Bu Nasıl Bir Bulmaca ?
-
Haftalık çengel bulmacasına ABD Başkonsolosluğu önünde şehit düşen 3 polisin resmini koyan Vakit Gazetesi, bulmacanın şifre cümlesinde şoke etti: Gavurlar için değer miydi?
Akşam'ın haberine göre Vakit Gazetesi, tartışmalara yol açan soru ve “şifre” sözcüklere yer verdiği çengel bulmacasına bir yenisini daha ekledi. Vakit dünkü sayısında yer alan çengel bulmacada, İstinye'deki ABD Başkonsolosluğu'na yönelik El Kaide'nin yaptığından şüphelenilen saldırıda şehit olan polislere “Gavurlar için değer miydi” ifadesiyle yer verdi.kaynak : http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=X1216541779609&date=20Temmuz2008
-
vakit varken dusmana ne gerek var ki ?
-
acaba dier ülkelerde bizim konsolosluklarımız korunmuyormu bunuda düsünseler keşke , bu kadar kıt beyinli insanlardan anca bu çıkar işte
-
çüş demek istiyorum.
-
öle diyosunuzda o gavurlar türk polisini içeri almamışlar sonrada pompa bahaneler uydurdular
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------öle diyosunuzda o gavurlar türk polisini içeri almamışlar sonrada pompa bahaneler uydurdular
-----------------------------
simdi ben birsey yazacagim da beni amerika sempatizani sanacaksiniz.
bir konsoloslugun bulundugu sinirlarin icerisi o ulke topragi olarak kabul edilir, adamlar kapiyi kapatmasalardi icerde onlarca Turk vatandasi vize icin kuyrukta bekliyordu o acik kapidan iceri bu teroristlerden biri girseydi ne olurdu ?
bu defa standart proseduru neden uygulamadi amerika diye yine yazi yazardi bu sivrizekali medya.
-
bu provakator vakit gazetesinin bu yaptigi ilk degil sonda olmayacak,
Turk polisinin gorevi ic guvenligi saglamak, icerde seviyor veya sevmiyor olsun insanlari korumaktir.
eger polis tarafli davranabilecek yetiye sahip olsaydi bugun Subyanci huseyin (D)uzmez i halka verirdi,
veya kendi arkadasini olduren bir katili bile korumak yerine tutar kafasina sikardi sonrada bize saldirdi derdi
polis orda gorevini yapmistir,
bunun boyle oldugunu vakit pacavrasida biliyor ama isine gelmedigi icin provakatorluge devam ediyor.
-
nu_metal bunu yazdı:
acaba dier ülkelerde bizim konsolosluklarımız korunmuyormu bunuda düsünseler keşke , bu kadar kıt beyinli insanlardan anca bu çıkar işte
korunuyor tabi .öldürülen büyükelçi sayımıza bir bak istersen. yapılan saldırılara bir gözat.
evet bencede değmezdi o adamlar için.
kalk 11 askerin kafasına çuval geçir sonrada uluslar arası yasalara aykırıdır müdahale edemezdik de.
olay neydi ? gasp? hayır .
hırsızlık? hayır.
terör? evet.
pekala insiyatif kullanabilirlerdi. orda benim 3 polisim ölüyor bunlar alarm verip içeri saklanıyorlar. besbelli terörist bir saldırı müdahaleye kim karşı çıkardıki?
not; o şehitlerin bir bulmacaya konu edilmesinide kınıyorum.
-
nu_metal bunu yazdı:
-----------------------------senin başbakanın abdnin kıçını öpmeseydi canımız pahasına korumak zorunda kalmazdık abdlileri.
o polisler orda şehit düşmek yerine kaçsaydı da amerikalılara bişey olsaydı, o başbakanın gidip sakso çekerdi özür dilemek için..
başımızda erkek bi devlet adamı yok ki.. feto felsefesiyle yetişmiş yumuşak bir başkbakanı var bu ülkenin.
-
-Gavurlar için değer miydi?
-Değmezdi ama görev işte...
Vakit'deki gizli şifre vs. die algınlanmamalı. Benim için değmezdi bu kansız abd'ye...
-
underzero bunu yazdı:
vakit varken dusmana ne gerek var ki ?
-----------------------------çok doğru hain yuvası vakit.
-
orda 3 polisten baska vize icin orada bulunan 3 tane de Turk olseydi merak ediyorum vakit nasil bir haber basligi atardi
eminim yine bir kulp bulurdu.
sehit askerlerden dolayi bile komutanini suclayacak kadar Orduya dusman bir gazete,
Turkiyede bulunan ve misafirine kendi halki gibi koruyan askere "bosasuna oldugunuz" diyecek kadar duzene dusman
ve bu kadar provakator bir gazete daha yoktur bu memlekette