Bu Ne Kadar Eder ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

1944 model  hesap makinesi .

MODELİ: Triumphator CRN

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

vay enigma gibi :D

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Lan bir an enigma zannetim haa :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Enigma diye yutturabilirmiyiz :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Kimse bişey yazmadığına göre yutturamıyoruz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

Yazar kasa sandım bende yandan görünce.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Ben neye benziyo diyemi sordum :\

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ewde boş yer kaplayacagına wer hurdacıya 2 lira werse 2 paket çekirdek al gel yiyek :|

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

ne biçim daktilo la bu derken hesap makinesi olduğunu okudum.enigma diye yutturamazsınız hocam uçmayın :D ama şahane birşeymiş.çalışıyo mu ?

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

enigma ne la merak ettim google yazmadım azsam şimdi  enigma adındaki grubu çıkartıcak bana

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Onu kullanan cok az adam vardır :) Eskiden resmi devlet dairelerinin vazgeçilmezlerinden. çarpma bölme toplama yüzde hesabına kadar yapar kullanmasını bilirseniz :) ki ben biliyorum. :))) Babam inanılmaz hızda kullanırdı. Hesap makinası ile yetişemezsiniz :) Bence satma sakla :) Satsan para etmez, antika değeri kazanmadı çünkü bunlar daha. Ve temiz bakılmamış pek.

Toplam Hit: 3708 Toplam Mesaj: 20