Bu Nasıl Bir Diş Ağrısı?
-
mugen bunu yazdı
Çürükten ötürü çekmiştim bilirim, o ağrıdan dolayı 2 gün 2 gece uyumadım, zaman nasıl geçti anlamadım hatta uyuşmuyordu da. Geçmiş olsun hocam, mazejik iyi kesiyor normalde ama yayılmış bir çürük ya da ağrı varsa etkisi pek hissedilmez.
2 günü yemişim, haftalarca uyumadım. O günden sonra tek amacım çok para kazanıp yeni ağız yaptırmaktı :D
-
CAgAtAy bunu yazdıMylitta bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıMylitta bunu yazdı
Nasıl koku yapıyor varya, ceset yemişim sanki a.k problem şurda diş daha çıkmadı. Böyle yarım yamalak ucu gözüküyor. onu nasıl çekecek ki?
Hocam sen yarın hemen diş hastanesine gidiyorsun oradan sana çene cerrahını ayarlıyorlar.
Cerrah o dişi oradan çıkarıyor.
Hoca 20 lira para var cebimde kucaklamasınlar, sigorta var gerçi ama?
fakülteye git hocam biraz pahalı fakat sigorta karşılar.
Bir de ekşi sözlükten diş ağrısı yazılarını oku onuları okudukça diş ağrın geçecek göreceksin ;)
ek ücret falan çıkar mı usta?
-
Mylitta bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıMylitta bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıMylitta bunu yazdı
Nasıl koku yapıyor varya, ceset yemişim sanki a.k problem şurda diş daha çıkmadı. Böyle yarım yamalak ucu gözüküyor. onu nasıl çekecek ki?
Hocam sen yarın hemen diş hastanesine gidiyorsun oradan sana çene cerrahını ayarlıyorlar.
Bir de ekşi sözlükten diş ağrısı yazılarını oku onuları okudukça diş ağrın geçecek göreceksin ;)
Muayene ücreti ödersin hocam
-
CAgAtAy bunu yazdıMylitta bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıMylitta bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıMylitta bunu yazdı
Muayene ücreti ödersin hocam
o zaman gidiyim söktüreyim şu namussuzu. öldürecek beni yoksa
-
ABD de yasiyorum, bilenler bilir burada dis olayi cok pahali. Siradan dolguya bin dolar diyorlar, ve gunlerdir dis agrisindan tukendim resmen. Naproxen sodium(ABD apranax i), majezik, parol hepsini iciyorum, sen gibi tr de olsam iki dk beklemem yeminle. Istersen ozele git, ama cekme dis agrisini, bin dolar tutmaz butun ceneni bile yaptirsan.
-
mizahi bunu yazdı
ABD de yasiyorum, bilenler bilir burada dis olayi cok pahali. Siradan dolguya bin dolar diyorlar, ve gunlerdir dis agrisindan tukendim resmen. Naproxen sodium(ABD apranax i), majezik, parol hepsini iciyorum, sen gibi tr de olsam iki dk beklemem yeminle. Istersen ozele git, ama cekme dis agrisini, bin dolar tutmaz butun ceneni bile yaptirsan.
Ne 1000 doları hocam, 1000 dolara ben kendime 0dan kafa yaptırırım
-
Geçen hafta hiç bir şikayetim yoktu. Gece birden müthiş bir diş ağrısı ile uyandım. Gece saat 3 gibi.... Yerimde duramıyorum. 20 lik diş öyle bir ağrı yapmış ki çenemi hissetmiyorum. Hemen nöbetçi eczaneye gittim. Bana diş ağrısı için etkili bişeyler ver dedim. Apranax Fort 550 mg verdi. Bunu bi iç 15-20 dk içinde ağrı kalmaz. Çok etkili bişeymiş. Ben hayatım boyunca toplamda 10 tane hap içmemiş biriyim. Bu apranax manyak bişey.
Yalnız aç karna olmaman ve bol su ile içmen önemli. İlaç ağrıyı keser ama içindeki maddeler mideye zarar verebilir.
1 günde 2 taneden fazla içme. Hadi zorlasan 3 tane. Bence ihtiyaç kalmayacaktır.
-
20 lik dişler neden ağrı yapar.. gömülü dişler çürümüş olabilir. gömülü olan dişin üst kısmı bi öndeki dişin kenarına takılı kalmıştır çıkmaya çalıştığı için öndeki dişe baskı yapıyordur. bazı özel diş hastaneleri sigorta kapsamında tedavi yapıyor fakat yine bir miktar ücret ödüyorsunuz.
yunusdogan tarafından 04/Tem/13 10:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam aynı ağrıyı bende çektim, Arvales diye bir ağrı kesici var, diş ağrıları için.
Yirmilik diş ağrıları ortalama 20 - 25 gün falan sürüyor, günde 2 tane içerek o sancılı süreci rahat bir şekilde geçiştirebilirsin..
-
O 20'lik dişin allah belasının versin. Ben hayatımda onun gibi bir ağrı çekmedim.
Ben de 2 tane gömülü 20'lik aldırdım. Hemde 2sini de aynı ameliyatta aldılar. 3 saat boyunca Hacettepe'de lokal anestezi ile yaptılar ameliyatı. Allahtan doktor tanıdıktı yoksa yarıp geçiyorlar ve özensiz yapılınca çenede uyuşukluk kalma riski var. Sol alt ve sol üstte hiç çıkmamış 45 derecelik açı ile çenenin içerisinde diğer dişe dokunuyordular. Geçtiğimiz kış bir ağrımaya başladı anlatamam. Adamın kafasına gözüne vuruyor ağrı resmen. Duruyor duruyor bir anda bi zonklatıyor insanın ağlaması geliyor.
Dişçi fobim vardı. Bu ameliyattan sonra fobi mobi kalmadı. Benden sana tavsiye git bir an önce aldır kurtul. Doktora söyle bol bol anestezi yapsın. Hiç birşey hissetmiyorsun. Kapat gözlerini yat aşağıya.
Ameliyat sonrası biraz sıkıntılı oluyor. 1 hafta boyunca süt ve çorbadan başka birşey yiyemedim. 1 ay çenemi tam olarak açamadım. Ama sonuçta geçti kurtuldum.
matr0x tarafından 04/Tem/13 10:43 tarihinde düzenlenmiştir