Bu Nasıl Bir His ?
-
EnableTurk bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
Dipçik: Son zamanlarda herhangi bir müneccim ile münasebetin oldu mu?
Kimseyle bişeyim olmadı hocam :) Mücella diye bi kızla yattım olur mu ?
caps?
-
Ya sen ne diyon ben bir arkadaşa dikkat et yarın saat beş gibi deprem olacak dedim ve oldu. Adam ertesi gün ermişsin abi deyip elimi öptüydü sdhfjsdhfjsd.
-
güzel tesadüfler dizisi fazla takılma bunlara
-
EnableTurk bunu yazdı
Merhaba hocalar,
Ne olduğunu bilmediğim bi yeteneğim var galiba. Son 3 gün içerisinde çok yaşadım. Hemen şeyyapim ;
- Gündüz canım x meyvesini çekiyo, akşama eve geliyorum alınmış.
- Üni.deki bi hatun arkadaşı düşünüyorum, akşamına bakıyorum eklemiş. ( 1 sene hiç konuşmadık. )
- Tahminlerim cuk diye oturuyor hep. ( Futbol hariç :) )
bu tip şeyleri sürekli yaşıyorum, sadece istiyorum ya bakıyorum tam da istediğim gibi olmuş. Tribe girdim ne yapacağımı şaşırdım kaç gündür. Çok garip geliyor.
Kafayı yemiyim ?
şerefsizim bende de aynı bok var, bi film hatırlıyorum eskiden kalma, akşamında televizyonda oluyor yada karşıma çıkıyor izliyorum bi şekilde :|
-
Zeytun-i bunu yazdı
çerezleri aktif unutmuşundur geçmişi sil yap birde öyle dene.
:D
-
Kör tesadüf, fazla taklılı kalma,
-
az önce canım şarap çekti sigaramda az kalmıştı, 5 aydır konuşmadıgım bir arkadaş aradı nerelerdesin yanına geleyim diye gelirken ben söylemedigim halde içeriz diye şarap + 2 paket sigara getirmiş
bişiyler dönüyor ama hayırlısı
-
bende ne zaman evi temizlesem mutlaka bir misafirim geliyor. tecrübe ile sabittir amk işi .
-
banada bir ara heryerde 31 sayısı denk geliyordu. saaate bakıyorum 31 kitabın sayfasına bakıyorum 31 yeter amk. gece soru çözüyorum sayfa sayısına baktım 31 pc açıktı ordada 31 yzıyorsa dedim dondum baktım 03.31. amk birde gece nasıl korktum lasmdaskldas
-