Bu Ne Bohemdir : Microsoft Wireless Set + Cod Black Ops
-
ms wireless laser keyboard 6000 v2.0 + ms wireless laser mouse 5000 v1.0 seti var
başta son derece normaldi şimdi ayarlarda bi bokluk oldu heralde kurcalaya kurclaya bazı harfler arada basmıyor özellikle çok tekrar yapınca mesela wireless set yazarken set'teki s'yi basmıyor ?
İntellitype ve intellipoint kurdum az önce belki düzelir diye, kendi sitesinden son sürümü çektim ms'un ve daha boktan oldu
ha sorunu analtayım
COd oynuyorum ileri tuşu "w" basılı tutuyrum bi yere kadar gidip duruyor sorna çekip tekrar basmadan devam etmiyor
koşmam gereken yerler var mesela w basılı tutarken shifte basıyorum komple duruyor falan bazen de koşuyor
pilleri değişip falan da denedim ama biyerlerde bi ayar olmalı ayar oldum
bu problemi yaşaypda sorun çektiren ayar hangisi bilen varmı?
tuş yinelemesiyle ilgili bişey tahminimce. en kısa ara ve en hızlı şekilde ayarladım yinelemeyi ama yine aynı bok ya of....
ne desem boş kelimeler kifayetsiz oyun zevkime sıçtı klavye
edit : mesela w+s basıp sağ çapraza koşarken falan da sorun oluyo aynı şekilde...
Ama yazı yazarken yinelemede sorun yok örn :
-
ilk cümlen bana küfürbaz haydoyu hatırlattı :| Dur bakalım başka böyle problem yaşayan olmuşmu. Çok garip bir durum :S
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------
ilk cümlen bana küfürbaz haydoyu hatırlattı :| Dur bakalım başka böyle problem yaşayan olmuşmu. Çok garip bir durum :S
-----------------------------silmiş modlardan biri kusura bakmayın valla delirdim ya
-
yapışkan tuşlar....
-
SweetyVolty bunu yazdı:
yapışkan tuşlar....
-----------------------------çözüm_?
-
penceresi açılana kadar shifte ardarda bas 5-6 kere yeterli olacaktır...
-
SweetyVolty bunu yazdı:
penceresi açılana kadar shifte ardarda bas 5-6 kere yeterli olacaktır...
-----------------------------yok hacım o değilmş demekki sorun
-
Başlat > Denetim Masası > Erişilebilirlik Seçenekleri
Yapışkan Tuşlar bölümündeki "Yapışkan Tuşlar'ı kullan" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın. Eğer bir daha 5 kez shift tuşuna bastığınız zaman Yapışkan Tuşlar penceresinin çıkmasını istemiyorsanız yine aynı yere gelin, Yapışkan Tuşlar bölümündeki Ayarlar butonuna basın ve Kısayol kullan seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın. Olmazsa da başka birşeydir, ama programsal bir hatadır, denetim masası altında klavyeyi kurcalayın biraz daha.. -
bizde merak ettik konuyu uplayalım bari
-
SweetyVolty bunu yazdı:
Başlat > Denetim Masası > Erişilebilirlik Seçenekleri
Yapışkan Tuşlar bölümündeki "Yapışkan Tuşlar'ı kullan" seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın. Eğer bir daha 5 kez shift tuşuna bastığınız zaman Yapışkan Tuşlar penceresinin çıkmasını istemiyorsanız yine aynı yere gelin, Yapışkan Tuşlar bölümündeki Ayarlar butonuna basın ve Kısayol kullan seçeneğinin yanındaki işareti kaldırın. Olmazsa da başka birşeydir, ama programsal bir hatadır, denetim masası altında klavyeyi kurcalayın biraz daha..
-----------------------------yok hacım ya 5 kere basma falan yok basılı tutunca duruyor işte bazen..
kablosuz olduğundan acaba aynı anda 2 yada 3ten fazla basışı algılamıyor mu diye düşünmüyor da değilim ama metin editörleriyle anlaşılmıyor o nasıl anlayabilirm?
-
yahu o zımbırtının olayı bir kere basınca bir daha basmamak.. sorun ordan kaynaklanabiliyor olabilir.. ama değişik birşeyden de kaynaklanıyo olabilir tabi..
bu arada on parmağını klavyeye aynı anda bastır boş biyer bulup her parmağın için; kasadan yada hoparlörlerden bilgisayarın ciyaklama sesini duyarsan porblem yoktur ;)