Bu Makyajı Nasıl Yapıyolar
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
BlackSadistic bunu yazdı:
Hocam tartışmaya döndürmiyelim:/ tecavuz etmeyin konuma
nasıl yapılır yapıyolar ?
ha odunla dövelim diyen arkadaşları neyle dövsek acaba :/ konuya kaynamayın adminler tarafindan kaynatılabilirsiniz:P
aynaya baktıgında kendın hakkında ne dusundugunu cok merak ediyorum.
-----------------------------tanıdığım bu tarz insanlar genelde aynaya bakamayan tipler hocam :) (manevi manada)
-
olivetti bunu yazdı:
http://www.youtube.com/watch?v=aBjmWBF7rLs&feature=related
al hacı burdan bak nasıl yaptıkalrına
http://www.youtube.com/watch?v=wzD3SdCMO2c&feature=related
bu kız kaşlarını tümden almış mı yoksa uykum geldiginden dolayı mı öyle görmekteyim?
-----------------------------bu basit hocam
böle googleye bakın ' dimmu borgir '
:] gibi yapmak çok zor adam bunu yapıyor hiç amatorcede değil onude beceremiyor
hergünde aynaya bakıyorum (H) :P
-
Prometheus bunu yazdı:
gece gece korktum lan =)
BlackSadistic'e laf edip durmayın herkesin zevki keyfi kendine
bilmiyosanız yazmayın bari
ayrıca aynaya bakınca ne düşündüğünü bilmem ama ben makyajsız halini biliyorum gayet yaışıklı ve karizma bi çocuk
Yakışıklı yada cirkin olup olmamasını konusmuyoruz burda. yani ınsanın bu tür şeyler ilgisini nasıl ceker ona anlam veremiyorum. kimden gördü bunu babasımı ögretti annesimi ? abisimi ögretti ? hangimizin atalarında bu tarz şeyler vardı ? kendınızı kücük duruma sokmayın. yarın öbür gün pamugu tıkadıklarında aha? dersin napcaz şindi. -
DjBarky bunu yazdı:
Yakışıklı yada cirkin olup olmamasını konusmuyoruz burda. yani ınsanın bu tür şeyler ilgisini nasıl ceker ona anlam veremiyorum. kimden gördü bunu babasımı ögretti annesimi ? abisimi ögretti ? hangimizin atalarında bu tarz şeyler vardı ? kendınızı kücük duruma sokmayın. yarın öbür gün pamugu tıkadıklarında aha? dersin napcaz şindi.
-----------------------------Hocam FL studio , DJ'lik vs yi de sana Anan baban öğretmemiştir di mi?
Techno-Trance dinleyen atalarımız olduğunu pek sanmam, aynı şekilde Rap-Hipop-RNB de :)
Senin ilgini çeken şeyler nasıl varsa onun da var demekki... Kendi pencerenden bakma olaylara ;)
-
NmC bunu yazdı:
DjBarky bunu yazdı:
Yakışıklı yada cirkin olup olmamasını konusmuyoruz burda. yani ınsanın bu tür şeyler ilgisini nasıl ceker ona anlam veremiyorum. kimden gördü bunu babasımı ögretti annesimi ? abisimi ögretti ? hangimizin atalarında bu tarz şeyler vardı ? kendınızı kücük duruma sokmayın. yarın öbür gün pamugu tıkadıklarında aha? dersin napcaz şindi.
-----------------------------Hocam FL studio , DJ'lik vs yi de sana Anan baban öğretmemiştir di mi?
Techno-Trance dinleyen atalarımız olduğunu pek sanmam, aynı şekilde Rap-Hipop-RNB de :)
Senin ilgini çeken şeyler nasıl varsa onun da var demekki... Kendi pencerenden bakma olaylara ;)
ben dınledıgı muzige saygı duyuyorum ınsanların gereksiz gereksiz konusma. kendını palyacoya cevirmenın ne manası var ? bana bunun acıklamasını yap ben bu işten para kazanmıyorum hobi olarak yapıyorum bu bir ugras sonucta. ama bir erkek nasıl olurda makyajlı bilmem neli şeylerle ilgili olur nasıl ilgi duyar ? Piyasada orda burda ben erkegim delikanlıyım diyebilirmisin kendıne ? dengesizmisin nesin ? -
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------ben dınledıgı muzige saygı duyuyorum ınsanların gereksiz gereksiz konusma. kendını palyacoya cevirmenın ne manası var ? bana bunun acıklamasını yap ben bu işten para kazanmıyorum hobi olarak yapıyorum bu bir ugras sonucta. ama bir erkek nasıl olurda makyajlı bilmem neli şeylerle ilgili olur nasıl ilgi duyar ? Piyasada orda burda ben erkegim delikanlıyım diyebilirmisin kendıne ? dengesizmisin nesin ?
-----------------------------Öncelikle düzgün konuşmayı öğren ;)
Şimdiye kadar gözüme sürme çekmişliğim bile yoktur..
Sen müziği hobi olarak benimsemişsin, adam kendini boyamayı benimsemiş, saygı duymak bu kadar mı zor?
Herkes senin Delikanlılık (erkeklik) anlayışına uymak zorunda değil ;)
Genel geçer kanunlarmış gibi konuşmamak gerek..
-
NmC bunu yazdı:
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------ben dınledıgı muzige saygı duyuyorum ınsanların gereksiz gereksiz konusma. kendını palyacoya cevirmenın ne manası var ? bana bunun acıklamasını yap ben bu işten para kazanmıyorum hobi olarak yapıyorum bu bir ugras sonucta. ama bir erkek nasıl olurda makyajlı bilmem neli şeylerle ilgili olur nasıl ilgi duyar ? Piyasada orda burda ben erkegim delikanlıyım diyebilirmisin kendıne ? dengesizmisin nesin ?
Sen müziği hobi olarak benimsemişsin, adam kendini boyamayı benimsemiş, saygı duymak bu kadar mı zor?
yaw hee tamam tamam haklısın. -
DjBarky bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
DjBarky bunu yazdı:
yaw hee tamam tamam haklısın:)
-
one minute one minute
şimdi şimdi bişi dicem
lütfen sürmeyi ayrı kategoriye koyalım o efendimizin sünnetidir ha diğer boyanma şekilleri (erkekler için) dinen caiz değildir ki bu ayrı mesele
-
tavşan dağa küsmüş dağın haberı yok. :)