folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bu Nasıl İş!!? Ölmüşüz De Ağlayanımız Yok

Bu Nasıl İş!!? Ölmüşüz De Ağlayanımız Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

fotodan pek bişi anlamadım :D

senden daha belirgin bi kanıt isteyebilirler :P

bu arada geçmiş olsun 

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

fotodan pek bişi anlamadım :D

senden daha belirgin bi kanıt isteyebilirler :P

bu arada geçmiş olsun 

bu vidyodan bi ekran görüntüsü. kanıtlar bol.

Adsense Gelirli Siteler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Hocam geçen gün Uğur dündarın Sunduğu Arena programında izledim..

Adam diyorki Kalp amelliyatlarında bir cihaz kullanılıyormus kalbe bağlanıyormus.. Bir alet gibi bişi tam olarak bilmiyorum Bu diyor CİN den geliyor sağlıklı değilmiş ve çabuk bozuluyormuş ÇİN den gelen 10 Dolar  Avrupadan gelen 70 Dolar diyor..Peki bir insanın hayatı 60 Dolarmı ?   Ve bunu Hemen hemen bütün hastaneler Kullanıyormus..

Tahminimce kullanmayan:  ACIBADEM - Amerikan Hospital - Alman HAstanesi Gibi Zanginlerin gittiği Hastanelerde kullanılmıyor ama.......  Devlet hastaneleri ve diğer ucuz özel hastaneler kullanıyormus..

Bu ülkede Senin benim sağlığım kimsenin umrunda değil..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Çok Geçmiş olsun, Diyecek söz bulamıyorum, Akşam akşam gerdin beni hocam.

Bu gün bende Çocuğumu aldım Sağlık Kabinimidir nedir Resmi bişeydi gittim, Evvelden 20 İğne yazmıştı Doktor Kıymamıştım, 10 taneden sonra Vücut istirhat etsin diye bekletmiştim, Rahatsızlandı, neyse geldik oraya İğnesini Vurun dedim, Hemşire, Biz bu iğneyi vuramayız dedi, Ne diye dedim, Emir öyleymiş, Antibiyotik İğneleri Yapmıyorlarmış, Peki dedim siz ne işe yarıyorsunuz Fena halde Bozuldu, Yürü hanım dedim Türkiyede Sağlık Kurumu namına çalışan her yer iyice Kokuşmuş.

Millete Salak Muamelesi yapıyorlar, Benim Canım yavrum, Antibiyotiğe Sorunu olsa ben Malmıyım ne getirecem iğne vurmaya, Ama halkı Mal zannediyorlar ya, Sinir ederler adamı Sağlam adamı Hasta eder bu Şerefsizler.

Alt tarafı bir iğne Vuracam Utanmadan Yavrucağızı hemde bu yaz sıcağında Al git Bilmem ne hastanesine Bilmem ne işlemleri felan demesiyle Kendimi Az kalsın kaybedecektim inanın.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    puskullu
    puskullu's avatar
    Dişi
    geçmiş olsun kardeşim ya böle bi ülkede yaşıyoruz işte insan canı beş para etmez sen yoksan ezerler

Suskunluğum asaletimdir her lafa verecek bir cevabım var.Ama bir lafa bakarım,lafmı diye.Birde söyleyene adammı diye....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    bir türkiye gerçeği hocam.geçmiş olsun

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

thehunturk... geçmiş olsun
    shockman... penisilin antibiyotiktir o gibi iğneleri vurmaya korkuyorlar sakat kalma riski çok fazla ama yaptıkları yanlış

Tamda rahatsızlığımdan dolayı ameliyat olmaya yakın günlerde bu konu içimi kararttı.Sakat kalmasak bari :| 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    son kullanma tarihine bakip hakkini aradiğin için teşşekkür ederim. herşeyden önce vatandaşlik görevini yapmissin.gerekli makamlara iletmissin. her vatandaş senin gibi olsa layıkıyla yönetilirdik zaten. şimdi devleti direk suçlamadan önce bekleyip sonucunu görmek lazim. burasi türkiye vs.. laflarla olmuyor arkadaşlar. burası türkiye de geç ohh ne güzel.. elini taşın altina koyma. düzelsin diye bekle.. acill şifalar dilerim ve duyarliliğin için tekrar teşşekkür ederim.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    Abi iyice bokunu çıkardılar bu sağlık sektörünün. kimin eli kimin cebinde belli değil. bizim hastanede hastanın sağlım dişini çektiler çürük diş bariz belli duruyor, vırt dediler zırt dediler hastayı ikna ettiler hekim muayehanesinde ücretsiz yapmaya ikna etmiş . bi dava açsa tazminat ta alacak hekim ceza da alacak ama işte haksızdan yana olunmuyor da suçludan yana olunuyor bu ülkede

Adsense Gelirli Siteler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

Çok Geçmiş olsun, Diyecek söz bulamıyorum, Akşam akşam gerdin beni hocam.

Bu gün bende Çocuğumu aldım Sağlık Kabinimidir nedir Resmi bişeydi gittim, Evvelden 20 İğne yazmıştı Doktor Kıymamıştım, 10 taneden sonra Vücut istirhat etsin diye bekletmiştim, Rahatsızlandı, neyse geldik oraya İğnesini Vurun dedim, Hemşire, Biz bu iğneyi vuramayız dedi, Ne diye dedim, Emir öyleymiş, Antibiyotik İğneleri Yapmıyorlarmış, Peki dedim siz ne işe yarıyorsunuz Fena halde Bozuldu, Yürü hanım dedim Türkiyede Sağlık Kurumu namına çalışan her yer iyice Kokuşmuş.

Millete Salak Muamelesi yapıyorlar, Benim Canım yavrum, Antibiyotiğe Sorunu olsa ben Malmıyım ne getirecem iğne vurmaya, Ama halkı Mal zannediyorlar ya, Sinir ederler adamı Sağlam adamı Hasta eder bu Şerefsizler.

Alt tarafı bir iğne Vuracam Utanmadan Yavrucağızı hemde bu yaz sıcağında Al git Bilmem ne hastanesine Bilmem ne işlemleri felan demesiyle Kendimi Az kalsın kaybedecektim inanın.

shockman hocam sizede çok geçmiş olsun diyorum.. durumunuza üzüldüm.. hayat böyle hocam naparsın bu arızalarla uğraşacaz yani zorla bir iş yaptıracaz.. görevini doğru dürüst yapmıyorlar tabiki vatandaş çileden çıkıyor..

Toplam Hit: 3157 Toplam Mesaj: 29