Bu Nasıl Bir Hastalık [SS'li]
-
Ya arkadaşlar.. sabah kalktım bogazım kurumuş burnum akıyo böyle sesim çıkmıyo filan..
sonra bi zencefil-bal filan yedim içtim limonlu çay filan bogaz filan normalde..
anlamadığım bir şekilde çok fazla burnum akıyor.
hani damlamıyor bildiğin akıyor pıt pıt pıt kan gibi.. saatlerdir bu akan ne onuda çözemedim amk. kan olsa şimdiye bitmişti.
beyin suya dönüşüp omu akıyor ne oluyor anlamadım.. bildiğin su damlası gibi.
yarım saat içinde masamın üstü bu hale geliyor..
anlamadım ne yapabilirim.. sonda filan mı attırsam beyne doğru bilmiyorum.. sabahtan beri kaçıncı selpak rulo :(
-
sinüzit gibi. doktora git de bi antibiyotik versin kurutur orayı.
-
Hocam akması iyidir açılmış işte solunum yolların iltihap akıyor işte daha ne istiyorsun.O zencefil,bal,limonun hayrına :)
Edit:Hocam bende sinüzit var açıldığında iyiyim keşke aksa akmıyor benimde solunum yollarım kapalı.
baba3232 tarafından 24/Eki/12 20:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Sadece SS'e bakan kişi yanlış anlayabilir... :D
Bu arada geçmiş olsun ben tutulunca hastanelik oluyorum akmıyor çok pis ağrıyor başım.
pSkpt tarafından 24/Eki/12 20:56 tarihinde düzenlenmiştir -
sinüzit olma olasılığın var
-
hocam al 1 rulo tuvalet kağıdı sil dur :) yazık kağıt havluya
-
pSkpt bunu yazdı
Sadece SS'e bakan kişi yanlış anlayabilir... :D
Bu arada geçmiş olsun ben tutulunca hastanelik oluyorum akmıyor çok pis ağrıyor başım.
+1 :D
Bi doktora gitte denilen gibi saglamından bi antibiyotik versin sana
-
gecmis olsun baris :(
valla bi doktora gorunmende fayda var.
bende nane-limon diyecektim bogaz icin ama burun icin bilemiyorum. oksuruk varsa karabiber-bal karisimi deneyebilirsin. ama mutlaka daha fazla ilerlemeden bi doktora gorunmelisin.
-
Tylolhot iç uykun gelir ama burnunu kurutur en azından
-
hocam burda sana en fazla türlü türlü tavsiyeler verecekler dene dur.. doktora gideceksin soracaksın alacaksın ilacını içeceksin sabırla geçmesini bekleyeceksin yani :)
-
Geçmiş olsun Hocam. Bir acile gitmeni öneririm. Selpak, havlu tahriş eder burnunu... :(