Bu Ne Hatasıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ablamların şirkette bilgisayar boyle olmus. acılırken bu ekran geliyor. ctrl+alt+del yaptıgında restart yapıyor yine aynı ekran geliyor. formattan baska çözümü var mı? tuhaf olan googla nkhkm is compressed yazdıgımda bi bok cıkmaması :S

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Ben bu hatayla geçen gün birisine format atarken karşılaştım. Flash disk ile kurulum yaparken bios'tan hard disk bölümünü flash bellekte unutmuşum. Belleği çıkartıp yeniden başlattığımda böyle bir hata aldım. Sonrasında tekrardan hard disk olarak ayarladığımda düzelmişti. Bios'u bir kurcala bakalım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

soyle bi durum var, orda kimse biosa girmez giremez sadece ablam kullanıyor zaten bilgisayarı, kendiliğinden oldu yani 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hmm. O zaman şirkette sistemlerle ilgilenen bölüme (varsa tabi) yönlendirmekte fayda var. Hatanın tam nedenini ben de tam bilmiyorum. Fakat bununla karşılaştığımda dediğim olayı yaptığımda düzelmişti. Farklı bir nedeni de olabilir. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

Hmm. O zaman şirkette sistemlerle ilgilenen bölüme (varsa tabi) yönlendirmekte fayda var. Hatanın tam nedenini ben de tam bilmiyorum. Fakat bununla karşılaştığımda dediğim olayı yaptığımda düzelmişti. Farklı bir nedeni de olabilir. 

bende aynen oyle dedim yanlıs birşey yapıp dahada karıstırmak istemedim sistemi, o değilde kafama takılan nasıl googleda bununla ilgili bir yardım bulamam yada daha once karsılasan birilerini :S http://tinyurl.com/8eloxxa

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ilginç bende ilk kez karşılaştım bununla.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

X:\> c:
    C:\>bootrec /FixMbr
    C:\>bootrec /FixBoot

cmd den bunları bi dener misin hocam. çalıştırdan değil de görev yöneticisine girip ordan yönetici olarak çalıştırırsan iyi olur sanırım.

edit: bu şekilde açabilirsen açınca hemen disk sıkıştırmayı devre dışı bırak muhtemelen o açıktır.

o da olmazsa live cd yapıp girip kapatcan.  işletim sistemi hakkında bilgi verirsen eminim daha yardımcı olan olur.

joe_black tarafından 30/Eki/12 12:27 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

cmd den bunları bi dener misin hocam. çalıştırdan değil de görev yöneticisine girip ordan yönetici olarak çalıştırırsan iyi olur sanırım.

edit: bu şekilde açabilirsen açınca hemen disk sıkıştırmayı devre dışı bırak muhtemelen o açıktır.

o da olmazsa live cd yapıp girip kapatcan.  işletim sistemi hakkında bilgi verirsen eminim daha yardımcı olan olur.

hocam bilgisayar hiç acılmıyor, acmaya calıstıgında direk bu geliyor, sistemden emin değilim daha once hiç kullanmadım bu bilgisayarı ablamda anlamaz ama bizim evdekiyle aynıydı diyor, yani win7 sistem

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

hocam bilgisayar hiç acılmıyor, acmaya calıstıgında direk bu geliyor, sistemden emin değilim daha once hiç kullanmadım bu bilgisayarı ablamda anlamaz ama bizim evdekiyle aynıydı diyor, yani win7 sistem

pardon uykum var çelişmişim kendimle :D :D

F8 e basıp  güvenli modda dene bi kardeşim.

olmadı komut istemiyle dene ya da flasha dvdye win7 aynı sürüm atıp onar de.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

pardon uykum var çelişmişim kendimle :D :D

F8 e basıp  güvenli modda dene bi kardeşim.

olmadı komut istemiyle dene ya da flasha dvdye win7 aynı sürüm atıp onar de.

sanırım guvenli moduda vermiyor yani direk bu ekran geliyor ama bir daha gidicem deniyecem dedikleri.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

o nasıl bir hatadır öyle :D

bilgisayarda nekadar usb takılı ise çıkartıp çıplak çalıştırmayı dene hocam

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 1439 Toplam Mesaj: 14