Bu Nasıl Bir Ses...
-
Ayda yılda bir giriyorum face'e...
Birisi eklemis bu videoyu bakayım dedim,yani yuh dedirtecek kadar güzel bir ses...
Su an pespese 13. dinlemem,hatta bitti simdi 14 geliyor :)
İyi dinlemeler :|
Not : Sarkı ; Ümit Tokcan - Doktor
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1073199747094&ref=nf
-
Ruya Gibi Büyüleyici Bir sesi var ama böyle yetenekler keşfedilip yok oluyolar kendi gibi kalması bence en iyisi
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
Ruya Gibi Büyüleyici Bir sesi var ama böyle yetenekler keşfedilip yok oluyolar kendi gibi kalması bence en iyisi
-----------------------------caresizzz derdiiminnnn sebebii belliiiii dermanıı yaramdaaa aramaaa dooktooorrr oof off valla psikopata bagladım sarkıyı :|
... şifa bulmazz gönlüümmm seninn elindennn bosunaa benimleee ugrasmaaa dooktorrr
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------caresizzz derdiiminnnn sebebii belliiiii dermanıı yaramdaaa aramaaa dooktooorrr oof off valla psikopata bagladım sarkıyı :|
... şifa bulmazz gönlüümmm seninn elindennn bosunaa benimleee ugrasmaaa dooktorrr
-----------------------------Böyle Sesleri Paylaşmayın arkadaşım intihar sebebi resmen

-
seviyorum ulennnnnnnnn
-
Holy shit...süper ses
-
Ümit Yaşar'da söylüyor bunu :| ümit tokcan'ı ilk defa duyuyorum :) ama şarkı süper bea =(
-
hacı ses gerçekten mükemmel , paylaşım için teşekkürler...
DİP NOT: (ayrıca bilgisi olan var mı yok mu bilmiyorum ama her seferinde verilen linkleri kopyala yeni sekme aç yapıştır enter yapmaktan gına geldi. firefoxta bunun çaresi var mı acaba??? )
düzeltme: tamamdır müritler buldum sonunda netten :). kurtuldum copy paste enter olayından
isteyenler için = > https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/190
-
Bu kızı şiddetle arıyoruz,haydi müridler siz de bir şeyler yapın,bulalım su kızı :D
-
biliyordum bunu =) benim sesimde bunun kadar güzel allah veriyo ama ses eğitimi aldığı çok belli zaten sınıfta piyano ile çalıyorlar müzik sınıfı bende bi saz bulsam direk söleyip kaydetcem ama alet yok :)
-
BilimAdami bunu yazdı:
biliyordum bunu =) benim sesimde bunun kadar güzel allah veriyo ama ses eğitimi aldığı çok belli zaten sınıfta piyano ile çalıyorlar müzik sınıfı bende bi saz bulsam direk söleyip kaydetcem ama alet yok :)
-----------------------------Baglama / Org / Piyano itinayla calınır,yeter ki sen iste :E
Bu kızı bulamaz mıyız acaba :/