelsinde :)