Bu Nasıl ? Asus N53SN-SZ013V Laptop
-
Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------
Alet iyi de fiyatı ne kadar?
-----------------------------2080tl
-
up.. Biraz daha kullanıcı yorumu almak gerek
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------alet cok saglammıs hocam ya . benım acer bunun yanında bebe kalır :) . neyse . iyi hoş da . sistemcilere bi sitemim olucak . son sevıye ekran kartlarını artık laptoplara da anında entegre edıyolar . ayrıca ramlerı de 1333 e cıkardılar bırcok laptopta ama aga su hdd lerı de 7200 e cıkartın gozunuzu yıyım ya . HDD kullandıgımızı anlayalım ya. bu kadar .
çok pil yiyo hocam.istiyosan harddiskini söküp sat 7200lük al takas yap vesaire takıl kafana göre.yada kıy parana ssd al -
erick bunu yazdı:
Anakroniq bunu yazdı:
Alet iyi de fiyatı ne kadar?
-----------------------------2080tl
-----------------------------asus un arkdaş aldı 8 çekirdek 2000 lira teknosada
-
bokkafa bunu yazdı:
karahanx bunu yazdı:
alet cok saglammıs hocam ya . benım acer bunun yanında bebe kalır :) . neyse . iyi hoş da . sistemcilere bi sitemim olucak . son sevıye ekran kartlarını artık laptoplara da anında entegre edıyolar . ayrıca ramlerı de 1333 e cıkardılar bırcok laptopta ama aga su hdd lerı de 7200 e cıkartın gozunuzu yıyım ya . HDD kullandıgımızı anlayalım ya. bu kadar .
çok pil yiyo hocam.istiyosan harddiskini söküp sat 7200lük al takas yap vesaire takıl kafana göre.yada kıy parana ssd al
-----------------------------ssd çok duygusal ona giremem kaldı ki 7200 yaptırmak bile zor gibi. hem web satışı olacagı ıcın bılmıyorm ayrıca arastırmak lazım :)
-
Donanım sağlam x64 kullanman gerekecek
-
aletin aynısını 2 hafta önce komşum aldı. alet güzel tek kusuru wireless kartı atheros çipsetli yani dandik yan evdeki neti zor görüyor, aynı sorunu ben masaüstünde yaşıyorum benim kartta atheros çipsetli altta komşudan neti zor alıyorum. bunu gözönünde bulundur.
-
nazmanya bunu yazdı:
aletin aynısını 2 hafta önce komşum aldı. alet güzel tek kusuru wireless kartı atheros çipsetli yani dandik yan evdeki neti zor görüyor, aynı sorunu ben masaüstünde yaşıyorum benim kartta atheros çipsetli altta komşudan neti zor alıyorum. bunu gözönünde bulundur.
-----------------------------Eyw hocam saol böyle bilgiler iyi oluyo
-
Arkadaşlar bunun rami nasıl yani 2+2+2 mi 4+2 mi sormak istediğim ilerde en fazla ne kadar artırabilirim ? Kaç slot var?
-
uLtRaLoVeR bunu yazdı:
Arkadaşlar bunun rami nasıl yani 2+2+2 mi 4+2 mi sormak istediğim ilerde en fazla ne kadar artırabilirim ? Kaç slot var?
-----------------------------bn sn 07 aldım elime gelmedi iade edicem blki bilmiorum kargocu laptopu almam dedim kutusu açıldığı için önümde fırlattı arabaya. stoktada yok vatanın. sn modellerinde 4 tane ram slotu var i7 işlemci ile 16 gb ram takablirsin. i5 li modelde 4 slot var fakat 8 gb desteklio. 4 tane ram slotu var ama 53SN modeli ona göre